Сосове
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Дип с тиквени семки, печени домати и хабанеро
Този сос обединява печени домати, люти чушки и печени тиквени семки, за да се получи пикантен и леко опушен вкус. Идеален е за съчетаване с чипс от тортиля или пресни зеленчуци. Бързо и съживяващо пре...
Рецепти
Сос Ромеско с хариса
Сос Ромеско се приготвя с печени червени чушки и произхожда от областта Каталуния в Испания. Този вариант на соса е по-пикантен заради добавянето на пастата от люти чушки Хариса.
Рецепти
Песто с пекорино
Това песто се приготвя бързо и е пълно с вкус - свежест от босилека и соленост от сиренето. Пестото има разнообразно приложение, затова го дръжте под ръка в хладилника.
Рецепти
Пикантен доматен дип
Този дип е идеален за поднасяне със сурови зеленчуци - идеално за вегетарианци. Сушените люти чушки, чесъна, лука и доматите първо се запичат върху огън от царевични кочани, а след това старателно се...
Рецепти
Шоколадов фъдж сос
Тайната съставка на този шоколадов сос са добавените бонбони маршмелоу. Притоплете соса на слаб огън и го поднесете към чурос или други тестени изкушения.
Рецепти
Песто Дженовезе
Класическа италианска рецепта за известния суров сос песто Дженовезе. Пригответе си хаванче, за да получите автентичен вкус.
Рецепти
Аржентинско чимичури
Чимичури е сос за овкусяване. Той се приготвя бързо и лесно и съдържа магданоз, чесън, лют червен пипер, оцет и зехтин.
Рецепти
Джърк марината
Джърк маринатата е една от най-известните рецепти от карибската кухня. Тя е пикантна и съдържа всичко, необходимо да овкуси месо или зеленчуци.







