Торти и сладкиши
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиНай-добрите джинджифилови бисквити
Плътни, хрупкави и сочни - това са класическите джинджифилови бисквити. За да ги направите, ще ви трябва златен сироп, който може да купите, да си направите сами или да замените с меласа. Съхранявайте...
РецептиТарт с маракуя
Представете си лимонов тарт, но с пълнеж от маракуя - фантастично! Внимавайте при печенето пълнежът да не образува балончета, за да стане кремообразен и гладък.
РецептиШвейцарски меренг
Хубавото на този сладкиш е, че може да приготвите меренга до 2 дни предварително и да го съхранявате в кутия с капак. А когато дойде времето, съчетайте с шоколадов сос и топки сладолед.
РецептиКрамбъл с круши и сливи
Насладете се на тази лесна рецепта за десерт! Предварително задушените плодове в порто се покриват с маслени трохи с овесени ядки и орехи. Сладкишът се запича до златисто и се поднася с топка сладолед...
РецептиДжинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана
Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.
РецептиТарт Татен с ябълки
Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.
РецептиШоколадов тарт
Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.
РецептиМаслен блат за торта
Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...