• Спагети с мидиРецепти
    Спагети с миди

    Това е рецепта за паста по сицилиански, което означава продуктите да са сезонни и местни. Затова най-добре е тази паста да се приготвя в топлите месеци, когато чери доматите са най-сладки.

  • Рибни кексчетаРецепти
    Рибни кексчета

    Тези солени кексчета във формата на рибки наистина са като картини! Може да приготвите бутер тестото сами, което ще ви отнеме доста време, но може да използвате и готово тесто.

  • Азиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниокаРецепти
    Азиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниока

    Това е рецепта за малки хапки от агнешки кюфтенца, поднесени върху запечени в грил-тиган кръгчета маниока и поръсени с домашна майонеза. Корените маниока са добра алтернатива на така познатите ни карт...

  • Малки палачинки със сладко от ревен и малини и сметанаРецепти
    Малки палачинки със сладко от ревен и малини и сметана

    Тези пухкави шотландски палачинки се сервират топли по няколко една върху друга, намазани със сладко от ревен и малини и сметана.

  • Шотове със сайдер и конфети от сливиРецепти
    Шотове със сайдер и конфети от сливи

    Страхотна идея за студени шотчета от ябълков сайдер, овкусен с много ароматни подправки. Сервира се в чашки, пълни с натрошен лед и малки парченца сливи.

  • Салата от печени зеленчуци и орехи със салцаРецепти
    Салата от печени зеленчуци и орехи със салца

    Тиквичките и патладжанът представляват зеленият и черният компонент в тази салата. Вкусът им е балансиран от сладостта и свежестта на сливите и азиатската круша. Като основно ястие, рецептата е за два...

  • Овесен хлябРецепти
    Овесен хляб

    Овесеният хляб е здравословен - приготвя се без набухвател и не съдържа глутен. В сместа, освен овесени ядки, се добавят сушени плодове, орехи, ленено семе, настъргана ябълка и мед. Насладете му се на...

  • Лесен щрудел с черешиРецепти
    Лесен щрудел с череши

    Щруделът е традиционен австрийски сладкиш. Пълнежът на този е от череши, но към тях се добавят и запържени в масло хлебни трохи. Поръсете още топлия щрудел с пудра захар и канела и нарежете на дебели...