• Най-добрите джинджифилови бисквитиРецепти
    Най-добрите джинджифилови бисквити

    Плътни, хрупкави и сочни - това са класическите джинджифилови бисквити. За да ги направите, ще ви трябва златен сироп, който може да купите, да си направите сами или да замените с меласа. Съхранявайте...

  • Тарт с маракуяРецепти
    Тарт с маракуя

    Представете си лимонов тарт, но с пълнеж от маракуя - фантастично! Внимавайте при печенето пълнежът да не образува балончета, за да стане кремообразен и гладък.

  • Швейцарски меренгРецепти
    Швейцарски меренг

    Хубавото на този сладкиш е, че може да приготвите меренга до 2 дни предварително и да го съхранявате в кутия с капак. А когато дойде времето, съчетайте с шоколадов сос и топки сладолед.

  • Крамбъл с круши и сливиРецепти
    Крамбъл с круши и сливи

    Насладете се на тази лесна рецепта за десерт! Предварително задушените плодове в порто се покриват с маслени трохи с овесени ядки и орехи. Сладкишът се запича до златисто и се поднася с топка сладолед...

  • Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметанаРецепти
    Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана

    Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.

  • Тарт Татен с ябълкиРецепти
    Тарт Татен с ябълки

    Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.

  • Шоколадов тартРецепти
    Шоколадов тарт

    Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.

  • Маслен блат за тортаРецепти
    Маслен блат за торта

    Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...