Всички рецепти
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТост със скариди, орехи, чили и песто от кориандър
Пълнежът на тези сандвичи е от смлени скариди. След като се панират, сандвичите се поднасят с пикантно песто от кориандър, люти чушки и орехи.
РецептиПайчета с еленско месо
Пълнежът за тези пайчета е от смес от смляно еленско и свинско месо, и сланина. Поднасят се топли със сос от червено вино и хвойна.
РецептиПечени ябълки в бутер тесто
Ябълките се пълнят със смес от сушени сливи, стафиди и захар и се увиват в ленти бутер тесто. След като се изпекат, се поднасят с крем фреш.
РецептиАгнешко на скара с хариса и зеленчуци
Ако решите да изпечете агнешкото във фурна вместо на скара, загрейте я предварително на 180 градуса (с вентилатор) и гответе месото 30 минути. След това намалете на 140 градуса и гответе още час и пол...
РецептиПиле сатай с ориз и бок чой
В тази рецепта може да замените пилешкото месо с късчета свинско или сладки картофи, нарязани на едро, ако искате да приготвите вегетариански вариант.
РецептиШвейцарски меренг
Хубавото на този сладкиш е, че може да приготвите меренга до 2 дни предварително и да го съхранявате в кутия с капак. А когато дойде времето, съчетайте с шоколадов сос и топки сладолед.
РецептиПечена свинска плешка с печени картофи с пармезан
Тази рецепта изисква подготовка и време. Месото се пече дълго, а след това трябва да престои една нощ в хладилник. За хрупкава коричка направете разрези в кожата с помощта на макетно ножче.
РецептиБавно готвено къри пиле с масло
Ако нямате уред за бавно готвене, можете да приготвите тази рецепта в огнеупорен съд с капак за 2-3 часа в предварително загрята фурна на 130 градуса (с вентилатор) или докато месото е готово напълно.