Ориз и паста
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиРавиоли със спанак и козя извара
Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!
РецептиРизото с бира и наденица
Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.
РецептиРизото ала путанеска с бурата
Кремообразен ориз Карнароли, обогатен с аншоа, маслини и доматен сос. Всяка порция ризото се гарнира с топка сирене Бурата, хрупкави каперси и прах от магданоз.
РецептиНьоки от лилави картофи с пармиджано фондута
Тези лилави ньоки, сервирани в кадифено гладък сос от пармезан и сметана и поръсени с хрупкави хлебни трохи са истински гурме шедьовър!
РецептиРизото с червено цвекло, фета и лешници
Кремообразният ориз се съчетава идеално с пюрето от червено цвекло в това ризото. А печените лешници, натрошеното сирене и резените печено жълто цвекло добавят още вкусове.
РецептиПаста с риба тон, рукола и лимон
Сосът за тази паста е супер бърз и се приготвя, докато варите пастата. Идеална рецепта за вечеря през седмицата.
РецептиСос "Болонезе" с боб
В тази рецепта класическият сос "Болонезе" е обогатен с панчета, червено вино и 2 вида боб. Освен с паста може да го сервирате върху печени картофи.
РецептиТалятели с пушени тиквички и патладжани
Изпечените предварително тиквички, патладжани и чесън на скара обогатяват много кратно вкуса на доматения сос за паста.