Вторник

19 март

  • 06:00

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?

    Към предаването
  • 07:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Бангалор: Част 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Присъединете се към пикантното приключение на Люк в Бангалор. Той ще се потопи в сърцето на града, ще овладее изкуството да приготвя идли и ще се наслади на ароматите на нощните пазари в оживения мюсюлмански квартал.

    Към предаването
  • 07:30

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Бангалор: Част 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В мюсюлманския квартал на Бангалор Люк разкрива тайните на удивителното биряни в нетрадиционен ресторант и хапва изкусителна вечеря преди да поеме на път.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Италианска паста с броколи, Сезон 1 | Епизод 39

    Джейми ни изненадва с италианска паста с броколи и тиквички, салата бочонини и друга салата с прошуто и пъпеш.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пушена сьомга, Сезон 1 | Епизод 40

    Днес Джейми Оливър ще ни приготви пушена сьомга придружена с картофена салата, домашно сирене, ръжен хляб и истинско домашно масло.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

  • 09:30

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

  • 10:00

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Ростбиф, Сезон 1 | Епизод 2

    "Този път темата е ростбиф. Хестън разказва невероятни истории и открива корените на това британско ястие, преди да сервира великолепен ростбиф на хората, които го правят възможен – месарите и фермерите."

    Към предаването
  • 11:00

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5

    Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.

    Към предаването
  • 12:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Идеалното пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектното пиле и получава урок за отглеждане на гъби в собствен гъбарник.

    Към предаването
  • 12:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Говеда, Сезон 1 | Епизод 4

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектните крави и се отправя към селската кръчма заедно с други местни производители.

    Към предаването
  • 13:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.

    Към предаването
  • 14:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3

    В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!

    Към предаването
  • 14:30

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4

    В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Картофи, Сезон 1 | Епизод 1

    Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.

    Към предаването
  • 15:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.

    Към предаването
  • 16:00

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Кафе, Сезон 3 | Епизод 5

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5

    Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

  • 17:30

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

  • 18:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Рецептите на по-голямата сестра, Сезон 4 | Епизод 23

    Днес леля Кати ще играе в кухнята със сестра си Шиня. Заедно те ще приготвят фурми и бекон в кори, оригинално чили, с пуешко и черен боб и една от любимите торти на най-голямата й сестра - тортата „Мисисипи“.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Добре изглеждащи пайове, Сезон 4 | Епизод 24

    Леля Кати не може да устои на красив пай! Понеже обича да ги украсява по свой собствен начин, днес тя ще приготви три вкусни пая и ще ги "облече" идеално.

    Към предаването
  • 19:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Идеалното пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектното пиле и получава урок за отглеждане на гъби в собствен гъбарник.

    Към предаването
  • 19:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Говеда, Сезон 1 | Епизод 4

    Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектните крави и се отправя към селската кръчма заедно с други местни производители.

    Към предаването
  • 20:00

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 20:30

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 3 | Епизод 4

    Към предаването
  • 21:00

    Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес, Гордън ще провери доколко неговите състезатели могат да взимат решения под напрежение. Задачата им ще бъде да разпознаят известно сирене само по вкуса и миризмата му. Ще трябва да се спуснат в ужасяващо тясна пещера на стотици метри под земята.

    Към предаването
  • 22:00

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3

    В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!

    Към предаването
  • 22:30

    Индия с Люк Нгуен

    +

    Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4

    В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.

    Към предаването
  • 23:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5

    Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.

    Към предаването
  • 00:30

    Ключовата съставка на Лука

    +

    Кафе, Сезон 3 | Епизод 5

    Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.

    Към предаването
  • 01:00

    Париж с Гийом

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Шеф Гийом Брахими посещава 17-ти и 18-ти район на Париж, където разглежда ферма за гъби в подземен паркинг.

    Към предаването
  • 01:30

    Париж с Гийом

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Шеф Гийом Брахими завършва обиколката си на Париж с изследване на бохемския център на града, както и с дегустация на парижка бира и обиколка на интригуващия квартал на Едит Пиаф.

    Към предаването
  • 01:55

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 02:20

    Корнуол с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 3 | Епизод 4

    Към предаването
  • 02:40

    Великата британска храна с Хестън

    +

    Ростбиф, Сезон 1 | Епизод 2

    "Този път темата е ростбиф. Хестън разказва невероятни истории и открива корените на това британско ястие, преди да сервира великолепен ростбиф на хората, които го правят възможен – месарите и фермерите."

    Към предаването
  • 03:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Картофи, Сезон 1 | Епизод 1

    Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.

    Към предаването
  • 04:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5

    Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.

    Към предаването
  • 04:45

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Коледа, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 05:10

    Тайните на леля Кати

    +

    Рецептите на по-голямата сестра, Сезон 4 | Епизод 23

    Днес леля Кати ще играе в кухнята със сестра си Шиня. Заедно те ще приготвят фурми и бекон в кори, оригинално чили, с пуешко и черен боб и една от любимите торти на най-голямата й сестра - тортата „Мисисипи“.

    Към предаването