Месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Стек от контрафиле със сос Чимичури
Говеждия стек се маринова с паста от печени зеленчуци преди да се изпече. Нарязаното месо се сервира в топли царевични портили със салата колсло и сос Чимичури.
Рецепти
Свински котлети на тиган с печени картофи по малтийски
Свинските котлети се мариноват в малко вино и мащерка, а след това се пържат в тиган за по-богат вкус. Сладките пържени чери домати и малтийските печени картофи с лук са чудесни гарнитури.
Рецепти
Роган къри с агнешко
Това е леко, пълно с вкусове къри от персийски произход. Заслужава си да смелите сами шушулките кардамон и да направите сами сместа от подправки за къри пастата. Ястието се готви на ниски градуса за ч...
Рецепти
Фланк стек с мащерка, картофи и спанак
Едно от наименованията на този стек е "стекът на месаря", защото обикновено месарите предпочитат да го запазват за себе си. Маринованите стекове се готвят за кратко в силно загрят тиган. Сервират се...
Рецепти
Лепкаво свинско със соев сос и джинджифил
Свинското бонфиле се пече цяло, което прави рецептата изключително лесна. Маринатата от соев сос, джинджифил и мед придава невероятен вкус на месото, а след това се превръща в прекрасен сос.
Рецепти
Пиле с хойсин и кашу
Тази рецепта е страхотна за бърза вечеря в топлите летни вечери. поставете пилешките гърди във фризера за 1 час преди да започнете да готвите, за да ги нарежете по-лесно на ленти.
Рецепти
Пиле в един съд с пресни подправки
Лесна рецепта за печени пилешки бутчета с лук и гъби на фурна, поръсени с хрупкави листа салвия.
Рецепти
Печено пиле на тиган със сотирани картофи
Разтвореното като пеперуда пиле "се изпича" на тиган до хрупкавост и се поднася със златисти картофи с розмарин.







