• Хапки с диня, кокос и свинскоРецепти
    Хапки с диня, кокос и свинско

    Това са малки хапки от печено свинско филе с пикантна марината върху кубчета диня, овкусени с кафе, кокосова вода и портокалов сок. Сладко, свежо, пикантно!

  • Свински пържоли в хавайски стилРецепти
    Свински пържоли в хавайски стил

    В тази рецепта изпечените в грил-тиган свински пържоли без кост, намазани със соев сос и смес от хавайски подправки, идеално се съчетават с доматената салата с лук, чесън и джинджифил.

  • Чап чойРецепти
    Чап чой

    Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...

  • Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайскиРецепти
    Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайски

    В сместа за тези големи кюфтета се добавят водни кестени. Кюфтетата първо се пържат, а след това се задушават на слаб огън в соев сос. Сервират се върху варен бок чой.

  • Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Шишчета със свинско и аспержиРецепти
    Шишчета със свинско и аспержи

    Цитгрусовата марината придава на месото аромат и го прави по-крехко. Аспержите пък се поливат с маринатата след като се изпекат. Много вкусен и лесен начин за приготвяне на храна на открито.

  • Бърз гювеч със свински котлетиРецепти
    Бърз гювеч със свински котлети

    Тази рецепта за бърз гювеч наистина ще ви спести много време. Първо се запържват зеленчуците, а котлетите се запечатват. След това всичко се смесва и се пече за кратко.

  • Хрупкави свински гърди с билкови картофиРецепти
    Хрупкави свински гърди с билкови картофи

    За да станат наистина хрупкави, свинските гърди изискват дълга подготовка и дълго печене. Но съчетанието с печени дребни картофи с пресни подправки и сметаново-горчичен сос ги прави наистина неустоими...