пресен лук
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиАгнешко на скара с хариса и зеленчуци
Ако решите да изпечете агнешкото във фурна вместо на скара, загрейте я предварително на 180 градуса (с вентилатор) и гответе месото 30 минути. След това намалете на 140 градуса и гответе още час и пол...
РецептиТелешки ребра по корейски
Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!
РецептиЯйчени нудли с морски таралеж
Месото на морския таралеж е маслен, а текстурата му - кремообразна. Съчетано с нежните яйчени нудли, пресни подправки и лимонов вкус, то наистина ще ви впечатли.
РецептиБун ча от Ханой
Бун ча е купа, пълна с печени на скара кюфтенца и сивнски гърди, оризови нудли, пресен лук, пресни подправки и кълнове, потопени в сладко-кисел сос.
РецептиВегетариански стир-фрай с оризови нудли
Тези китайски добре запържени оризови нудли със зеленчуци са богати на вкусове и текстури. Чили олиото ги прави приятно пикантни.
РецептиСом "Том ям"
С помощта на приятел, Люк Нгуен сготвя тази традиционна супа с филе от прясно уловен сом.
РецептиКартофени кюфтета с Еленски бут
Изпържете тези специални картофени кюфтенца в еърфрайър. Тайната им съставка е Еленски натурален сушен свински бут.
РецептиХляб с гъби и сирена
Този запечен хляб със задушени гъби, овкусено масло и топено сирене се приготвя само за 30 минути и е чудесен за предястие или гарнитура към основното.