• Шоколадов милфьой с череши и шоколадов сосРецепти
    Шоколадов милфьой с череши и шоколадов сос

    Милфьой се приготвя от тънки листчета бутер тесто. В тази рецепта между тях се редуват 3 вида крем - черешов, шоколадов и Шантили.

  • Зеленчуков тарт ТатенРецепти
    Зеленчуков тарт Татен

    Този обърнат тарт със зеленчуци съчетава леко сладкия вкус на запържените зеленчуци с богатия маслен вкус на бутер тестото. Лесен е за приготвяне и доставя истинско удоволствие!

  • Коледен венец с наденица, тиква и кестениРецепти
    Коледен венец с наденица, тиква и кестени

    Коледен венец от бутер тесто - вътрешният кръг е за вегетарианците, а външният за месоядните. Горната част е плитка от тесто. Завържете голяма червена панделка, за да превърнете венеца в истинско коле...

  • Рулца със свинско чар сиуРецепти
    Рулца със свинско чар сиу

    Пълнежът на тези рулца  от бутер тесто е приготвен в стила на класическото китайско ястие "Свинско чар сиу", но се приготвя много по-бързо и лесно. Ще трябва да си набавите няколко продукта, характерн...

  • Тарт Татен с ананасРецепти
    Тарт Татен с ананас

    Този тарт Татен има леко пикантен вкус заради анасона и лютата чушка в него. Кръгчетата ананас се подреждат върху карамелизирана захар и се покриват с разточено готово маслено тесто. Майсторството тук...

  • Корона с шунка и сиренеРецепти
    Корона с шунка и сирене

    Това е бързо за приготвяне, но супер ефектно солено печиво. Бутер тестото се намазва с кетчуп и върху него се подреждат шунката и настърганото сирене. След това тестото се завива на кръг и се разрязва...

  • Ябълков тарт "Жалузи"Рецепти
    Ябълков тарт "Жалузи"

    Това е рецепта за ябълков тарт с бутер тесто. Първо ябълките за пълнежа се пекат. Горната част на тарта се оформя от ленти бутер тесто, което напомня на жалузи.

  • Тарт ТатенРецепти
    Тарт Татен

    1. За карамела сипете 175 г захар и 6 с.л. вода в съд от неръждаема стомана и загрейте на слаб огън. Разбъркайте с помощта на силиконова шпатула докато захарта се разтопи. След това усилете огъня и ос...