Зеленчуци и варива
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Картофени рьощи с кървавица, поширано яйце и хрупкав бекон
Запечените кръгчета качествена кървавица много добре допълват пържените рьощи от картофи и лук, и пошираното яйце. За веган вариант сервирайте с пържени кръгчета домат и резен авокадо.
Рецепти Картофени тиганици
Вкусни пържени кюфтета от настъргани картофи, лук, бекон и кашкавал.
Рецепти Супа с праз и маслини
Една много проста супа, подходяща за есенните и зимни дни. Приготвя се с изключително полезния за здравето сок от кисело зеле.
Рецепти Запечен качамак със сотирани гъби
Качамакът се вари в бульон, а след това се добавя настърган кашкавал. След като се запече, се поднася със задушени в масло гъби. Вкусно само с няколко съставки!
Рецепти Бургер от черен боб с майонеза с чипотле
Това е рецепта за вегетариански бургер от черен боб с подправки и люта чушка. Бургерът се поднася в питки Бриош с пикантна майонеза и авокадо. Идеално за лятно барбекю!
Рецепти Пролетни гювечета
Чудесно бързо ястие, приготвено в гювече. Запеченият спанак с яйце се залива с разтопено масло с червен пипер и се поднася с кисело мляко и препечен хляб.
Рецепти Дип от жълт грах
Лесна за приготвяне разядка от гръцката кухня, с основна съставка - сух жълт грах, известен още като фава.
Рецепти Зеленчуков гювеч
Рецепта за постен зеленчуков гювеч със заливка от яйца и кисело мляко.