ядки
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Малтийски пай с рикота и спанак
Този пай с рикота е едно от най-често приготвяните и харесвани ястия в Малта. Всяко семейство има своя версия – някои са само с рикота, докато други включват шунка, грах или боб. Този е с класическа к...
Рецепти
Агнешко с шамфъстък, фета и бобена салата
Печените на тиган агнешки стекове си пасват идеално с топлото пюре от печена тиква, смляната паста с шамфъстък и мента и сиренето. А бобената салата е идеалната гарнитура.
Рецепти
Каноли с ягоди, бял шоколад и шамфъстък
Канолите са десерт от Сицилия, който е много популярен в Малта. Представляват тестени рулца, пълни с рикота, ягоди, бял шоколав, лимонова кора и маскарпоне. Тестените тубички за каноли традиционно се...
Рецепти
Милфьой със смокини, портокал и шамфъстък
Хрупкави кори от маслено тесто с крем от маскарпоне, овкусен с нотка вода от портокалов цвят, пресни смокини и ядки шамфъстък. Насладете се на този хрупкав и не много сладък десерт!
Рецепти
Десерт "Дубайски шоколад"
Хрупкав кадаиф, ядки шамфъстък в комбинация със специалния пудинг с вкус Баварски крем на Dr. Oetker - всяка хапка е вълшебна!
Рецепти
Песто с пекорино
Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.
Рецепти
Шоколадови бонбони с ядки на пръчка
Тези бонбони на пръчка могат да бъдат приготвени много бързо, когато ви се дояде нещо сладко или искате да зарадвате деца.
Рецепти
Бисквити с парченца натурален шоколад
Тези бисквити са маслени, сладки и пълни с парченца шоколад и ядки шамфъстък. Тестото може да се замрази, така че винаги да сте готови за изпичането на няколко бисквити.







