Ориз и паста
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Паста с червено цвекло и сирене
Супер лесна рецепта за паста със сос на основата на варено червено цвекло. Пригответе си блендера!
Рецепти
Паста ала Трапанезе с хлебни трохи и черни маслини
Трапанезе е традиционно песто от Сицилия от бадеми и домати. То има по-деликатен вкус от по-известното песто Дженовезе. Обикновено се сервира със запържени хлебни трохи, които в тази рецепта са смесен...
Рецепти
Букатини ала Путанеска
Сосът за тази паста е пълен с вкусове - чесън, филенца аншоа, маслини, каперси и сушени домати. Сварените букатини се разбъркват в соса и за финал се овкусяват с настъргана лимонова кора. Истинска ита...
Рецепти
Пенне с доматен сос
Сосът за тази паста е приготвен от бавно печени домати и чесън, затова вкусъта му не може да се сравни с никой друг. Съчетава се с прясно сварена паста, пресен босилек и настъргано сирене.
Рецепти
Паста с малтийска наденица, резене и сушени домати
Резенето (фенел) расте в изобилие в Малта и Гозо, затова местните много използват семената, листата и главите му в кухнята. Вкусът на този зеленчук много си отива със свинско и тази комбинация е често...
Рецепти
Спагети с тиквички и рачешко месо
Лесна и лека рецепта за вечеря през седмицата, която съчетава паста със спагети от тиквички, рачешко месо и люта чушка.
Рецепти
Паста пичи аматричана
Насладете се на тази ръчно приготвена паста пичи с прост сос от запържено гуанчале, домати и пармезан!
Рецепти
Равиоли със спанак и козя извара
Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!







