Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиКоледни бисквити с карамелен пълнеж
Пригответе тези маслени какаови бисквити и ги слепете с топящ се в устата карамелен пълнеж. Поръсете със "снежинки" пудра захар и празничното настроение е гарантирано!
РецептиКоледен венец с наденица, тиква и кестени
Коледен венец от бутер тесто - вътрешният кръг е за вегетарианците, а външният за месоядните. Горната част е плитка от тесто. Завържете голяма червена панделка, за да превърнете венеца в истинско коле...
РецептиШоколадово-карамелени кокосови барчета
Тези кокосови барчета се приготвят лесно, изглеждат страхотно и са идеални за коледен подарък, увити като бонбон. Освен това са без захар, без глутен и без лактоза.
РецептиТопла салата от млад джакфрут
В Тайланд молитвите в храма са съпроводени от носене на храна като дар. Хлебното дърво е най-голямото плодово дърво в света. В тази рецепта плодът се вари, а след това последователно се счуква и запър...
РецептиСладък хляб "Баба"
Това е автентична китайска рецепта за "Баба" - плосък хляб от пшенично брашно със сладък или солен пълнеж. Хлябът се пече на тиган докато стане приятно хрупкав.
РецептиРиба на пара със соеви зърна и оризови нудли
Рибата първо се вари на пара заедно с оризовите нудли в сос с невероятни вкусове като джинджифил, китайски солени соеви зърна и кориандър. След това се залива с горещо фъстъчено олио и се гарнира с пр...
РецептиЛепкави кнедли със сусам
Чаените листа винаги са се използвали за приготвянето на напитки. Но също така са били използвани за лекарство, за храна и като парични единици. В тази рецепти чаените листа се използват за овкусяване...
РецептиПечена риба с хрупкава мента
Това е типичен начин за приготвяне на риба в Китай. След като рибата се изпече върху добре загрята скара, тя се поръсва с предварително запържена смес от люти чушки, лук и чесън, както и с пържени лис...