Месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиПечено пиле на тиган със сотирани картофи
Разтвореното като пеперуда пиле "се изпича" на тиган до хрупкавост и се поднася със златисти картофи с розмарин.
РецептиПайчета с еленско месо
Пълнежът за тези пайчета е от смес от смляно еленско и свинско месо, и сланина. Поднасят се топли със сос от червено вино и хвойна.
РецептиАгнешко на скара с хариса и зеленчуци
Ако решите да изпечете агнешкото във фурна вместо на скара, загрейте я предварително на 180 градуса (с вентилатор) и гответе месото 30 минути. След това намалете на 140 градуса и гответе още час и пол...
РецептиПиле сатай с ориз и бок чой
В тази рецепта може да замените пилешкото месо с късчета свинско или сладки картофи, нарязани на едро, ако искате да приготвите вегетариански вариант.
РецептиПечена свинска плешка с печени картофи с пармезан
Тази рецепта изисква подготовка и време. Месото се пече дълго, а след това трябва да престои една нощ в хладилник. За хрупкава коричка направете разрези в кожата с помощта на макетно ножче.
РецептиБавно готвено къри пиле с масло
Ако нямате уред за бавно готвене, можете да приготвите тази рецепта в огнеупорен съд с капак за 2-3 часа в предварително загрята фурна на 130 градуса (с вентилатор) или докато месото е готово напълно.
РецептиШауарма с пилешко и зеленчуци
Тази рецепта си заслужава да запалите огъня за барбекюто! Ключовият момент е времето, което пилешкото месо ще престои в маринатата с подправки. Заедно с печените зеленчуци, месото се сервира върху лес...
РецептиТелешки ребра по корейски
Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!