• Шоколадова торта "Каменист път"Рецепти
    Шоколадова торта "Каменист път"

    Тази шоколадова торта съдържа шоколад, фъстъци, бонбони маршмелоу и малини. За шоколадов завършек се покрива с плътен слой шоколадов ганаш. Хрупкава отвътре, гладка отвън.

  • Шоколадова торта с трюфелиРецепти
    Шоколадова торта с трюфели

    Декадентски, впечатляващ, вкусен - така може да бъде описан този десерт, истинско празненство на шоколада. Приготвянето му отнема време, но си заслужава да го поднесете за специален повод.

  • Джинджифилов сладкиш с шоколадова глазураРецепти
    Джинджифилов сладкиш с шоколадова глазура

    Това е рецепта за богат джинджифилов сладкиш. Първо се приготвя сладко от джинджифил, което се добавя в кексовата смес, а след като се изпече сладкишът, тойсе залива с мраморна глазура от бял и натура...

  • Шоколадова мус тортаРецепти
    Шоколадова мус торта

    Основата на тази шоколадова торта е шоколадова и хрупкава, пълнежът е от шоколадов мус, а глазурата е шоколадова. Наситен, богат вкус на шоколад - наслада за истинските любители на шоколада!

  • Австрийски гугелхупф с банани и кокосРецепти
    Австрийски гугелхупф с банани и кокос

    Това е рецепта за класическия австрийски сладкиш Гугелхупф. В кексовата смес се добавят намачкани банани, а готовият сладкиш се поръсва с предварително запечени кокосови стърготини.

  • Шоколадова бисквитена тортаРецепти
    Шоколадова бисквитена торта

    Една бърза и лесна шоколадова торта. Само пригответе крем от прясно мляко, захар и нишесте. Добавете шоколад за по-плътен вкус и сглобете тортата, като редувате бисквити и крем.

  • Шоколадово брауни с печени ягодиРецепти
    Шоколадово брауни с печени ягоди

    Това брауни се отличава по две неща от класическото -  с кокосово брашно е, т.е. е безглутеново и се приготвя на скара. Поднася се с печени ягоди на шишче, поръсени с черни пипер.

  • Панданов кейкРецепти
    Панданов кейк

    Пандановият кейк е зелен на цвят заради екстракта от пандан и е с въздушна структура. За целта жълтъците и белтъците се разбиват отделно, а количеството брашно е съвсем малко. Кексът се поръсва с глаз...