Телешко
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколини
Гърдите се намазват със смес от чесън, джинджифил, чили, сос, барбекю сос, ябълково пюре и захар и се пече в плик. Поднася се с намачкана печена тиква и хрупкави бланширани броколини. Засищащо и вкусн...
Рецепти Телешки гърди във вино с морковено пюре
Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...
Рецепти Говежди стек с черен пипер и бренди сос
Отдайте се на цвъртяща симфония от вкусове с тази класическа пържола au poivre—сочни парчета от перфектно изпечена пържола, покрити с игрив пиперлив вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да апл...
Рецепти Телешки бургер в чеснов хляб
Тези семпли бургери се превръщат в изключителни благодарение на овкусеното с печен чесън масло, намазано върху багетата и майонезата със сос Грейви.
Рецепти Стек тартар
При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.
Рецепти Телешки език със сос "Грибиш"
Телешкият език се смята за деликатес, а приготвянето му е лесно, но изисква повече време. След като се свари езикът и кожата му се обели, той се запича в грил-тиган или на барбекю. Поднася се със сос...
Рецепти Хаше стек
"Steak haché" буквално означава "нарязана пържола". Може да направите тези говежди кюфтета от чисто смляно месо или пък от месо с повече мазнина. Кюфтетата се пекат на скара и се поднасят с карамелизи...
Рецепти Пикантни уйгурски телешки шишчета
Маринатата за тези шишчета включва кимион, чили, джинджифил и индийско орехче, а докато се пекат на скарата хората ще искат още и още. "Колкото по-дълго мариновате месото, толкова по-вкусно и крехко щ...