Теста и хлябове
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Рулца със сирене и пресни подправки
Този хляб е идеален за споделяне и е изключително подходящ за всякакви разядки. Най-добре е да се яде в деня, в който е направен, но може да бъде и замразен. Преди поднасяне, поставете в умерена фурна...
Рецепти Пица във френски стил - 2 вида
Омесете тесто за пица и направете два вида пица във френски стил - Тарт фламбе и Писаладиер. За топингите ще ви трябват много лук шалот, бекон, филенца аншоа и заквасена сметана.
Рецепти Пържени лентички тесто
Това са хрупкави пържени късчета тесто, поръсени с пудра захар. Тестото за тези "ушички" се замесва лесно и е без набухвател.
Рецепти Сандвичи "Крок мосю"
"Крок мосю" е може би най-известният френски сандвич. Той се приготвя със сос "Бешамел", смес от различни видове настъргани френски сирена и шунка. Поднася се с картофено пюре и кисели краставички.
Рецепти Коледен щрудел
Това е чудесен начин да бъдат оползотворени останали коледни лакомства, като кекс, бисквити, ядки, шоколад и плодове. Богатият пълнеж, увит в точени кори, намазани с масло с аромат на мандарини и кане...
Рецепти Коледен венец с наденица, тиква и кестени
Коледен венец от бутер тесто - вътрешният кръг е за вегетарианците, а външният за месоядните. Горната част е плитка от тесто. Завържете голяма червена панделка, за да превърнете венеца в истинско коле...
Рецепти Сладък хляб "Баба"
Това е автентична китайска рецепта за "Баба" - плосък хляб от пшенично брашно със сладък или солен пълнеж. Хлябът се пече на тиган докато стане приятно хрупкав.
Рецепти Сладки кифлички (сконс) с кокосов крем и сладко от ананас
Съществуват различни виждания за това с какво трябва да бъдат сервирани сконс. Но ако обичате да да хапвате кифлички, какво значение има с какво ги гарнирате? Тази рецепта преоткрива класическата, кат...