• Плато със сирене и месоРецепти
    Плато със сирене и месо

    Това плато представя прошуто, италиански салам, зряло овче сирене, свински пастет, чътни от круши, мариновани чушки и маслини Каламата. Добавете вкусни крекери и съчетайте с хубаво червено вино.

  • Печена скаморца със спек и доматиРецепти
    Печена скаморца със спек и домати

    Сервирано върху хрупкав запечен хляб, печеното сирене Скаморца заедно със соления спек и свежестта на чери доматчетата, създава възхитителна комбинация от текстури и вкусове.

  • Близалки от бокончини, пълни с аншоаРецепти
    Близалки от бокончини, пълни с аншоа

    Хрупкави, изпържени до златисто хапки от пълнени с аншоа мини топчета моцарела на клечки. Чудесни за всяко събиране!

  • Фалшиво фондюРецепти
    Фалшиво фондю

    Лесен начин за приготвяне на фондю - в плитък съд, във фурна. Поднесете с много гарнитури - кисели краставички, сушено месо, хрупкав хляб и ще впечатлите гостите си с това предястие.

  • Шишчета от халуми и диня с тамариндов дипРецепти
    Шишчета от халуми и диня с тамариндов дип

    Този тамариндов дип може да бъде поднесен към най-различни ястия. Но е много подходящ за тези шишчета - смес от хрупкав хляб, сочна диня и солено сирене.

  • Ньоко фрито с пушена скаморцаРецепти
    Ньоко фрито с пушена скаморца

    "Ньоко фрито" буквално означава пържено тесто. Това е рецепта за малки хрупкави пържени късчета тесто, гарнирани с пушена скаморца, прошуто кото и зелени маслини - идеалните хапки за чаша пенливо вино...

  • Хапки от полента с горгонзола и саламРецепти
    Хапки от полента с горгонзола и салам

    Основата на тези солени хапки е полента. Върху нея се шприцова "сметана" от горгонзола. Хапките се поръсват със запържен италиански салам и се запичат за кратко във фурната.

  • Палачинки със зелен сос и сиренеРецепти
    Палачинки със зелен сос и сирене

    Вкусни солени палачинки с пълнозърнесто брашно, сос от пресни подправки, запечени орехи и сирене.