Риба и морска храна
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Салата с ориз, аспержи и топло пушена сьомга
Топло пушената сьомга е подобна на пошираната, но с допълнителен пушен вкус - идеална е за салати. Лимоновият дресинг съживява вкусовете на тази салата и я изпълва с летни вкусове.
Рецепти Бургери със скариди и салца от царевица и манго
Храната, която обикновено си поръчваме, може да бъде приготвена и у дома. Опитайте тези бургери със скариди, сладка царевица и салца от манго. Добавките са от съществено значение, затова си набавете к...
Рецепти Задушена сепия с червен ориз и сос Айоли
Подобно на буябеса, и тази френска класика има много варианти за приготвяне. Най-добре купете почистени калмари. Поднесете със задушен червен ориз от Камарг.
Рецепти Скорпид с диви билки
Филетата риба се пържат до хрупкавост в масло, а след това се съчетават с пресни, сезонни зеленолистни зеленчуци, като спанак, рукола и др. Дресингът е от олио с трюфели и винен оцет.
Рецепти Миди по провансалски
Мидите се задушават заедно с лук, домати и бяло вино, в резултат на което се получава чудесен сос за топене. След това се добавят и предварително изпечените и обелени чушки.
Рецепти Риба на пара със соеви зърна и оризови нудли
Рибата първо се вари на пара заедно с оризовите нудли в сос с невероятни вкусове като джинджифил, китайски солени соеви зърна и кориандър. След това се залива с горещо фъстъчено олио и се гарнира с пр...
Рецепти Печена риба с хрупкава мента
Това е типичен начин за приготвяне на риба в Китай. След като рибата се изпече върху добре загрята скара, тя се поръсва с предварително запържена смес от люти чушки, лук и чесън, както и с пържени лис...
Рецепти Тилапия на скара с лимонова трева
За приготвянето на това ястие от китайската кухня в стил "Дай" Люк Нгуен използва местна риба тилапия. Поднесете печената на скара риба със сварен на пара ориз и бира.