• КедгъриРецепти
    Кедгъри

    Събудете се за една закуска с индийски привкус. В тази рецепта пушената риба се съчетава със сварени яйца, ориз и вкусовете на къри.

  • Наси лемакРецепти
    Наси лемак

    Наси лемак е националното ястие на Малайзия и въпреки че вариациите му са безкрайни, в него задължително присъстват сварен в кокосово мляко ориз, няколко хрупкави добавки и запържена пикантна паста са...

  • Черно ризото с просеко, скариди и лаймРецепти
    Черно ризото с просеко, скариди и лайм

    Това е рецепта за черно ризото. То се сервира върху кралски скариди, "сготвени" в лимонов сок, а поставените върху ориза топки бурата се топят от топлината му.

  • Пенне от грах с песто, кейл и печени доматиРецепти
    Пенне от грах с песто, кейл и печени домати

    Една бърза и здравословна рецепта. Пастата е от грах и се съчетава с домашно приготвено песто, сладки печени домати и задушен кейл.

  • Талятели със сос с просеко и пушена сьомгаРецепти
    Талятели със сос с просеко и пушена сьомга

    Това е рецепта за паста, съчетана с висококачествени продукти. В соса с пушена сьомга се добавя просеко, а готовата паста се поръсва с червен хайвер.

  • Ньоки с горгонзола, бекон и шафранРецепти
    Ньоки с горгонзола, бекон и шафран

    Тестото за ньоките се приготвя от сварени картофи, брашно, настърган пармезан и яйце. Кремообразният сос се приготвя от запържени парченца спек, сметана и горгонзола. След като ньоките се сварят за ня...

  • Гурме талятели със сос КарбонараРецепти
    Гурме талятели със сос Карбонара

    Тази рецепта за паста със сос Карбонара е малко по-специална. За да се получи въздушен и гладък соса, ще трябва да използвате "су-вид" метод на готвене.

  • Наси улам с микробилкиРецепти
    Наси улам с микробилки

    Тази оризова салата има много различни вариации из цяла Малайзия. Тази в стил ниония съдържа най-различни съставки - от сварено яйце до пресни корени галангал и куркума. Но по-семплият вариант на сала...