Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТарт с пиле и гъби
Пълнежът на този тарт е от кремообразен мус от пилешки дробчета и сотирани гъби портобело, всичко това обвито в пухкаво бутер тесто.
РецептиПетел във вино (Coq au vin)
Това класическо ястие от френската кухня представлява задушено до разпадане цяло пиле в червено вино и овкусено с чесън, мащерка, бекон, гъби и мариновани лукчета. В резултат се получава невероятен со...
РецептиБукатини ала Путанеска
Сосът за тази паста е пълен с вкусове - чесън, филенца аншоа, маслини, каперси и сушени домати. Сварените букатини се разбъркват в соса и за финал се овкусяват с настъргана лимонова кора. Истинска ита...
РецептиПенне с доматен сос
Сосът за тази паста е приготвен от бавно печени домати и чесън, затова вкусъта му не може да се сравни с никой друг. Съчетава се с прясно сварена паста, пресен босилек и настъргано сирене.
РецептиРулца с наденица
Това солено печиво е направено от бутер тесто с пълнеж от наденица, кървавица, зелена ябълка и подправки.
РецептиСтек от контрафиле със сос Чимичури
Говеждия стек се маринова с паста от печени зеленчуци преди да се изпече. Нарязаното месо се сервира в топли царевични портили със салата колсло и сос Чимичури.
РецептиСвински котлети на тиган с печени картофи по малтийски
Свинските котлети се мариноват в малко вино и мащерка, а след това се пържат в тиган за по-богат вкус. Сладките пържени чери домати и малтийските печени картофи с лук са чудесни гарнитури.
РецептиБрускети с капоната
Малтийската капоната се различава от италианската по това, че не съдържа кедрови ядки или стафиди, в основата ѝ са чушките и тиквичките. Зеленчуците се пържат предварително, но спокойно могат да бъдат...