Пайове
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Индивидуални пайчета Банофи
Този банофи пай е сглобен в индивидуални бурканчета. Повечето от елементите на пайчетата могат да бъдат приготвени до три дни предварително и да бъдат сглобени няколко часа преди сервиране.
Рецепти Галет с круши и боровинки
Този галет е бърз и лесен за приготвяне, но в същото време достатъчно специален, за да бъде поднесен като десерт на вечеря с гости. Може да използвате и праскови или кайсии от компот. Ако използвате п...
Рецепти Плодов тарт със скир
Основата на този лек и освежаващ тарт е от бишкоти и масло, а пълнежът му представлява мус от скир и сметана. Украсете тарта с изобилие от летни плодове!
Рецепти Шоколадов чийзкейк без печене
Основата за точи чийзкейк е от какаови бисквити и разтопено масло, а пълнежът от крем-сирене и бита сметана. Има и много шоколад под формата на шоколадова глазура, с която сладкишът се залива накрая....
Рецепти Пай с извара
Пълнежът за този пай е пухкав благодарение на разбитите отделно белтъци на сняг, които внимателно се смесват с изварата, жълтъците и захарта. След това той се поставя между два слоя точени кори и се п...
Рецепти Пай с мляко и ориз
Основата за този пай е от точени кори, намазани с масло и подредени една върху друга. А пълнежът е от разварен ориз в прясно мляко, захар и яйца. Паят се сервира охладен, след като се изпече.
Рецепти Тарт с желирани плодове
Този тарт е лесен за приготвяне и много ефектен. Основата е от маслено тесто, което се пече "на сляпо". Върху него се разпределя млечен крем, а отгоре се редят плодове., коите се заливат с желатин.
Рецепти Тарт с малини и ягоди
Продуктите за тестото ще ви стигнат да направите два тарта, затова замразете половината тесто за друг път. Към крема за тарта се добавя желатин и бита сметана. А отгоре се подрежда голяма купчина от...