Плодове
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПечени нектарини с халуми и мед
Соленият и леко скърцащ вкус на халумито се съчетава наистина много добре със сладостта на леко запечените нектарини. А за да превърнете тези продукти в едно удивително ястие, ще са необходима само ма...
РецептиПанакота с кисело мляко и горски плодове
Съчетанието на кисело мляко с горски плодове и щипка ванилова захар в този нежен десерт е наистина неустоимо. За да може да се оформи, десертът се приготвя с желатин. Научете тънкостите при работа с...
РецептиПечени праскови с портокалов сироп
Това е лек десерт, подходящ за приготвяне в сезона на сочните и добре узрели праскови. Печенето им във фурна или върху скара засилва вкуса им, а съчетани с портокалов сироп, стават наистана неустоими.
РецептиДжинджифилови палачинки с топъл компот от горски плодове
В тестото за тези палачинки има смес от коледни подправки и меласа. Идеални за закуска в коледната сутрин!
РецептиБлизалки от печена диня с козе сирене
Печената на скара диня е нещо изключително, но съчетанието с меко козе сирене я прави още по-вкусна.
РецептиШоколадова торта с горски плодове
Блатовете за тази торта са пандишпанови и шоколадови. Между тях се редуват крем Шантили с бял шоколад и пресни горски плодове. И на вид, и на вкус тортата е неустоима!
РецептиСладко от ягоди с портокал и амарето
Почистените ягоди се поръсват с желираща захар "Захира" 1:1 – 1 кг ягоди и 1 кг захар. Благодарение на минималното време за готвене, сладкото става бързо, като същевременно се запазват витамините и ес...
РецептиКонфитюр от кайсии с кардамон и джинджифил
Количеството кайсии за конфитюра е 2 кг, затова използвайте желираща захар "Захира" 2:1 XXL. Този вид захар позволява преработка на 2 кг плодове в един процес на готвене, само за 4 минути.