• Дип с тиквени семки, печени домати и хабанероРецепти
    Дип с тиквени семки, печени домати и хабанеро

    Този сос обединява печени домати, люти чушки и печени тиквени семки, за да се получи пикантен и леко опушен вкус. Идеален е за съчетаване с чипс от тортиля или пресни зеленчуци. Бързо и съживяващо пре...

  • Сос Ромеско с харисаРецепти
    Сос Ромеско с хариса

    Сос Ромеско се приготвя с печени червени чушки и произхожда от областта Каталуния в Испания. Този вариант на соса е по-пикантен заради добавянето на пастата от люти чушки Хариса.

  • Песто с пекориноРецепти
    Песто с пекорино

    Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.

  • Пикантен доматен дипРецепти
    Пикантен доматен дип

    Този дип е идеален за поднасяне със сурови зеленчуци - идеално за вегетарианци. Сушените люти чушки, чесъна, лука и доматите първо се запичат върху огън от царевични кочани, а след това старателно се...

  • Шоколадов фъдж сосРецепти
    Шоколадов фъдж сос

    Тайната съставка на този шоколадов сос са добавените бонбони маршмелоу. Притоплете соса на слаб огън и го поднесете към чурос или други тестени изкушения.

  • Песто ДженовезеРецепти
    Песто Дженовезе

    Класическа италианска рецепта за известния суров сос песто Дженовезе. Пригответе си хаванче, за да получите автентичен вкус.

  • Аржентинско чимичуриРецепти
    Аржентинско чимичури

    Чимичури е сос за овкусяване. Той се приготвя бързо и лесно и съдържа магданоз, чесън, лют червен пипер, оцет и зехтин.

  • Джърк маринатаРецепти
    Джърк марината

    Джърк маринатата е една от най-известните рецепти от карибската кухня. Тя е пикантна и съдържа всичко, необходимо да овкуси месо или зеленчуци.