Риба и морска храна
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТартин с аншоа и краставица
Бързо мариновани краставица и лук и филенца аншоа върху правоъгълничета пържен хляб. Чудесен начин да използвате стар хляб!
РецептиОсолена океанска пъстърва с джин и крем фреш
Овкусеното със стръкове див копър, семена кориандър и нотка джин филе пъстърва се осолява в продължение на 12-14 часа. След това се тънко нарязаната риба се поднася с крем фреш и кресон. Насладете се...
РецептиКъри с морски дарове и пири-пири
Това къри с миди, скариди и филе от риба се приготвя с много зеленчуци. Пикантността му идва от лютия пипер пири-пири и сместа от индийски подправки. Чудесен пимер за смесването на вкусове от различни...
РецептиБаня кауда (дип от аншоа и чесън)
"Баня кауда" е специалитет от Пиемонт, Италия и означава "топъл сос" или "гореща баня". Този сос за топене за зеленчуци е идеален за различни събирания.
РецептиПрясна паста с шафран с миди и скариди
Пригответе тази прясна паста с морски дарове, за да усетите вкуса на Тоскана у дома!
РецептиЛакса от Северна Австралия
Лаксата е малайзийско ястие, но тази рецепта е вдъхновена от Северна Австралия и включва барамунди, тофу и някои растения.
РецептиКоктейл от скариди в кошнички от точени кори
Тези парти хапки от коктейл от скариди в кошничка от кори са ретро намигване. Кошничките могат да бъдат приготвени предварително и да се напълнят със скариди преди поднасяне.
РецептиРибен сандвич с тамариндова майонеза
Този сандвич с риба е много типично ястие в Тринидад. Там хлябът е пържен, но за сандвича е подходящо всяко меко хлебче. Майонезата с тамариндова паста придава дълбочина на вкуса.