• МинестронеРецепти
    Минестроне

    Минестроне е богата италианска супа, която се приготвя с домати, бульон и паста или ориз. Традиционно супата се приготвя с каквито ни се намират зеленчуци, затова всеки готвач е свободен да използва с...

  • Фалафел с Баба ГанушРецепти
    Фалафел с Баба Гануш

    За тези малки фалафели трябва само да накиснете нахута от предишната нощ. Поднесете с Баба Гануш и плоски питки.

  • Пълнени цветове от тиквичкиРецепти
    Пълнени цветове от тиквички

    Пълнените цветове от тиквички са наистина нещо специално. Пълнежът им е от козе сирене, аншоа и маслини, а панировката е със сода за повече пухкавост. Топлите пълнени цветове се поръсват с кръгчета лю...

  • Зеленчуков тарт ТатенРецепти
    Зеленчуков тарт Татен

    Този обърнат тарт със зеленчуци съчетава леко сладкия вкус на запържените зеленчуци с богатия маслен вкус на бутер тестото. Лесен е за приготвяне и доставя истинско удоволствие!

  • Артишок със сос "Винегрет" и сос "Холандез"Рецепти
    Артишок със сос "Винегрет" и сос "Холандез"

    Едно съвсем френско предястие - варен артишок с два вида сос. За соса Винегрет просто всички съставки се разбъркват добре, а за сос Холандез трябва малко повече майсторство и пречистено масло. Удоволс...

  • РататуйРецепти
    Рататуй

    Най-добре е зеленчуците за това провансалско ястие да са в пика на сезона си и да се сготвят поотделно преди да се обединят. Топъл или студен, рататуят ще ви достави истинско удоволствие.

  • Зеленчуков тажин с кускус с нарРецепти
    Зеленчуков тажин с кускус с нар

    Представяме ви невероятен зеленчуков тажин, богат на вкусове, придружен от пухкав кускус със зърна нар.

  • Зеленчукови рулцаРецепти
    Зеленчукови рулца

    Това китайско ястие е интерпретирано по различни начини в кухните на Малайзия, Индонезия и Бирма. Тази версия на рецептата е вегетарианска - само със зеленчуци, но пълнежът може да бъде със скариди ил...