Солени печива
Солени печива
РецептиПай със сирене и шунка
Богат пай във френски стил от бутер тесто с пълнеж от слоеве шунка, два вида сирене и сос Бешамел. Хрупкав и засищащ!
РецептиКиш с прошуто, аспержи и рикота
Основата на този киш е от хрупкаво бутер тесто, а пълнежът е богат - сотиран лук, аспержи и шунка, залети със смес от яйца и сметана. Не пропускайте това кулинарно удоволствие!
РецептиПайчета със задушено в бира говеждо
В тези великолепни пайчета има толкова много вкус - от бавно задушеното говеждо месо със зеленчуци и бира до хрупкавото маслено тесто със сирене. Можете да направите голям пай вместо 10 малки пайчета.
РецептиТарт Татен с лук шалот
Този солен тарт се приготвя като френския класически тарт Татен с бутер тесто, но вместо плодове има карамелизирани половинки лук шалот. Поднася се поръсен с козе сирене вино Кото.
РецептиРуло с наденица
Солено печиво с бутер тесто и пълеж от телешка и свинска кайма, овкусен с много подправки. Рулото се поднася с пикантен доматен сос за топене.
РецептиСкромен пай със зеленчуци и сирене
Въпреки че зеленчуците се смятат за "скромни" продукти, този пай може да се нарече истинско изкушение благодарение на богатия сос с два вида сирене и маслеността на бутер тестото.
РецептиПразничен венец с шунка и сирене
Този празничен венец от бутер тесто и пълнеж от шунка и два вида сирене е впечатляващо солено предястие за всяка празнична трапеза. Поднася се с чътни от домати и салата от брюкселско зеле.
РецептиБутерки със сушени домати, маслини и каперси
Пълнежът за тези пакетчета от бутер тесто представлява смес от сос Бешамел и нарязани на ситно сушени домати, каперси и маслини.