пресен лук
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Агнешки ребра с пролетни зеленчуци
Това е рецепта, подходяща за пролетния сезон, когато агнешкото е прясно и вече има пресен лук, пресни картофи, аспержи и бакла. Истинско пиршество!
Рецепти Пикантни пържени стриди от остров Бруни с маринована краставица
В тази рецепта стридите се панират в брашно, яйца и галета и се пържат. Сервират се в половин черупка, върху канапе от бързо мариновани нарязани на тънко краставици.
Рецепти Кюфтета "Лъвски глави" по шанхайски
В сместа за тези големи кюфтета се добавят водни кестени. Кюфтетата първо се пържат, а след това се задушават на слаб огън в соев сос. Сервират се върху варен бок чой.
Рецепти Бобена салата с печен пресен лук
Тази бобена салата се приготвя бързо и лесно и е идаелна за гарнитура към печени на скара месо или риба. Печеният пресен лук и придава леко опушен, но и свеж вкус.
Рецепти Пушена шакшука със спанак
Шакшуката представлява поширани яйца със зеленчуци и се поднася обикновено за закуска. В тази рецепта яйцата се съчетават с пресен лук, спанак, домати и пушен червен пипер.
Рецепти Сандвичи с месо от омар
За тези сандвичи ще ви трябва месо от предварително сварен омар и свежи зеленчуци. Месото от омар идеално се съчетава със сос айоли, който се приготвя лесно в домашни условия от жълтъци, горчица, оцет...
Рецепти Сандвичи Слопи Джо в корейски стил
Това е рецепта за бърз голям сандвич по корейски, от който всеки може да си къса. За приготвянето му ще трябва да си набавите някои продукти, характерни за азиатската кухня.
Рецепти Салата с червен ориз
1. Сложете ориза в тенджерка и го залейте с 600 мл студена вода. Добавете 1 ч.л. сол и захлупете. Щом заври, гответе ориза на слаб огън, под капак, зза 25 минути. Щом оризът поизстине, го прехвърлете...