зелен фасул
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиСалата от зелен фасул с чимичури
"Семпли гарнитури, като тази с бланширан за кратко зелен боб с лимоново чимичури, пиперливи репички и хрупкавата текстура на хлебните трохи, допринасят за баланса във вкусовете към едно ястие с месо“,...
РецептиДве салати с паста
Предлагаме ви две питателни италиански салати с паста. Всяка от тях съдържа паста, различни зеленчуци, риба или месо и сирене. Идеални са за обяд по път, за пикник или за голяма трапеза с приятели.
РецептиНеделен обяд
Неделният обяд е семейна традиция. Той трябва да е богат - месо, сос и гарнитури. В предложения по-долу вариант той включва печено пиле, печени картофи, задушен зелен фасул, доматен сос Грейви и пилеш...
РецептиПилешки шишчета със салата по тайландски
В тази рецепта за пилешки шишчета пилешкото месо първо се маринова със съставки от азиатската кухня. След това месото се нанизва на шишчета и се пече върху барбекю. Пилешките шишчета се поднасят със с...
РецептиЗелен боб с лимонов пипер и пармезан
1. Потопете размразения зелен фасул в кипяща подсолена вода за 2–3 минути. Отцедете го. 2. За лимоновия пипер счукайте в хаванче настърганата лимонова кора, белия пипер и солта. 3. Сложете отцедения...
РецептиРиба с билкова коричка, зелен боб и сос
1. Поставете филето в голяма чиния и го поръсете с едра морска сол. Поставете в хладилник за 30 минути. 2. За коричката начупете хляба и го сложете в блендер или кухненски робот .Добавете стръковете...
РецептиПатешко магре с портокалов сос
1. Извадете месото от хладилника 20 минути преди готвене. 2. Направете тънки прорези върху кожата на филето, овкусете със сол и пипер меланж от всички страни. 3. Сложете филето с кожата надолу в сту...
РецептиСалата от зелен фасул с лимонов дресинг
Оставете зеления фасул на стайна температура да се размрази, след това го сварете в подсолена вода. Трябва да омекне, но все пак да остане леко хрупкав в средата. Извадете го и го потопете във вода...