• Пикантно печено пиле с диви гъби и чеснов хлябРецепти
    Пикантно печено пиле с диви гъби и чеснов хляб

    Съчетанието между овкусеното ссъс сместа от подправки рас ел ханут печено на скара пиле и задушените диви гъби, полети с дресинг с пресни подправки е наистина феномално. За гарнитура към това има пече...

  • Тартифлет с пилешкоРецепти
    Тартифлет с пилешко

    Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...

  • Сладко-кисел пилешки шницелРецепти
    Сладко-кисел пилешки шницел

    Тази рецепта е вдъхновена от австралийско-китайските ресторанти, но и от традиционните австралийски кръчми. Може да добавите дим сум към този хрупкав шницел със сладко-кисели зеленчуци.

  • Празничен тажин с пилешко и кускусРецепти
    Празничен тажин с пилешко и кускус

    Този тажин може да бъде приготвен 3 дни предварително, тъй като богатият сос с подправки прониква в месото с течение на времето и то става още по-вкусно. Сервирайте ястието в стил бюфет, за да може го...

  • Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуциРецепти
    Ароматно печено пиле с печени кореноплодни зеленчуци

    Това печено пиле в близкоизточен стил е овкусено със заатар и сумак. Поднесено с печени кореноплодни зеленчуци и сос Грейви е наистина впечатляващо. А от остатъците, може да си направите завит сандвич...

  • Пълнено пиле с чоризо и манчегоРецепти
    Пълнено пиле с чоризо и манчего

    Комбинацията от пилешко месо и пикантната наденица чоризо е класическа. Това пълнено пиле с чоризо и овче сирене Манчего се приготвя много бързо и лесно, само с няколко продукта. Идеално за вечеря в д...

  • Виетнамски ориз с пилеРецепти
    Виетнамски ориз с пиле

    Това ястие се продава почти на всеки ъгъл в Хой Ан, Виетнам и се яде с пръсти. Задължително го опитайте!

  • Шауарма с пиле и гъбиРецепти
    Шауарма с пиле и гъби

    Пилешкото и гъбите се мариноват със смес от подправки, лимонова кора и чесън, след което се нанизват на шишове заедно с парчета ананас.  Сервират се върху тънък хляб с лют сос от печени зеленчуци. Вку...