Телешко
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТелешки ребра по корейски
Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!
РецептиСандвич с пържола и мармалад от бекон
Със съчетанието от пикантност и сладост, мармаладът от бекон е идеалното допълнение към печените на скара говежди пържоли. Всичко това поднесено в питка чабата. Запазете остатъка от месото в хладилни...
РецептиЧийзбургер с накъсано говеждо
Накъсано на едро печено говеждо филе в меки питки със сусам, съчетано със сирене, кетчуп, майонеза, кисели краставички и маринован лук. Този бургер в американски стил се съчетава идеално с червено вин...
РецептиПечено говеждо с бирено-медена глазура и зелен сос
Меню за барбекю вечер със специални приятели - печени рибай стекове с бирено-медена глазура, печени пресни картофи и печен лук. Всичко полято обилно с пикантен сос от пресни подправки.
РецептиЗадушени телешки бузи с анасон
Телешките бузи се готвят дълго и бавно, но резултатът е вкусно меко месо на конци. Гарнирайте с бланширани зеленолистни зеленчуци и ориз.
РецептиСтек по флорентински
Сочният говежди стек е гарниран със салца от магданоз и чесън. Насладете му се в комббинация с чаша Сира.
РецептиГовеждо месо в уок с ядливи цветя
Едно просто бързо ястие - пържено за кратко говеждо месо се съчетава с пресен лук, люта чушка, чесън и цветове от тиква и жасмин.
РецептиРулца от оризови кори с говеждо
Говеждото се нарязва на много тънко и само се потапя в горещ бульон преди да се увие в оризови кори заедно с различни зеленчуци. Сосът към рулцата е солен и пикантен.