• Свински медальони с ябълка, лук и сайдерРецепти
    Свински медальони с ябълка, лук и сайдер

    Тези свински медальони се приготвят много бързо и се сервират с кремообразен сос с ябълка, горчица и сайдер. Сервирайте със сварен див ориз.

  • Бун ча от ХанойРецепти
    Бун ча от Ханой

    Бун ча е купа, пълна с печени на скара кюфтенца и сивнски гърди, оризови нудли, пресен лук, пресни подправки и кълнове, потопени в сладко-кисел сос.

  • Пушена шунка на скара с ананасова глазураРецепти
    Пушена шунка на скара с ананасова глазура

    Тази печена бавно на барбекю шунка е неустоима на вкус - леко сладка от ананасовата глазура, сервирана с печено зеле и снежен грах със синьо сирене и орехи.

  • Пълнено свинско филе с ябълков сосРецепти
    Пълнено свинско филе с ябълков сос

    Свинското филе се пълни с печени червени чушки, листа спанак и моцарела. А печените ябълки допринасят за още по-сладкия вкус на соса, който перфектно се съчетава с месото.

  • Печени наденички с полента със сирене и бобРецепти
    Печени наденички с полента със сирене и боб

    Печени свински наденички, запечен боб с доматен сос и кремообразна полента със сирене - засищаща комбинация от вкусове, приготвени на барбекю.

  • Свинско задушеноРецепти
    Свинско задушено

    Свинско месо, задушено със зеленчуци на слаб огън. Сервира се с картофи, ориз или пресен хляб. Да си оближеш пръстите!

  • Лепкави свински ребра с бананов кетчупРецепти
    Лепкави свински ребра с бананов кетчуп

    Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....

  • ПоркетаРецепти
    Поркета

    Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!