Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиБавно печен агнешки бут
Това е рецепта за бавно печен агнешки бут в барбекю с капак. Първо в месото се втрива смес от сухи подправки, след това през определен период от време месото се пръска с шприц от подправки, чесън и во...
РецептиСалтимбока по римски
За да стане вкусна салтимбоката, телешкото месо трябва добре да се изтъни. След това то се увива в слайс прошуто и се панира в смес от брашно, газирана вода и бакпулвер. Поднася се с панирани листа са...
РецептиЯхния от боб с паста
Това е рецепта за богата италианска яхния от боб, свинско месо, свинска наденица и прясна паста. Отделете си няколко часа за приготвянето и, но резултатът е забележителен!
РецептиСицилианска пица
Автентична рецепта за сицилианска пица. След като втаса тестото се разтегля и върху него се нанася доматен сос. Последните няколко минути от печеното, се добавят рецени сирене Скаморца. Докато е още т...
РецептиПатладжанени рулца
Това е рецепта за чудесно лятно ястия от италианската кухня. Кръгчетата патладжан първо се пържат или пекат. След това се слепват две по две с пълнеж от рикота, пармезан и яйца. Заливат се с доматен с...
РецептиДвуцветни сладки
Тестото за тези сладки се приготвя много бързо. Половината смес се оцветява с какао, след това тестото се оформя на 4 рула, които се подреждат шахматно. Режат се кръгчета, които се пекат за кратко. Др...
РецептиКюфтета от спанак с лимонов йогурт
Тези вегетариански кюфтета са чудесно основно ястие за пролетта. Спанакът само се попарва и се смесва с нарязани сварени картофи, чесън, подправки, брашно и яйце. Могат да се приготвят в еърфрайър или...
РецептиСалата от леща с цвекло и крем сирене
Една лесна за приготвяне и питателна салата. Може предварително сварите червеното цвекло и лещата, за да сглобите салатата за 5 минути. Крем-сиренето много добре обединява вкусовете на съставките.