• Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколиниРецепти
    Бавно печено говеждо с пюре от тиква и броколини

    Гърдите се намазват със смес от чесън, джинджифил, чили, сос, барбекю сос, ябълково пюре и захар и се пече в плик. Поднася се с намачкана печена тиква и хрупкави бланширани броколини. Засищащо и вкусн...

  • Телешки гърди във вино с морковено пюреРецепти
    Телешки гърди във вино с морковено пюре

    Пригответе се да се насладите на тези възхитителни задушени във вино свински ребра — нежен и сочен шедьовър, приготвен бавно в ароматна смес, който ви гарантира, че всяка пикантна хапка ще се превърне...

  • Говежди стек с черен пипер и бренди сосРецепти
    Говежди стек с черен пипер и бренди сос

    Отдайте се на цвъртяща симфония от вкусове с тази класическа пържола au poivre—сочни парчета от перфектно изпечена пържола, покрити с игрив пиперлив вкус, който ще накара вкусовите ви рецептори да апл...

  • Телешки бургер в чеснов хлябРецепти
    Телешки бургер в чеснов хляб

    Тези семпли бургери се превръщат в изключителни благодарение на овкусеното с печен чесън масло, намазано върху багетата и майонезата със сос Грейви.

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Телешки език със сос "Грибиш"Рецепти
    Телешки език със сос "Грибиш"

    Телешкият език се смята за деликатес, а приготвянето му е лесно, но изисква повече време. След като се свари езикът и кожата му се обели, той се запича в грил-тиган или на барбекю. Поднася се със сос...

  • Хаше стекРецепти
    Хаше стек

    "Steak haché" буквално означава "нарязана пържола". Може да направите тези говежди кюфтета от чисто смляно месо или пък от месо с повече мазнина. Кюфтетата се пекат на скара и се поднасят с карамелизи...

  • Пикантни уйгурски телешки шишчетаРецепти
    Пикантни уйгурски телешки шишчета

    Маринатата за тези шишчета включва кимион, чили, джинджифил и индийско орехче, а докато се пекат на скарата хората ще искат още и още. "Колкото по-дълго мариновате месото, толкова по-вкусно и крехко щ...