Миди и Ракообразни
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПрясна паста с шафран с миди и скариди
Пригответе тази прясна паста с морски дарове, за да усетите вкуса на Тоскана у дома!
РецептиКоктейл от скариди в кошнички от точени кори
Тези парти хапки от коктейл от скариди в кошничка от кори са ретро намигване. Кошничките могат да бъдат приготвени предварително и да се напълнят със скариди преди поднасяне.
РецептиПанирани оризови раци с лимонова трева
Оризовите раци, както подсказва името им, живеят във водата в оризовите полета на Виетнам. Рецептата за приготвянето им е лесна и бърза.
РецептиЯйчени нудли с морски таралеж
Месото на морския таралеж е маслен, а текстурата му - кремообразна. Съчетано с нежните яйчени нудли, пресни подправки и лимонов вкус, то наистина ще ви впечатли.
РецептиЧервени нудли със задушен рак
Червените нудли са известни като "Бан да" във Виетнам. Преди да бъдат нарязани, листовете кори съхнат 6 часа на слънце. В тази рецепта нудлите са съчетани с месо от сварен рак, задушени целенчуци и пи...
РецептиБейби миди с оризови стъклени нудли
Едно типично бързо ястие от виетнамската кухня - накиснатите във вода нудли се запържват заедно с лук, чесън, паста от стриди и миди. Свежо и вкусно!
РецептиСтриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.
РецептиФритата с миди
В тази рецепта пресните миди се комбиниратс яйца, лук, бекон и магданоз. Пържат се малки фритати, които се сервират, поляти с балсамова глазура.