съставки
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиСандвич с пържола и мармалад от бекон
Със съчетанието от пикантност и сладост, мармаладът от бекон е идеалното допълнение към печените на скара говежди пържоли. Всичко това поднесено в питка чабата. Запазете остатъка от месото в хладилни...
РецептиПечена наденица с пържени картофи и лучен сос
Печена на скара наденица с хрупкави пържени картофи и лучен сос. Идеална рецепта за лятна вечер!
РецептиСладолед с дафинов лист, нектарини и крамбъл
Сладоледът е с дафинов лист, запечените маслени трохи са овкусени с мащерка, а запечените на грил нектарини са с привкус на розмарин. Свежо, сладко и плодово!
РецептиДиви гъби с яйца и дресинг от девесил
Ако разполагате с микс от пресни диви гъби, насладете им се в един импровизиран обяд - с яйца и дресинг от пресен девесил, чесън и зехтин.
РецептиДжинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана
Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.
РецептиПечена скумрия с пресни картофи на скара
Приготвени на скара - пълнената скумрия с лимон и копър и пресните картофи с пресни подправки се превръщат в ястие, което наистина ще запомните!
РецептиБяла полента със салам и сос гремолата
Малки хапки, съдържащи вкуса на Италия - полента, твърд салам Сопресата, Пармиджано Реджано и лимонов сос Гремолата. Идеални за парти!
РецептиКиш с прошуто, аспержи и рикота
Основата на този киш е от хрупкаво бутер тесто, а пълнежът е богат - сотиран лук, аспержи и шунка, залети със смес от яйца и сметана. Не пропускайте това кулинарно удоволствие!