Неделя,

13 юни

  • 06:05

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Кулинарната общност на Мелбърн, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл разглежда интересни места в предградията на града. Първата ѝ среща я отвежда до едни от най-вкусните кроасани извън Париж. След това тя готви заедно с привърженика на сезонната храна Мат Уилкинсън.

    Към предаването
  • 06:35

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Сирена „Drysdale“ от козе мляко, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл си взима глътка въздух от градския живот и се отправя на пътуване до полуостров Беларин. Срещите ѝ с ловец на миди, собственик на винарна и производител на сирена я възнаграждават с вдъхновяващи истории за храна и феноменални свежи продукти.

    Към предаването
  • 07:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Нещо сладко с Павел Павлов, Сезон 1 | Епизод 3

    Според шеф Павлов шоколадовата торта и шоколадовият мус се подреждат на първите места в списъка на най-обичаните десерти. Ще научите неговите рецепти за тези две изкушения.

    Към предаването
  • 07:30

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Нещо сладко с Павел Павлов, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод ще се убедите, че в сладкарството формите са важни. Знаете как изглежда тирамисуто? Смятате, че всички бисквити си приличат? Рецептите на шеф Павлов за модерно тирамису и кокосова пяна върху хрупкави бисквити ще ви изненадат.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Запечено рибено корито, Сезон 1 | Епизод 11

    Джейми Оливър ни представя печена риба с картофи, салса верде и семпла спаначена салата, последвани от пай "Банофи".

    Към предаването
  • 09:00

    Мексиканска фиеста с Питър Курувита

    +

    Мултикултурна страна, Сезон 1 | Епизод 7

    В епизод 7 Питър Курувита пристига в крайбрежния щат Веракрус, където открива техниката на опушване на халапенос в чипотле и посещава оригиналния дом на ванилията.

    Към предаването
  • 09:30

    Мексиканска фиеста с Питър Курувита

    +

    Кулинарна столица, Сезон 1 | Епизод 8

    Оаксака е безспорната кулинарна столица на Мексико и Питър Курувита прекарва седмица тук, опитвайки всичко, което този град може да предложи, от сирене до тамалес и дори порция скакалци.

    Към предаването
  • 10:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Подаръци в чорапа, Сезон 1 | Епизод 26

    Към предаването
  • 10:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Коледа е когато леля Кати пожелае, Сезон 1 | Епизод 27

    Към предаването
  • 11:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Уикендът, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод, посветен на уикенда, Донал ще направи смазващо вкусен бургер, за да задоволи глада на бременната Софи. След това ще приготви кесадии за закуска в леглото, както и хрупкав пай „Банофи“.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    И за делник, и за празник, Сезон 5 | Епизод 7

    Лора и Стоян решават да приготвят супа в ярък цвят - това е безмесния вариант на борша. Специалната рецепта ще е свинското, което ще панират и ще поднесат със запечени чери домати. Стара италианска рецепта с интересна история ще е завършекът на епизода. Това са сладките кифлички с крем - маритоци.

    Към предаването
  • 12:00

    Забележителни места за хранене

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Шеф-готвачът и страстен любител на храната Анджела Харнет отвежда Фред във Венеция, за да му докаже, че ако знаеш къде отиваш, можеш да избегнеш капаните за туристи и да откриеш най-добрата храна в живота си.

    Към предаването
  • 13:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Камион за тако, Сезон 1 | Епизод 5

    Мелбърн се гордее, че е спортната столица на Австралия, затова Рейчъл лесно разбира коя е любимата бърза храна на спортните фанатици. След това тя готви със собственик на камион за храна, опитва най-доброто южняшко пържено пиле в града и посещава пивоварна.

    Към предаването
  • 13:30

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Как се прави пасата, Сезон 1 | Епизод 6

    Имиграцията е изиграла голяма роля в оформянето на кулинарната сцена на Мелбърн. Любопитна да изследва тази кипяща смесица от различни кухни, Рейчъл се отправя към виетнамски пазар и гръцка закусвалня в предградията. А от италиано-австралийска баба (нона) тя научава как се прави пасата.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Йерусалим, Сезон 2 | Епизод 9

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Карфиол с макарони на фурна, Сезон 1 | Епизод 12

    Джейми приготвя карфиол с макарони на фурна, салата от цикория с невероятен дресинг, а за десерт - задушени плодове.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 16:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Уикендът, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод, посветен на уикенда, Донал ще направи смазващо вкусен бургер, за да задоволи глада на бременната Софи. След това ще приготви кесадии за закуска в леглото, както и хрупкав пай „Банофи“.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    И за делник, и за празник, Сезон 5 | Епизод 7

    Лора и Стоян решават да приготвят супа в ярък цвят - това е безмесния вариант на борша. Специалната рецепта ще е свинското, което ще панират и ще поднесат със запечени чери домати. Стара италианска рецепта с интересна история ще е завършекът на епизода. Това са сладките кифлички с крем - маритоци.

    Към предаването
  • 17:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Здравословна храна, Сезон 1 | Епизод 7

    Ръководството на Гордън за най-добрата домашна кухня продължава, показва как се приготвя вкусна здравословна храна. Рецептите включват мюсли бирхер, зашеметяваща супа гаспачо и неустоима здравословна сьомга терияки.

    Към предаването
  • 17:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Улична храна, Сезон 1 | Епизод 8

    Гордън ни показва как да приготвим любими улични ястия у дома. Рецептите включват вкусно скариди тостада, неустоими пуканки със солен карамел, а синът му Джак помага с приготвянето на пържено пиле с мътеница.

    Към предаването
  • 18:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 18:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 19:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Пенджаб, Сезон 2 | Епизод 1

    Заедно с Роки Мохан и семейството му, Гари Мейган изследва изкусителните аромати на пенджабската кухня.

    Към предаването
  • 19:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Мугал, Сезон 2 | Епизод 2

    Гари Мейган се впуска във вкусовете и ароматите на мугалската кухня и вкусва рампурска кралска кухня, но дали ще успее да впечатли с ястията си своите изискани домакини?

    Към предаването
  • 20:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Голямата запарка за чай на Хестън, Сезон 1 | Епизод 3

    Този епизод Хестън посвещава на най-забележителното британско събитие - следобедния чай, като го пресъздава в такива гигантски мащаби, че да утоли жаждата на цял град, допълвайки чая с най-големия пакет бисквити в света.

    Към предаването
  • 21:00

    Храна и огън

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Посещавайки Неапол, родния град на пицата, за който се оказва, че може да предложи много повече от само пица, Никлас се сблъсква с въпроса, съществува ли изобщо предел за онова, което може да се приготви в пещ за пица?

    Към предаването
  • 22:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването
  • 23:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Йерусалим, Сезон 2 | Епизод 9

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    И за делник, и за празник, Сезон 5 | Епизод 7

    Лора и Стоян решават да приготвят супа в ярък цвят - това е безмесния вариант на борша. Специалната рецепта ще е свинското, което ще панират и ще поднесат със запечени чери домати. Стара италианска рецепта с интересна история ще е завършекът на епизода. Това са сладките кифлички с крем - маритоци.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Кулинарната общност на Мелбърн, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл разглежда интересни места в предградията на града. Първата ѝ среща я отвежда до едни от най-вкусните кроасани извън Париж. След това тя готви заедно с привърженика на сезонната храна Мат Уилкинсън.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Карфиол с макарони на фурна, Сезон 1 | Епизод 12

    Джейми приготвя карфиол с макарони на фурна, салата от цикория с невероятен дресинг, а за десерт - задушени плодове.

    Към предаването
  • 01:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 01:55

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 7

    Кулинарната одисея на Рик Стайн го води от историческа Венеция до легендарния Истанбул, където пристига навреме за риболова и хваща няколко риби в Босфора. Освен това готви кюфтета с шамфъстък и черноморското ястие капуска.

    Към предаването
  • 02:55

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн търси най-добре пазените гастрономически тайни на Франция. Пътешествието му започва в Диеп с калкан направо от лодките и продължава със събиране на морски билки по протежението на залива на река Сома.

    Към предаването
  • 03:55

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Кебап на доковете, Сезон 1 | Епизод 12

    Гари е поканен от стар приятел, един от най-известните готвачи в Индия, Ранвир Брар да посетят известно място – "Мукеш Милс" за прекарване на открито. Там шеф Брар ще приготви печени на огън морски дарове и кебап с 32 подправки по древна рецепта.

    Към предаването
  • 04:20

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Пенджаб, Сезон 2 | Епизод 1

    Заедно с Роки Мохан и семейството му, Гари Мейган изследва изкусителните аромати на пенджабската кухня.

    Към предаването
  • 04:45

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Мугал, Сезон 2 | Епизод 2

    Гари Мейган се впуска във вкусовете и ароматите на мугалската кухня и вкусва рампурска кралска кухня, но дали ще успее да впечатли с ястията си своите изискани домакини?

    Към предаването
  • 05:10

    Чудеса с Хестън

    +

    Голямата запарка за чай на Хестън, Сезон 1 | Епизод 3

    Този епизод Хестън посвещава на най-забележителното британско събитие - следобедния чай, като го пресъздава в такива гигантски мащаби, че да утоли жаждата на цял град, допълвайки чая с най-големия пакет бисквити в света.

    Към предаването