• Тройно шоколадова сладоледена тортаРецепти
    Тройно шоколадова сладоледена торта

    Тази тройна шоколадова сладоледена торта е наистина внушителна, както с вида си, така и със състава си. Сочните какаови блатове се намазват с бял шоколадов ганаш. След това към тях се добавят поетапно...

  • Многоетажна шифонена торта с горски плодовеРецепти
    Многоетажна шифонена торта с горски плодове

    Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.

  • Шоколадов сладкиш с глазураРецепти
    Шоколадов сладкиш с глазура

    Това е един лесен, но много шоколадов сладкиш. Глазурата на сладкиша също е шоколадова. За моментите, в които наистина много се нуждаете от нещо шоколадово.

  • Италиански оризов кексРецепти
    Италиански оризов кекс

    Това е рецепта за пухкав кекс с ориз арборио. За да приготвите оризовия кекс, ще са Ви необходими още яйца, захар, прясно мляко, смлени бадеми и брашно.

  • Ябълков тарт "Жалузи"Рецепти
    Ябълков тарт "Жалузи"

    Това е рецепта за ябълков тарт с бутер тесто. Първо ябълките за пълнежа се пекат. Горната част на тарта се оформя от ленти бутер тесто, което напомня на жалузи.

  • Бисквити венчетаРецепти
    Бисквити венчета

    Тестото за тези бисквити венчета е маслено и се приготвя бързо. След като престои в хладилник, за да се стегне, тестото се разточва и се оформят кръгли бисквити. След това бисквитите се мажат с бяла г...

  • Чийзкейк с кайсиев конфитюрРецепти
    Чийзкейк с кайсиев конфитюр

    В тази рецепта за чийзкейк основата се приготвя от смлени бисквити и масло, пълнежът - от крема сирене, заквасена сметана и яйца. Първо се изпича основата, а след това се добавя пълнежа, украсява се с...

  • Тарталети с лимонов крем и целувкиРецепти
    Тарталети с лимонов крем и целувки

    Основата за тези тарталети с лимонов крем и целувки се приготвя от маслено тесто. Пълнежът е от фин лимонов крем, а завършекът са малките целувки от швейцарски меренг.