Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Програмата за деня

  • 00:00
    Съчетани по вкус
    Сарит и Итмар са съпруг и съпруга и притежават „Хъни и ко“ - един от най-посещаваните и най-малки ресторанти в Лондон, специализиран в приготвянето на домашна храна, характерна за Близкия изток. Живеейки и работейки заедно, двамата имат силна, откровена и колоритна връзка помежду си, която се...
  • 00:30
    Лесни рецепти
    Ако имате желание да приготвяте разнообразна храна за семейството си без да прекарвате повече от половин час в кухнята, Рудолф ван Веен, Есте, Милушка, Хюго и Роберта ще ви помогнат! Във всеки епизод на "Лесни рецепти" те приготвят рецепти, които
  • 01:00
    Лесни рецепти
    Ако имате желание да приготвяте разнообразна храна за семейството си без да прекарвате повече от половин час в кухнята, Рудолф ван Веен, Есте, Милушка, Хюго и Роберта ще ви помогнат! Във всеки епизод на "Лесни рецепти" те приготвят рецепти, които
  • 01:30
    Уикенд по мъжки
    „Уикенд по мъжки“ събира четирима от най-забавните шеф-готвачи за уикенди, изпълнени с развлечения, кулинарни приключения и приятни емоции. Всеки епизод е изпълнен с много настроение, страст за живот, забавление и вкусна храна. Майсторите на кулинарията импровизират свободно, хвалят се,...
  • 02:00
    Менюто днес
    Във всеки епизод на "Менюто днес" Филипа Гомеш ще приготвя по три лесни ястия, подходящи за готвене всеки ден. В кухнята на Филипа има и зеленчукова градина, от която тя бере зеленчуците за ястията си.
  • 02:25
    Менюто днес
    Във всеки епизод на "Менюто днес" Филипа Гомеш ще приготвя по три лесни ястия, подходящи за готвене всеки ден. В кухнята на Филипа има и зеленчукова градина, от която тя бере зеленчуците за ястията си.
  • 02:50
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 03:15
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 03:40
    Най-чудатите ресторанти на света
    Поредицата „Най-чудатите ресторанти на света“ представя най-нeобичайните ресторанти на планетата, пълни с особняци и любопитни ястия. Ако искате фламбирано пиле, изстреляно във въздуха с катапулт, а след това прободено с шиш по средата на полета и поднесено от сервитьор, който кара акробатическо...
  • 04:10
    Най-чудатите ресторанти на света
    Поредицата „Най-чудатите ресторанти на света“ представя най-нeобичайните ресторанти на планетата, пълни с особняци и любопитни ястия. Ако искате фламбирано пиле, изстреляно във въздуха с катапулт, а след това прободено с шиш по средата на полета и поднесено от сервитьор, който кара акробатическо...
  • 04:25
    Съчетани по вкус
    Сарит и Итмар са съпруг и съпруга и притежават „Хъни и ко“ - един от най-посещаваните и най-малки ресторанти в Лондон, специализиран в приготвянето на домашна храна, характерна за Близкия изток. Живеейки и работейки заедно, двамата имат силна, откровена и колоритна връзка помежду си, която се...
  • 04:50
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 05:20
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 05:35
    Лесни рецепти
    Ако имате желание да приготвяте разнообразна храна за семейството си без да прекарвате повече от половин час в кухнята, Рудолф ван Веен, Есте, Милушка, Хюго и Роберта ще ви помогнат! Във всеки епизод на "Лесни рецепти" те приготвят рецепти, които
  • 06:00
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 06:25
    Менюто днес
    Във всеки епизод на "Менюто днес" Филипа Гомеш ще приготвя по три лесни ястия, подходящи за готвене всеки ден. В кухнята на Филипа има и зеленчукова градина, от която тя бере зеленчуците за ястията си.
  • 06:50
    Менюто днес
    Във всеки епизод на "Менюто днес" Филипа Гомеш ще приготвя по три лесни ястия, подходящи за готвене всеки ден. В кухнята на Филипа има и зеленчукова градина, от която тя бере зеленчуците за ястията си.
  • 07:20
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 07:45
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 08:10
    Уикенд по мъжки
    „Уикенд по мъжки“ събира четирима от най-забавните шеф-готвачи за уикенди, изпълнени с развлечения, кулинарни приключения и приятни емоции. Всеки епизод е изпълнен с много настроение, страст за живот, забавление и вкусна храна. Майсторите на кулинарията импровизират свободно, хвалят се,...
  • 08:35
    Моето меню за 30 минути
    „Моето меню за 30 минути” е вълнуваща кулинарна поредица от 40 епизода по половин час, в която Джейми Оливър дава полезни указания на неопитните в готвенето. Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда,...
  • 09:05
    Моето меню за 30 минути
    „Моето меню за 30 минути” е вълнуваща кулинарна поредица от 40 епизода по половин час, в която Джейми Оливър дава полезни указания на неопитните в готвенето. Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда,...
  • 09:30
    Моята кухня е най-добрата
    Новата поредица ще отведе зрителите на 24KITCHEN в Нова Зеландия в търсене на най-добрите непрофесионални готвачи. В „Моята кухня е най-добрата“ ще се състезават екипи от по двама души от техните собствени кухни. Амбициозните кулинари ще трябва да използват местни съставки в приготвяните от тях...
  • 10:25
    Животът е сладък с Рейчъл Алън
    Животът наистина е сладък, когато Рейчъл Алън ни показва как да приготвим изкушаващи десерти.От дома си в Ирландия тя ни представя изключителни рецепти, на които не може да устои нито един любител на сладкишите. Предложенията й са разнообразни - от спиращи дъха финални щрихи за изискани вечери...
  • 10:50
    Животът е сладък с Рейчъл Алън
    Животът наистина е сладък, когато Рейчъл Алън ни показва как да приготвим изкушаващи десерти.От дома си в Ирландия тя ни представя изключителни рецепти, на които не може да устои нито един любител на сладкишите. Предложенията й са разнообразни - от спиращи дъха финални щрихи за изискани вечери...
  • 11:20
    Спести с Джейми
    С новото си предаване „Спести с Джейми“ Джейми Оливър иска да вдъхнови хората по света да се хранят по-добре и седмично да харчат по-малко за храна, като им предоставя някои от своите рецепти. Джейми доказва, че е възможно да се храниш богато без да се разориш. Той е убеден, че в трудни...
  • 12:15
    В света на Хестън
    Телевизионната поредица ни позволява да надникнем зад кулисите на най-уникалния ресторант в света „The Fat Duck“ /"Дебелата патица"/, както и в живота, и в главата на създателя му Хестън Блументал в период на изключителни промени. Хестън Блументал създава магичен кулинарен свят, какъвто не сте...
  • 13:15
    Грил тур с Примож
    В новото предаване „Грил тур с Примож“ словенският готвач Примож Долничар отново е на път. Този път, обаче, ще ни отведе на грил обиколка из Балканите, като посети Словения, Хърватия, Сърбия и Босна и Херцеговина. На всяко място Примож ще се срещне с интересни местни готвачи и заедно с тях...
  • 13:40
    Рейчъл Алън - кексове и торти
    Сладкишите не са запазена марка единствено за традиционните празненства, рождените дни или годишнините. Приготвени с любов и внимание, те могат да бъдат и част от ежедневието. В тези стилни, но същевременно много лични епизоди, шеф-готвач Рейчъл Алън прелиства своя дневник с разнообразни...
  • 14:00
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 14:30
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 15:00
    Моето меню за 30 минути
    „Моето меню за 30 минути” е вълнуваща кулинарна поредица от 40 епизода по половин час, в която Джейми Оливър дава полезни указания на неопитните в готвенето. Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда,...
  • 15:30
    Моето меню за 30 минути
    „Моето меню за 30 минути” е вълнуваща кулинарна поредица от 40 епизода по половин час, в която Джейми Оливър дава полезни указания на неопитните в готвенето. Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда,...
  • 16:00
    Лесни рецепти на път
    Решени да разпространят идеята, че има толкова много лесни рецепти, които могат да се сготвят у дома, готвачите на 24KITCHEN тръгват на пътешествие, за да помогнат на зрители от всички възрасти и произход да приготвят ястия в собствените си кухни. Във всеки епизод един зрител ще постави някакъв...
  • 16:30
    Лесни рецепти на път
    Решени да разпространят идеята, че има толкова много лесни рецепти, които могат да се сготвят у дома, готвачите на 24KITCHEN тръгват на пътешествие, за да помогнат на зрители от всички възрасти и произход да приготвят ястия в собствените си кухни. Във всеки епизод един зрител ще постави някакъв...
  • 17:00
    Моята кухня е най-добрата
    Новата поредица ще отведе зрителите на 24KITCHEN в Нова Зеландия в търсене на най-добрите непрофесионални готвачи. В „Моята кухня е най-добрата“ ще се състезават екипи от по двама души от техните собствени кухни. Амбициозните кулинари ще трябва да използват местни съставки в приготвяните от тях...
  • 18:00
    В света на Хестън
    Телевизионната поредица ни позволява да надникнем зад кулисите на най-уникалния ресторант в света „The Fat Duck“ /"Дебелата патица"/, както и в живота, и в главата на създателя му Хестън Блументал в период на изключителни промени. Хестън Блументал създава магичен кулинарен свят, какъвто не сте...
  • 19:00
    Грил тур с Примож
    В новото предаване „Грил тур с Примож“ словенският готвач Примож Долничар отново е на път. Този път, обаче, ще ни отведе на грил обиколка из Балканите, като посети Словения, Хърватия, Сърбия и Босна и Херцеговина. На всяко място Примож ще се срещне с интересни местни готвачи и заедно с тях...
  • 19:30
    Тайните на леля Кати
    Катя Гоармон е финалист в „Мастършеф“ Португалия. Оттогава досега е изградила добра репутация благодарение на естествения си стил на презентиране на ястията, както и на кулинарните си похвати. Катя се превръща в един от любимите телевизионни готвачи на Португалия. Предаванията ѝ винаги...
  • 20:00
    Лесни рецепти на път
    Решени да разпространят идеята, че има толкова много лесни рецепти, които могат да се сготвят у дома, готвачите на 24KITCHEN тръгват на пътешествие, за да помогнат на зрители от всички възрасти и произход да приготвят ястия в собствените си кухни. Във всеки епизод един зрител ще постави някакъв...
  • 20:30
    Лесни рецепти на път
    Решени да разпространят идеята, че има толкова много лесни рецепти, които могат да се сготвят у дома, готвачите на 24KITCHEN тръгват на пътешествие, за да помогнат на зрители от всички възрасти и произход да приготвят ястия в собствените си кухни. Във всеки епизод един зрител ще постави някакъв...
  • 21:00
    Рейчъл Алън - кексове и торти
    Сладкишите не са запазена марка единствено за традиционните празненства, рождените дни или годишнините. Приготвени с любов и внимание, те могат да бъдат и част от ежедневието. В тези стилни, но същевременно много лични епизоди, шеф-готвач Рейчъл Алън прелиства своя дневник с разнообразни...
  • 21:30
    Рейчъл Алън - кексове и торти
    Сладкишите не са запазена марка единствено за традиционните празненства, рождените дни или годишнините. Приготвени с любов и внимание, те могат да бъдат и част от ежедневието. В тези стилни, но същевременно много лични епизоди, шеф-готвач Рейчъл Алън прелиства своя дневник с разнообразни...
  • 22:00
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 22:30
    От любов към храната
    „От любов към храната“ е предаване, което ни отвежда в истинския свят на кулинарното изкуство. Водещият Габриеле Спонза е роден в Измир и е завършил „Кулинарни изкуства“ в САЩ. Срещата му с различни култури и техните кухни пробужда в него желанието да предаде любовта си към храната на...
  • 23:00
    Грил тур с Примож
    В новото предаване „Грил тур с Примож“ словенският готвач Примож Долничар отново е на път. Този път, обаче, ще ни отведе на грил обиколка из Балканите, като посети Словения, Хърватия, Сърбия и Босна и Херцеговина. На всяко място Примож ще се срещне с интересни местни готвачи и заедно с тях...
  • 23:30
    Моето меню за 30 минути
    „Моето меню за 30 минути” е вълнуваща кулинарна поредица от 40 епизода по половин час, в която Джейми Оливър дава полезни указания на неопитните в готвенето. Джейми говори много, действа бързо и почти в реално време създава чудесни домашно приготвени ястия от нулата – питателни основни блюда,...