Миди и Ракообразни
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Стриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.
Рецепти Фритата с миди
В тази рецепта пресните миди се комбиниратс яйца, лук, бекон и магданоз. Пържат се малки фритати, които се сервират, поляти с балсамова глазура.
Рецепти Чаудър с морски дарове и кокосова сметана
Тази рецепта съчетава богатството на кокосовата сметана с пикантния вкус на пресни морски дарове, създавайки успокояваща и екзотична супа.
Рецепти Тостади със скариди и салца от манго
Превърнете тортилите в хрупкави златисти тостади и поднесете с пикантно гуакамоле и прясна салца от манго. А колко люто ще добавите зависи от вас...
Рецепти Бургери със скариди и салца от царевица и манго
Храната, която обикновено си поръчваме, може да бъде приготвена и у дома. Опитайте тези бургери със скариди, сладка царевица и салца от манго. Добавките са от съществено значение, затова си набавете к...
Рецепти Миди по провансалски
Мидите се задушават заедно с лук, домати и бяло вино, в резултат на което се получава чудесен сос за топене. След това се добавят и предварително изпечените и обелени чушки.
Рецепти Морски дарове със сметана и пастис
Морските дарове - скариди, черни и бели миди - се задушават с лук, чесън, фенел и пастис. След това бульонът се прецежда и се сгъстява със сметана. Ястието се поднася със запечени в грил-тиган марули...
Рецепти Скариди с чесън и чили
Тези скариди с чесън и люта чушка са популярни в Испания, поднесени като тапас. Подходящи са за лека вечеря, сервирани върху запечен хляб и със салата. За по-автентичен вкус, добавете малко сухо шери...