Риба и морска храна
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиРиба на пара със соеви зърна и оризови нудли
Рибата първо се вари на пара заедно с оризовите нудли в сос с невероятни вкусове като джинджифил, китайски солени соеви зърна и кориандър. След това се залива с горещо фъстъчено олио и се гарнира с пр...
РецептиПечена риба с хрупкава мента
Това е типичен начин за приготвяне на риба в Китай. След като рибата се изпече върху добре загрята скара, тя се поръсва с предварително запържена смес от люти чушки, лук и чесън, както и с пържени лис...
РецептиТилапия на скара с лимонова трева
За приготвянето на това ястие от китайската кухня в стил "Дай" Люк Нгуен използва местна риба тилапия. Поднесете печената на скара риба със сварен на пара ориз и бира.
РецептиМорски дарове със сметана и пастис
Морските дарове - скариди, черни и бели миди - се задушават с лук, чесън, фенел и пастис. След това бульонът се прецежда и се сгъстява със сметана. Ястието се поднася със запечени в грил-тиган марули...
РецептиРибно къри с кресон и лимонов кускус
Най-подходяща за приготвянето на това рибно къри е тилапията - сладководна, евтина и лесна за приготвяне риба.
РецептиБургери с тандури треска
Рибата за този бургер се маринова в кисело мляко и тандури масала. След това се запичат на тиган и се поставят между две филии хляб Бриош заедно с червен лук и кисели краставички.
РецептиСкариди с чесън и чили
Тези скариди с чесън и люта чушка са популярни в Испания, поднесени като тапас. Подходящи са за лека вечеря, сервирани върху запечен хляб и със салата. За по-автентичен вкус, добавете малко сухо шери...
РецептиСмореброд хапки
Опитайте тази лесна, но много вкусна и ефектна рецепта за датски солени хапки!