Програма
Четвъртък
30 март
06:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Сан Диего до Долна Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3
Рик Стайн е в Сан Диего, където се наслаждава на вечеря с пържола и яйца преди да премине границата с Мексико за пилешки бурито и рибни тако – кулинарните емблеми на Долна Калифорния.
Към предаването07:00
Ирландия с Джон Тород
+Графство Клер и Бурен, Сезон 1 | Епизод 5
Джон посещава Бурен, където се запознава с изкуството на приготвяне на свинско конфи. Освен това прави шоколад във фабрика в отдалечено място и приготвя омари на брега на Флаги.
Към предаването08:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.
Към предаването08:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.
Към предаването09:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
Джулиет очаква големия ден със специални печива за Коледа. Тя приготвя парти канапета, тарт с брюкселско зеле и ефектна шоколадова кула от профитероли. Лиъм Чарлз идва на гости, за да сервира коледен обяд на лист бутер тесто.
Към предаването10:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Девън, Сезон 1 | Епизод 2
Грейс Дент и Ейнсли Хариът преоткриват южното крайбрежие на Девън. Те посещават хотел, разположен на частен остров, ядат необикновени ръно събирани миди в Дартмът, както и кюфтенца с грах и картофи по устието на река Екс, където се сприятеляват със семейство видри
Към предаването11:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
"Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."
Към предаването11:30
Бон Апети
+От градината, Сезон 6 | Епизод 17
Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.
Към предаването12:00
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 3
Към предаването12:30
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването13:00
Из Близкия изток с Найджъл Слейтър
+Турция, Сезон 1 | Епизод 2
Найджъл посещава Турция, дом на една от най-прочутите кухни в света, като в Истанбул той опитва от храната на султаните, както и домашни гозби, а после посещава Анадола и Черноморския регион.
14:00
Ирландия с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването15:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.
Към предаването15:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.
Към предаването16:00
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.
Към предаването16:30
Бон Апети
+От градината, Сезон 6 | Епизод 17
Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.
Към предаването17:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Пред настъпващата Нова година Джулиет празнува с шеф Мерилис Паркър, която поднася разнообразна парти храна, включително канапе от печени картофи, пълнени с пастет от пушена скумрия, плюс пармезанови кошнички пълни със салата цезар.
Към предаването18:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Рио де Жанейро, Сезон 8 | Епизод 15
Тони е в Рио, за да открие невиждания град. Експлозия от цветове, вкусове, страст, графити и уникална култура. Той ще посети известните фавели с местния писател Линс и ще се срещне с бразилския готвач Алекс Атала.
Към предаването19:00
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 3
Към предаването19:30
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването20:00
Най-доброто от Великобритания край морето
+Норфолк, Сезон 1 | Епизод 3
Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват британската провинция Норфолк. Наслаждават се на необикновен следобеден чай в Норич, където опитват и дегутационно меню, одобрено от Мишлен. Вкусват и от морския живот на лодка в Норфолк Бродс, а по-късно хапват чипс на плажа в Грейт Ярмът.
Към предаването21:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.
Към предаването21:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.
Към предаването22:00
Ирландия с Джон Тород
+, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването23:00
Из Близкия изток с Найджъл Слейтър
+Турция, Сезон 1 | Епизод 2
Найджъл посещава Турция, дом на една от най-прочутите кухни в света, като в Истанбул той опитва от храната на султаните, както и домашни гозби, а после посещава Анадола и Черноморския регион.
00:00
Бон Апети
+От градината, Сезон 6 | Епизод 17
Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.
Към предаването00:30
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.
Към предаването01:00
Рик Стайн – пътят към Мексико
+От Гуадалахара до Пуерто Валярта, Сезон 1 | Епизод 4
Рик е в града, който е дал на света текилата, мариачите и ястия като чили кон карне – Гуадалахара.
Към предаването01:55
Най-доброто от Великобритания край морето
+Норфолк, Сезон 1 | Епизод 3
Грейс Дент и Ейнсли Хариът изследват британската провинция Норфолк. Наслаждават се на необикновен следобеден чай в Норич, където опитват и дегутационно меню, одобрено от Мишлен. Вкусват и от морския живот на лодка в Норфолк Бродс, а по-късно хапват чипс на плажа в Грейт Ярмът.
Към предаването02:40
Новата балканска кухня с Божана
+Миди, Сезон 1 | Епизод 17
Към предаването03:10
Новата балканска кухня с Божана
+Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18
Към предаването03:30
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Рио де Жанейро, Сезон 8 | Епизод 15
Тони е в Рио, за да открие невиждания град. Експлозия от цветове, вкусове, страст, графити и уникална култура. Той ще посети известните фавели с местния писател Линс и ще се срещне с бразилския готвач Алекс Атала.
Към предаването04:15
Бон Апети
+От градината, Сезон 6 | Епизод 17
Забавната страна на кулинарията ще е тема на разговор между Лора и Стоян, докато приготвят пъстрата салата с лимец, боба с ароматни манатарки и невидимия ябълков сладкиш.
Към предаването04:45
Великата готварска книга на Австралия
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.
Към предаването05:10
Вкусът на провинцията
+, Сезон 1 | Епизод 3
Към предаването