• Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметанаРецепти
    Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана

    Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.

  • Торта "червено кадифе"Рецепти
    Торта "червено кадифе"

    Тази торта е наистина впечатляваща на външен вид! Интересното е, че дори начианещ пекар може да се справи с приготвянето ѝ. Опитайте!

  • Празнична шоколадова тортаРецепти
    Празнична шоколадова торта

    Тази много шоколадова торта със сметанов крем в правоъгълна форма е идеална за всеки празник, на който ще присъстват много хора. Може да я приготвите предварително.

  • Торта "Печена Аляска"Рецепти
    Торта "Печена Аляска"

    Тази торта наистина е впечатляваща и носи много празнично настроение! Между пандишпанените блатове има слоеве от сладолед със сиропирани череши, а цялата торта е "облечена" в белтъчна глазура!

  • Шоколадова торта с горски плодовеРецепти
    Шоколадова торта с горски плодове

    Блатовете за тази торта са пандишпанови и шоколадови. Между тях се редуват крем Шантили с бял шоколад и пресни горски плодове. И на вид, и на вкус тортата е неустоима!

  • Мини торти "Добуш"Рецепти
    Мини торти "Добуш"

    От това количество продукти ще направите 3 мини торти "Добуш", а всяка торта представлява 2 порции.

  • Торта "Мока"Рецепти
    Торта "Мока"

    Тази италианска торта е с какаови блатове, сиропирани с кафе. Между тях се нанася гладък сметанов крем с кафе и шоколад. Тортата се сервира охладена.

  • Кекс "Мозайка"Рецепти
    Кекс "Мозайка"

    Този кекс се приготвя от две смеси - ванилова и какаова. След като се изпече, се издълбават дупки и сладкишът се залива с млечен крем. Накрая се поръсва със смлени трохи от кексовото тесто.