• Салата от зелен фасул с чимичуриРецепти
    Салата от зелен фасул с чимичури

    "Семпли гарнитури, като тази с бланширан за кратко зелен боб с лимоново чимичури, пиперливи репички и хрупкавата текстура на хлебните трохи, допринасят за баланса във вкусовете към едно ястие с месо“,...

  • Салата с аспержи и нахутРецепти
    Салата с аспержи и нахут

    Нахутът за салатата се пече, докато стане хрупкав, а дресингът с див лук и магданоз добавя изключителен вкус.

  • Пържени картофи с патешка мас и оцет с естрагонРецепти
    Пържени картофи с патешка мас и оцет с естрагон

    Рецептата изисква малко повече стъпки, но усилията си заслужават! Ще получите хрупкави, златисти парчета картофи, поръсени с билки и сол. Сервирайте ги с лесен естрагонов оцет за перфектно вкусно преж...

  • МинестронеРецепти
    Минестроне

    Минестроне е богата италианска супа, която се приготвя с домати, бульон и паста или ориз. Традиционно супата се приготвя с каквито ни се намират зеленчуци, затова всеки готвач е свободен да използва с...

  • Фалафел с Баба ГанушРецепти
    Фалафел с Баба Гануш

    За тези малки фалафели трябва само да накиснете нахута от предишната нощ. Поднесете с Баба Гануш и плоски питки.

  • Пълнени цветове от тиквичкиРецепти
    Пълнени цветове от тиквички

    Пълнените цветове от тиквички са наистина нещо специално. Пълнежът им е от козе сирене, аншоа и маслини, а панировката е със сода за повече пухкавост. Топлите пълнени цветове се поръсват с кръгчета лю...

  • Зеленчуков тарт ТатенРецепти
    Зеленчуков тарт Татен

    Този обърнат тарт със зеленчуци съчетава леко сладкия вкус на запържените зеленчуци с богатия маслен вкус на бутер тестото. Лесен е за приготвяне и доставя истинско удоволствие!

  • Артишок със сос "Винегрет" и сос "Холандез"Рецепти
    Артишок със сос "Винегрет" и сос "Холандез"

    Едно съвсем френско предястие - варен артишок с два вида сос. За соса Винегрет просто всички съставки се разбъркват добре, а за сос Холандез трябва малко повече майсторство и пречистено масло. Удоволс...