• Кюфтенца по скандинавскиРецепти
    Кюфтенца по скандинавски

    С тази рецепта приготвянето на кюфтенца по скандинавски става много лесно. Кюфтенцата се готвят в сметанов сос и се сервират с бързо маринована краставица.

  • Кюфтета фрикасеРецепти
    Кюфтета фрикасе

    Кюфтенцата се приготвят от свинска кайма с лук и подправки. Сле като се запържат, се готвят в сос от задушени зеленчуци и пилешки бульон. Накрая сосът се застройва с кисело мляко и жълтъци. Една лека...

  • Гирос със свинско месоРецепти
    Гирос със свинско месо

    Тайната на гироса е да оставите месото да се маринова в подправките поне 2 часа. След като се изпече, месото поставя в питка и се гарнира със сос Дзадзики, домати и лук.

  • Варени пелмениРецепти
    Варени пелмени

    Пълнежът от свински гърди, оризово вино, чесън и джинджифил се ував в кори уонтон. Кнедлите първо се запържват в масло, а след това се задушават в бульона от месото. Невероятно балансирана и удовлетво...

  • Руло "Стефани"Рецепти
    Руло "Стефани"

    Ако все още не сте пробвали да приготвите руло "Стефани", тази класическа рецепта ще ви помогне.

  • Пържени свински ребра със зелева салатаРецепти
    Пържени свински ребра със зелева салата

    Преди да се изпържат, свинските ребра се сваряват във вода, овкусена с люта чушка, джинджифил и соев сос. Сервират се с богата зелева салата.

  • Паста със свинско рагуРецепти
    Паста със свинско рагу

    Сосът за тази паста се състои от карамелизирани сурови свински наденички, бекон и пресни подправки.

  • Свински котлети с кремообразна царевицаРецепти
    Свински котлети с кремообразна царевица

    Царевицата с масло може да се направи и един ден предварително, а свинското се приготвя бързо. Получава се едно бързо и лесно ястие.