• Тарт Татен с ябълкиРецепти
    Тарт Татен с ябълки

    Класически тарт Татен с вкусни есенни ябълки и бутер тесто, поднесен с допълнение от заквасена сметана с пресни смокини.

  • Шоколадов тартРецепти
    Шоколадов тарт

    Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.

  • Маслен блат за тортаРецепти
    Маслен блат за торта

    Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...

  • Милфьой със смокини, портокал и шамфъстъкРецепти
    Милфьой със смокини, портокал и шамфъстък

    Хрупкави кори от маслено тесто с крем от маскарпоне, овкусен с нотка вода от портокалов цвят, пресни смокини и ядки шамфъстък. Насладете се на този хрупкав и не много сладък десерт!

  • Торта "червено кадифе"Рецепти
    Торта "червено кадифе"

    Тази торта е наистина впечатляваща на външен вид! Интересното е, че дори начианещ пекар може да се справи с приготвянето ѝ. Опитайте!

  • Празнична шоколадова тортаРецепти
    Празнична шоколадова торта

    Тази много шоколадова торта със сметанов крем в правоъгълна форма е идеална за всеки празник, на който ще присъстват много хора. Може да я приготвите предварително.

  • Банофи пай със солен карамелРецепти
    Банофи пай със солен карамел

    Основата за този пай е бисквитена, а кремът се приготвя супер бързо с помощта на крем "Оле" солен карамел на Dr. Oetker. За по-плътен и стегнат крем използвайте мляко на стайна температура, а за по-пу...

  • Бърз пай с ябълки и крушиРецепти
    Бърз пай с ябълки и круши

    С помощта на готово бутер тесто, ще приготвите този пай много бързо. Печенето отнема повече време от приготвянето. Имайте търпение да изстине, преди да го опитате!