Торти и сладкиши
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТарт Татен с ябълки
Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.
РецептиШоколадов тарт
Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.
РецептиМаслен блат за торта
Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...
РецептиМилфьой със смокини, портокал и шамфъстък
Хрупкави кори от маслено тесто с крем от маскарпоне, овкусен с нотка вода от портокалов цвят, пресни смокини и ядки шамфъстък. Насладете се на този хрупкав и не много сладък десерт!
РецептиТорта "червено кадифе"
Тази торта е наистина впечатляваща на външен вид! Интересното е, че дори начианещ пекар може да се справи с приготвянето ѝ. Опитайте!
РецептиПразнична шоколадова торта
Тази много шоколадова торта със сметанов крем в правоъгълна форма е идеална за всеки празник, на който ще присъстват много хора. Може да я приготвите предварително.
РецептиБанофи пай със солен карамел
Основата за този пай е бисквитена, а кремът се приготвя супер бързо с помощта на крем "Оле" солен карамел на Dr. Oetker. За по-плътен и стегнат крем използвайте мляко на стайна температура, а за по-пу...
РецептиБърз пай с ябълки и круши
С помощта на готово бутер тесто, ще приготвите този пай много бързо. Печенето отнема повече време от приготвянето. Имайте търпение да изстине, преди да го опитате!