Четвъртък

6 октомври

  • 06:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Американски десерт, Сезон 7 | Епизод 13

    Водещият изучава пустинята Мохаве в Южна Калифорния заедно с Джош Хоум, вокалист на рок групата „Queens of the Stone Age“.

    Към предаването
  • 06:40

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 07:00

    Пазарното меню на Ейнсли

    +

    Варнамбул, Сезон 1 | Епизод 2

    Следващата спирка на Ейнсли е крайбрежният град Варнамбул в щата Виктория, където зелените долини се срещат с необятното синьо море. Те ни отвеждат към чудесно говеждо месо и млечни продукти, които се предлагат на неделния пазар.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 95, Сезон 2 | Епизод 95

    1. Японска торта на изгряващото слънце 2. Смокинов кекс

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 96, Сезон 2 | Епизод 96

    1. Ябълкови сладкиш в тиган 2. Кекс със смокини и маскарпоне

    Към предаването
  • 10:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Матю Гууд и Матю Рийс откриват, че древните римляни са добавяли сирене към виното. В долината на Лоара Джо Фаторини разбира как един винопроизводител е помогнал на Френската съпротива. Хосе Пицаро представя любимото си грозде и готви подходящо ястие.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектни картофени кюфтета с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 12:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

  • 12:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Маклюбе, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 13:00

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Едно, Сезон 2 | Епизод 1

    Шеф Марк се фокусира върху някои от класиките. Автентични спагети Карбонара с шепа готови съставки, а след това - много впечатляваща торта с моркови. В първата си рубрика „Как да се усъвършенстваме“ Марк разглежда уменията с ножове.

    Към предаването
  • 13:30

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Две, Сезон 2 | Епизод 2

    Тази седмица във фокуса на епизода е пилето. Първата му рецепта е обикновен крамбъл с пиле, бекон и броколи, който е чудесен за обяд, а по-късно в епизода той приготвя и зелено къри, от Тайланд, с безупречен метод за перфектно приготвяне на ориз.

    Към предаването
  • 14:00

    Пазарното меню на Ейнсли

    +

    Логан, Сезон 1 | Епизод 3

    Ейнсли се отправя на север към международния пазар в Логан, за да се наслади на един от най-разнообразните в културно отношение международни пазари.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми ще приготви ястия, достойни за ресторант, но лесни за приготвяне и вкъщи – сос Холандез с авокадо, сервиран с приготвени на пара треска и аспержи. След това, заедно със сина си Бъди, ще приготвят малко по-различна пица за радост на цялото семейство.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми ще ни покаже изключително лесно печено ястие - пиле джалфрези с чушки. След това ще сподели вкусна рецепта с броколи – пълнени пирожки, хрупкави отдолу и пухкави отгоре.

    Към предаването
  • 16:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви задушено свинско със сини сливи и картофи, свежа салата с риба тон и още много.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 97, Сезон 2 | Епизод 97

    1. Хапки „чили кон карне“ 2. Лесен сладкиш с карамел и пекан

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    1. Малинов чийзкейк 2. Залцбургски нокерл

    Към предаването
  • 18:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кулинарна битка „Внезапна смърт“ III, Сезон 6 | Епизод 30

    Време е за елиминации отново и двата отбора, които не се представиха добре пред посетителите на кръчмите, ще се надяват да променят съдбата си, като представят вдъхновяващите си ястия.

  • 19:00

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

  • 19:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Маклюбе, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 20:00

    Предаването за вино

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Ватикана Матю Гууд и Матю Рийс се срещат със свещеник, търсещ вино за причастията. В Южна Африка Джо Фаторини посещава резерват. Шеф Франческо Мадзеи представя любимото си грозде и готви подходящо ястие. Амилия Сингър представя алпийски вина.

    Към предаването
  • 21:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми ще приготви ястия, достойни за ресторант, но лесни за приготвяне и вкъщи – сос Холандез с авокадо, сервиран с приготвени на пара треска и аспержи. След това, заедно със сина си Бъди, ще приготвят малко по-различна пица за радост на цялото семейство.

    Към предаването
  • 21:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми ще ни покаже изключително лесно печено ястие - пиле джалфрези с чушки. След това ще сподели вкусна рецепта с броколи – пълнени пирожки, хрупкави отдолу и пухкави отгоре.

    Към предаването
  • 22:00

    Пазарното меню на Ейнсли

    +

    Логан, Сезон 1 | Епизод 3

    Ейнсли се отправя на север към международния пазар в Логан, за да се наслади на един от най-разнообразните в културно отношение международни пазари.

    Към предаването
  • 23:00

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Едно, Сезон 2 | Епизод 1

    Шеф Марк се фокусира върху някои от класиките. Автентични спагети Карбонара с шепа готови съставки, а след това - много впечатляваща торта с моркови. В първата си рубрика „Как да се усъвършенстваме“ Марк разглежда уменията с ножове.

    Към предаването
  • 23:30

    В кухнята на шеф Марк Мориарти

    +

    Меню Две, Сезон 2 | Епизод 2

    Тази седмица във фокуса на епизода е пилето. Първата му рецепта е обикновен крамбъл с пиле, бекон и броколи, който е чудесен за обяд, а по-късно в епизода той приготвя и зелено къри, от Тайланд, с безупречен метод за перфектно приготвяне на ориз.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 00:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви задушено свинско със сини сливи и картофи, свежа салата с риба тон и още много.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Украйна, Сезон 7 | Епизод 14

    Тони е на обиколка на Украйна заедно с приятеля си Замир Гота. Двамата изпиват доста водка и опитват зелен борш. Сред местата, които разглеждат са Чернобил и супер секретно място от времето на Съветския съюз.

    Към предаването
  • 01:55

    Предаването за вино

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Ватикана Матю Гууд и Матю Рийс се срещат със свещеник, търсещ вино за причастията. В Южна Африка Джо Фаторини посещава резерват. Шеф Франческо Мадзеи представя любимото си грозде и готви подходящо ястие. Амилия Сингър представя алпийски вина.

    Към предаването
  • 02:40

    Тайните на леля Кати

    +

    Мусове и суфлета, Сезон 3 | Епизод 25

    Някога за един готвач се съдело по качествата на приготвяните от него мусове и суфлета, защото това са капризни ястия, в чието приготвяне е нужна и доза късмет, а леля Кати ще ни запознае с тънкостите на приготвянето им.

  • 03:05

    Тайните на леля Кати

    +

    Пайове, Сезон 3 | Епизод 26

    Знаете ли кой е един от първите деликатеси, които леля Кати се научила да готви? Паят. Затова в това предаване тя ще ни демонстрира три свои любими рецепти за солен и сладък пай – пай с горски плодове и мляко, спаначен пай и ябълков тарт с малини.

  • 03:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кулинарна битка „Внезапна смърт“ III, Сезон 6 | Епизод 30

    Време е за елиминации отново и двата отбора, които не се представиха добре пред посетителите на кръчмите, ще се надяват да променят съдбата си, като представят вдъхновяващите си ястия.

  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви задушено свинско със сини сливи и картофи, свежа салата с риба тон и още много.

    Към предаването
  • 05:10

    Турската кухня на Карсу

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

  • 05:40

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Маклюбе, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването