Плодове
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Поширани прасскови и бисквити "Котешки езичета"
Плодовете се пошират цели в сироп с розмарин и портокалова кора. Сервират се полети със сироп и с домашно приготвени бисквити "Котешки езичета". А ако ви остане от сиропа, добавете го към чаша шампанс...
Рецепти Захаросан пъпеш с горски плодове
Тази рецепта представлява почит към узрелите, сладки плодове през лятото. Пъпешът леко се карамелизира и се пълни с различни горски плодове. Поднася се с топка студено сорбе.
Рецепти Коледен щрудел
Това е чудесен начин да бъдат оползотворени останали коледни лакомства, като кекс, бисквити, ядки, шоколад и плодове. Богатият пълнеж, увит в точени кори, намазани с масло с аромат на мандарини и кане...
Рецепти Плодов тарт със скир
Основата на този лек и освежаващ тарт е от бишкоти и масло, а пълнежът му представлява мус от скир и сметана. Украсете тарта с изобилие от летни плодове!
Рецепти Смокини с прошуто и горгонзола
Това е рецепта за изтънчени на вкус сладко-солени хапки. Едрите смокини се увиват в прошуто и се запичат за кратко. Поднасят се поръсени със сос от горгонзола и сметана, както и с печени лешници.
Рецепти Тарт с желирани плодове
Този тарт е лесен за приготвяне и много ефектен. Основата е от маслено тесто, което се пече "на сляпо". Върху него се разпределя млечен крем, а отгоре се редят плодове., коите се заливат с желатин.
Рецепти Карамелизиран бананов сплит с кокосов крем
Лесен десерт, който не съдържа нито глутен, нито лактоза. Бананите се поръсват със захар и се запичат на скара. Поднасят се леден кокосово-лимонов крем, фъстъци и мед.
Рецепти Поширани круши с крамбъл и карамелен сос
Крушите се разрязват на две и се пошират в ябълков сок. След това се пълнят с марципан и крамбъл и се запичат. Накрая се заливат с карамелен сос. Неустоимо, нали?