• Салата от зелен фасул с чимичуриРецепти
    Салата от зелен фасул с чимичури

    "Семпли гарнитури, като тази с бланширан за кратко зелен боб с лимоново чимичури, пиперливи репички и хрупкавата текстура на хлебните трохи, допринасят за баланса във вкусовете към едно ястие с месо“,...

  • Две салати с пастаРецепти
    Две салати с паста

    Предлагаме ви две питателни италиански салати с паста. Всяка от тях съдържа паста, различни зеленчуци, риба или месо и сирене. Идеални са за обяд по път, за пикник или за голяма трапеза с приятели.

  • Неделен обядРецепти
    Неделен обяд

    Неделният обяд е семейна традиция. Той трябва да е богат - месо, сос и гарнитури. В предложения по-долу вариант той включва печено пиле, печени картофи, задушен зелен фасул, доматен сос Грейви и пилеш...

  • Пилешки шишчета със салата по тайландскиРецепти
    Пилешки шишчета със салата по тайландски

    В тази рецепта за пилешки шишчета пилешкото месо първо се маринова със съставки от азиатската кухня. След това месото се нанизва на шишчета и се пече върху барбекю. Пилешките шишчета се поднасят със с...

  • Зелен боб с лимонов пипер и пармезанРецепти
    Зелен боб с лимонов пипер и пармезан

    1. Потопете размразения зелен фасул в кипяща подсолена вода за 2–3 минути. Отцедете го. 2. За лимоновия пипер счукайте в хаванче настърганата лимонова кора, белия пипер и солта. 3. Сложете отцедения...

  • Риба с билкова коричка, зелен боб и сосРецепти
    Риба с билкова коричка, зелен боб и сос

    1. Поставете филето в голяма чиния и го поръсете с едра морска сол. Поставете в хладилник за 30 минути. 2. За коричката начупете хляба и го сложете в блендер или кухненски робот .Добавете стръковете...

  • Патешко магре с портокалов сосРецепти
    Патешко магре с портокалов сос

    1. Извадете месото от хладилника 20 минути преди готвене. 2. Направете тънки прорези върху кожата на филето, овкусете със сол и пипер меланж от всички страни. 3. Сложете филето с кожата надолу в сту...

  • Салата от зелен фасул с лимонов дресингРецепти
    Салата от зелен фасул с лимонов дресинг

    Оставете зеления фасул на стайна температура да се размрази, след това го сварете в подсолена вода. Трябва да омекне, но все пак да остане леко хрупкав в средата. Извадете го и го потопете във вода...