• НАЧАЛО
  • РЕЦЕПТИ
  • ПРЕДАВАНИЯ
  • ПРОГРАМАТА
  • ГОТВАЧИ
  • БЛОГ
      1. Излъчване на 24KITCHEN

  • КОНТАКТИ
      • 24kitchen
        • 24kitchenbg
        • 24kitchenbg
        • РЕКЛАМА
        • За нас
        • Условия за използване
        • Политика на поверителност
        • ПОЛИТИКА ОТНОСНО ИЗПОЛЗВАНИТЕ КУКИТА
        • Политики
        • Реклами въз основа на интереси
        • Съобщение за поверителност на ЕС&Bб
        • Управление на съгласията

        • РЕЦЕПТИ
          • Десерти
          • Зеленчуци и варива
          • Месо
          • Напитки и коктейли
          • Ориз и паста
          • Плодове
          • Риба и морска храна
          • Салати
          • Сирена
          • Сладолед
          • Сосове
          • Супи
          • Супи и кремове
          • Теста и хлябове
          • Торти и сладкиши
          • Яйца
        • ГОТВАЧИ
        • ПРЕДАВАНИЯ
        • ПРОГРАМАТА

        Вашият имейл беше потвърден и добавен в нашата база данни. Вече сте регистриран/а за бюлетина на 24Kitchen.

        Бяхте отписан/а от абонамента за бюлетин на 24Kitchen.

        Профилът Ви е потвърден! Добре дошли в сайта на 24Kitchen! Станете велик готвач с помощта на най-добрите професионални готвачи и техните най-добри рецепти.

        Реклама

        Сладководна риба

        Вижте по-долу всички наши рецепти

        • А-Я
        • ХаресвамХаресвам
          Пушена пъстърва, печено цвекло и кресон върху ръжен хлябРецепти
          Пушена пъстърва, печено цвекло и кресон върху ръжен хляб

          Може да превърнете приготвянето на пушена пъстърва в следващия си летен уикенд проект. Тази рецепта ще ви научи на много нови неща - как да осолите риба, как да опечете червено цвекло на скара. Но кан...

        • ХаресвамХаресвам
          Сом "Том ям"Рецепти
          Сом "Том ям"

          С помощта на приятел, Люк Нгуен сготвя тази традиционна супа с филе от прясно уловен сом.

        • Реклама
        • ХаресвамХаресвам
          Сьомгова пъстърва с лимонов сосРецепти
          Сьомгова пъстърва с лимонов сос

          Цяла пъстърва, печена на фурна, поднесена с лимоново-маслен сос.

        • 110110
          Пъстърва на фурна със сос "Чимичури"Рецепти
          Пъстърва на фурна със сос "Чимичури"

          Пъстървата се пече цяла, овкусена със зехтин, чесън и мащерка.  Поднася се с пюриран сос от лук, чесън, магданоз, оцет и лют пипер.

        • Реклама
          Реклама
        Реклама

        Законни

        • ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
        • ПОЛИТИКА ОТНОСНО ИЗПОЛЗВАНИТЕ КУКИТА
        • УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
        • ПРАВА ОТНОСНО ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО И
        • РЕКЛАМА
        • ОТКАЗ ОТ ИИ
        • УПРАВЛЕНИЕ НА СЪГЛАСИЯТА

        Нашият сайт

        • НАЧАЛО
        • РЕЦЕПТИ
        • ГОТВАЧИ
        • ПРЕДАВАНИЯ
        • ПРОГРАМАТА
        • ИЗЛЪЧВАНЕ НА 24KITCHEN

        Присъедини се към нас

        • КОНТАКТИ

        Следвайте ни

        © 2025 THE WALT DISNEY COMPANY BULGARIA EOOD, "ДЪ УОЛТ ДИСНИ КЪМПАНИ БЪЛГАРИЯ" ЕООД