• Стриди по 3 начинаРецепти
    Стриди по 3 начина

    3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.

  • Фритата с мидиРецепти
    Фритата с миди

    В тази рецепта пресните миди се комбиниратс яйца, лук, бекон и магданоз. Пържат се малки фритати, които се сервират, поляти с балсамова глазура.

  • Чаудър с морски дарове и кокосова сметанаРецепти
    Чаудър с морски дарове и кокосова сметана

    Тази рецепта съчетава богатството на кокосовата сметана с пикантния вкус на пресни морски дарове, създавайки успокояваща и екзотична супа.

  • Тостади със скариди и салца от мангоРецепти
    Тостади със скариди и салца от манго

    Превърнете тортилите в хрупкави златисти тостади и поднесете с пикантно гуакамоле и прясна салца от манго. А колко люто ще добавите зависи от вас...

  • Бургери със скариди и салца от царевица и мангоРецепти
    Бургери със скариди и салца от царевица и манго

    Храната, която обикновено си поръчваме, може да бъде приготвена и у дома. Опитайте тези бургери със скариди, сладка царевица и салца от манго. Добавките са от съществено значение, затова си набавете к...

  • Миди по провансалскиРецепти
    Миди по провансалски

    Мидите се задушават заедно с лук, домати и бяло вино, в резултат на което се получава чудесен сос за топене. След това се добавят и предварително изпечените и обелени чушки.

  • Морски дарове със сметана и пастисРецепти
    Морски дарове със сметана и пастис

    Морските дарове - скариди, черни и бели миди - се задушават с лук, чесън, фенел и пастис. След това бульонът се прецежда и се сгъстява със сметана. Ястието се поднася със запечени в грил-тиган марули...

  • Скариди с чесън и чилиРецепти
    Скариди с чесън и чили

    Тези скариди с чесън и люта чушка са популярни в Испания, поднесени като тапас. Подходящи са за лека вечеря, сервирани върху запечен хляб и със салата. За по-автентичен вкус, добавете малко сухо шери...