• Яхния от нахут и печено зелено пилеРецепти
    Яхния от нахут и печено зелено пиле

    Пикантни печени пилешки бутчета, поднесени върху дал от нахут и леща.

  • Шоколадов тарт със солРецепти
    Шоколадов тарт със сол

    Шоколадов тарт, поръсен със сол и с основа от карамелизирани бисквити - толкова лесно за приготвяне, но толкова вкусно!

  • Царевични палачинки в стил СидниРецепти
    Царевични палачинки в стил Сидни

    Страхотно предложение за съботен брънч - малки царевични палачинки с хрупкав бекон и намачкано авокадо. 

  • Задушена сепия с червен ориз и сос АйолиРецепти
    Задушена сепия с червен ориз и сос Айоли

    Подобно на буябеса, и тази френска класика има много варианти за приготвяне. Най-добре купете почистени калмари. Поднесете със задушен червен ориз от Камарг.

  • Шоколадов милфьой с череши и шоколадов сосРецепти
    Шоколадов милфьой с череши и шоколадов сос

    Милфьой се приготвя от тънки листчета бутер тесто. В тази рецепта между тях се редуват 3 вида крем - черешов, шоколадов и Шантили.

  • Салата "Лионез" със сушена наденицаРецепти
    Салата "Лионез" със сушена наденица

    Класическа френска салата със зелена салата, пържени крутони и парченца наденица. Сервира се с поширано яйце отгоре. Просто и вкусно!

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Пълнени цветове от тиквичкиРецепти
    Пълнени цветове от тиквички

    Пълнените цветове от тиквички са наистина нещо специално. Пълнежът им е от козе сирене, аншоа и маслини, а панировката е със сода за повече пухкавост. Топлите пълнени цветове се поръсват с кръгчета лю...