• Коледни бисквити с карамелен пълнежРецепти
    Коледни бисквити с карамелен пълнеж

    Пригответе тези маслени какаови бисквити  и ги слепете с топящ се в устата карамелен пълнеж. Поръсете със "снежинки" пудра захар и празничното настроение е гарантирано!

  • Коледен венец с наденица, тиква и кестениРецепти
    Коледен венец с наденица, тиква и кестени

    Коледен венец от бутер тесто - вътрешният кръг е за вегетарианците, а външният за месоядните. Горната част е плитка от тесто. Завържете голяма червена панделка, за да превърнете венеца в истинско коле...

  • Шоколадово-карамелени кокосови барчетаРецепти
    Шоколадово-карамелени кокосови барчета

    Тези кокосови барчета се приготвят лесно, изглеждат страхотно и са идеални за коледен подарък, увити като бонбон. Освен това са без захар, без глутен и без лактоза.

  • Топла салата от млад джакфрутРецепти
    Топла салата от млад джакфрут

    В Тайланд молитвите в храма са съпроводени от носене на храна като дар. Хлебното дърво е най-голямото плодово дърво в света. В тази рецепта плодът се вари, а след това последователно се счуква и запър...

  • Сладък хляб "Баба"Рецепти
    Сладък хляб "Баба"

    Това е автентична китайска рецепта за "Баба" - плосък хляб от пшенично брашно със сладък или солен пълнеж. Хлябът се пече на тиган докато стане приятно хрупкав.

  • Риба на пара със соеви зърна и оризови нудлиРецепти
    Риба на пара със соеви зърна и оризови нудли

    Рибата първо се вари на пара заедно с оризовите нудли в сос с невероятни вкусове като джинджифил, китайски солени соеви зърна и кориандър. След това се залива с горещо фъстъчено олио и се гарнира с пр...

  • Лепкави кнедли със сусамРецепти
    Лепкави кнедли със сусам

    Чаените листа винаги са се използвали за приготвянето на напитки. Но също така са били използвани за лекарство, за храна и като парични единици. В тази рецепти чаените листа се използват за овкусяване...

  • Печена риба с хрупкава ментаРецепти
    Печена риба с хрупкава мента

    Това е типичен начин за приготвяне на риба в Китай. След като рибата се изпече върху добре загрята скара, тя се поръсва с предварително запържена смес от люти чушки, лук и чесън, както и с пържени лис...