Понеделник

23 май

  • 06:05

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Соев сос, Сезон 1 | Епизод 7

    Джъстин посещава фабриката за соев сос Мейджия и сама приготвя соев сос. Аоки я учи на изкуството да прави уагаши.

    Към предаването
  • 06:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Традиционно, Сезон 1 | Епизод 8

    Джъстин посещава традиционния град Шузенджи и се опитва с да обиколи храма с много традиционно облекло. Рецептите днес включват окономияки и пържено пиле.

    Към предаването
  • 06:55

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Лучано в Калабрия, Сезон 1 | Епизод 3

    Джино води най-големия си син Лучано в Калабрия, който е един от най-запазените региони в Италия, за да му покаже какво означава тежък работен ден.

    Към предаването
  • 07:25

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Миа в Северна Сардиния, Сезон 1 | Епизод 4

    Джино води дъщеря си Мия в региона Галура, в Северна Сардиния, за да научи как семейните рецепти се предават по традиция.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Еолийски острови, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми се учи от местните как да направи пълнени калмари и приготвя неделен обяд за едно от най-големите семейства на острова.

    Към предаването
  • 09:00

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Днешният епизод на "Вдъхновящи печива" е посветен на подправките. Джулиет поднася тиквен пай с подправки и глазура от целувки, курабии с шоколад и чили и зимен десерт "Павлова" с пикантни ябълки и круши.

    Към предаването
  • 10:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Вечеря в нинджа стил, Сезон 1 | Епизод 3

    Поредицата ни отвежда в Ню Йорк, където гласовит сервитьор нинджа изниква изневиделица и стряска клиентите, после в Германия ще се насладим на шницел с гигантски размери, а в Тайпе с малко повече късмет ще похапнем в първа класа на макет на самолет.

    Към предаването
  • 10:30

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Почти победен, Сезон 1 | Епизод 4

    Поредицата ни отвежда в ресторант в Ню Йорк, където ще похапнем със завързани очи, после ще се насладим на тайландската кухня край боксов ринг, в Сан Франциско ще хапнем, докато чакаме прането, а в Япония ще ни сервират къри с миниатюрно влакче.

    Към предаването
  • 11:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 12:00

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Кухнята на Реймънд, Сезон 1 | Епизод 7

    Реймънд Бланк споделя своята любов към пътуването и внедрява влиянието на други култури в своята традиционна френска кухня, за да приготви знаменита прясна запържена сепия и патладжан с кускус, мисо и хариса.

    Към предаването
  • 13:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Патладжан, паста с риба тон, телешки ренданг и аспержи, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми ще сподели рецептата си за сицилианска паста с риба тон. След това ще приготви лепкав патладжан със сос терияки.

    Към предаването
  • 13:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, фарфале с горгонзола, пилешко и къри със спанак, Сезон 2 | Епизод 6

    За начало Джейми ще приготви бързо агнешко на тиган и ще продължи с фарфале с круши и горгонзола, лепкаво пиле със сос хойсин и къри със спанак. Ако смятате, че нямате време за готвене, помислете отново.

    Към предаването
  • 14:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тъстовете в Чиленто, Сезон 1 | Епизод 5

    Джино отвежда тъстовете си, Елизабет и Малкълм, на красивото чилентийско крайбрежие, за да отрият тайната на дългия живот от местното население.

    Към предаването
  • 14:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 16:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 16:55

    Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    С наближаването на Коледа Джулиет насочва вниманието си към готвене с деца. Тя прави празничен кейк с елен, кекс-къща от джинджифилово тесто, кейк със захарни бастунчета и кексчета със снежни човеци.

    Към предаването
  • 17:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бързо готвене: Четиристепенно меню, Сезон 4 | Епизод 26

    За първи път в “Моята кухня е най-добрата”, по време на състезанието за бързо готвене, отборите ще трябва да обединят усилия, за да създадат четиристепенно меню. Екипната работа ще бъде задължителна, ще участват и четирите загубили отбора.

    Към предаването
  • 19:05

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Кухнята на Реймънд, Сезон 1 | Епизод 7

    Реймънд Бланк споделя своята любов към пътуването и внедрява влиянието на други култури в своята традиционна френска кухня, за да приготви знаменита прясна запържена сепия и патладжан с кускус, мисо и хариса.

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    В този епизод Мигел се отправя на тропическо кулинарно приключение, празнува сезона на боровинките в Австралия и ще ни покаже най-добрата рецепта за десерт от Куинсланд – „най-лесният чийзкейк, който някога сте правили“.

    Към предаването
  • 20:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Днес ще видим напълно нов вариант на риба с картофки, ще научим тайната на гъбеното ризото, а Мигел ще открие идеалния компаньон на американското барбекю - макарони със сирене.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 22:00

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Тъстовете в Чиленто, Сезон 1 | Епизод 5

    Джино отвежда тъстовете си, Елизабет и Малкълм, на красивото чилентийско крайбрежие, за да отрият тайната на дългия живот от местното население.

    Към предаването
  • 22:30

    Семейното приключение на Джино в Италия

    +

    Джес в Пулия, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино отвежда съпругата си Джес на романтична почивка в Пулия. Те посещават „селото на любовта“, след което Джино приготвя специално ястие в една от типичните за региона вили.

    Към предаването
  • 23:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Патладжан, паста с риба тон, телешки ренданг и аспержи, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми ще сподели рецептата си за сицилианска паста с риба тон. След това ще приготви лепкав патладжан със сос терияки.

    Към предаването
  • 23:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, фарфале с горгонзола, пилешко и къри със спанак, Сезон 2 | Епизод 6

    За начало Джейми ще приготви бързо агнешко на тиган и ще продължи с фарфале с круши и горгонзола, лепкаво пиле със сос хойсин и къри със спанак. Ако смятате, че нямате време за готвене, помислете отново.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 00:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 01:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Заедно с Джъстин ще опознаем Макао, място, в което се сливат китайски и португалски влияния. Джъстин посещава местен пазар и приготвя ястие, представящо синтеза между двете култури, който определя кухнята на Макао.

    Към предаването
  • 01:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин посещава една от най-старите китайски чайни в Макао, а по-късно е в компанията на един от най-известните португалски готвачи Антониу Коелю, с когото ще приготвят едно популярно ястие.

    Към предаването
  • 02:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    В този епизод Мигел се отправя на тропическо кулинарно приключение, празнува сезона на боровинките в Австралия и ще ни покаже най-добрата рецепта за десерт от Куинсланд – „най-лесният чийзкейк, който някога сте правили“.

    Към предаването
  • 02:20

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Днес ще видим напълно нов вариант на риба с картофки, ще научим тайната на гъбеното ризото, а Мигел ще открие идеалния компаньон на американското барбекю - макарони със сирене.

    Към предаването
  • 02:40

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Вечеря в нинджа стил, Сезон 1 | Епизод 3

    Поредицата ни отвежда в Ню Йорк, където гласовит сервитьор нинджа изниква изневиделица и стряска клиентите, после в Германия ще се насладим на шницел с гигантски размери, а в Тайпе с малко повече късмет ще похапнем в първа класа на макет на самолет.

    Към предаването
  • 03:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Почти победен, Сезон 1 | Епизод 4

    Поредицата ни отвежда в ресторант в Ню Йорк, където ще похапнем със завързани очи, после ще се насладим на тайландската кухня край боксов ринг, в Сан Франциско ще хапнем, докато чакаме прането, а в Япония ще ни сервират къри с миниатюрно влакче.

    Към предаването
  • 03:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бързо готвене: Четиристепенно меню, Сезон 4 | Епизод 26

    За първи път в “Моята кухня е най-добрата”, по време на състезанието за бързо готвене, отборите ще трябва да обединят усилия, за да създадат четиристепенно меню. Екипната работа ще бъде задължителна, ще участват и четирите загубили отбора.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Лек и ефирен, Сезон 6 | Епизод 16

    Лора и Стоян установяват, че напоследък много по-често правят гаспачо, отколкото топла доматена супа, затова набързо ще покажат един много апетитен неин вариант. После идва ред на хрупкави крокети от пуешко месо, поднесени с къри сос, а десертът ще е по-специален – с маскарпоне и праскови.

    Към предаването
  • 04:45

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 05:10

    Просто Реймънд Бланк

    +

    Кухнята на Реймънд, Сезон 1 | Епизод 7

    Реймънд Бланк споделя своята любов към пътуването и внедрява влиянието на други култури в своята традиционна френска кухня, за да приготви знаменита прясна запържена сепия и патладжан с кускус, мисо и хариса.

    Към предаването