Риба и морска храна
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Баня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.
Рецепти Прясна паста с шафран с миди и скариди
Пригответе тази прясна паста с морски дарове, за да усетите вкуса на Тоскана у дома!
Рецепти Лакса от Северна Австралия
Лаксата е малайзийско ястие, но тази рецепта е вдъхновена от Северна Австралия и включва барамунди, тофу и някои растения.
Рецепти Коктейл от скариди в кошнички от точени кори
Тези парти хапки от коктейл от скариди в кошничка от кори са ретро намигване. Кошничките могат да бъдат приготвени предварително и да се напълнят със скариди преди поднасяне.
Рецепти Рибен сандвич с тамариндова майонеза
Този сандвич с риба е много типично ястие в Тринидад. Там хлябът е пържен, но за сандвича е подходящо всяко меко хлебче. Майонезата с тамариндова паста придава дълбочина на вкуса.
Рецепти Панирани оризови раци с лимонова трева
Оризовите раци, както подсказва името им, живеят във водата в оризовите полета на Виетнам. Рецептата за приготвянето им е лесна и бърза.
Рецепти Яйчени нудли с морски таралеж
Месото на морския таралеж е маслен, а текстурата му - кремообразна. Съчетано с нежните яйчени нудли, пресни подправки и лимонов вкус, то наистина ще ви впечатли.
Рецепти Червени нудли със задушен рак
Червените нудли са известни като "Бан да" във Виетнам. Преди да бъдат нарязани, листовете кори съхнат 6 часа на слънце. В тази рецепта нудлите са съчетани с месо от сварен рак, задушени целенчуци и пи...