• Осолена океанска пъстърва с джин и крем фрешРецепти
    Осолена океанска пъстърва с джин и крем фреш

    Овкусеното със стръкове див копър, семена кориандър и нотка джин филе пъстърва се осолява в продължение на 12-14 часа. След това се тънко нарязаната риба се поднася с крем фреш и кресон. Насладете се...

  • Плато със сирене и месоРецепти
    Плато със сирене и месо

    Това плато представя прошуто, италиански салам, зряло овче сирене, свински пастет, чътни от круши, мариновани чушки и маслини Каламата. Добавете вкусни крекери и съчетайте с хубаво червено вино.

  • Поширани круши с мус от пармезанРецепти
    Поширани круши с мус от пармезан

    Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.

  • Великденски шоколадови яйцаРецепти
    Великденски шоколадови яйца

    За да направите сами великденски шоколадови яйца, ще ви трябват само качествен шоколад и пластмасови форми. А удовлетворението е голямо!

  • Ризото с бира и наденицаРецепти
    Ризото с бира и наденица

    Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.

  • Пикантно печено пиле с диви гъби и чеснов хлябРецепти
    Пикантно печено пиле с диви гъби и чеснов хляб

    Съчетанието между овкусеното ссъс сместа от подправки рас ел ханут печено на скара пиле и задушените диви гъби, полети с дресинг с пресни подправки е наистина феномално. За гарнитура към това има пече...

  • Печено агнешко с плосък хляб, кисело мляко и туршияРецепти
    Печено агнешко с плосък хляб, кисело мляко и туршия

    Агнешкото е идеалното месо за приготвяне на барбекю. Мариновано със сухи подправки, то се изпича бързо. Сервира се с бърз плосък хляб, зеленчуци от туршия и сос с кисело мляко и мента.

  • Печено говеждо с бирено-медена глазура и зелен сосРецепти
    Печено говеждо с бирено-медена глазура и зелен сос

    Меню за барбекю вечер със специални приятели - печени рибай стекове с бирено-медена глазура, печени пресни картофи и печен лук. Всичко полято обилно с пикантен сос от пресни подправки.