• Фъдж от бял шоколад и захаросан джинджифилРецепти
    Фъдж от бял шоколад и захаросан джинджифил

    Основата на този фъдж е белият шоколад, допълнен от подсладено кондензирано мляко и щипка сол. Малките парченца захаросан джинджифил придават свежест и превръщат всяка хапка в наслада.

  • Виетнамска супа Фо БоРецепти
    Виетнамска супа Фо Бо

    Супата Фо Бо е класическо виетнамско ястие, което често се консумира на закуска. Тази супа ще ви засити и ще ви стопли душата. Приготвянето ѝ отнема поне 3 часа, за да се получи питателен и бистър гов...

  • Лепкаво свинско със соев сос и джинджифилРецепти
    Лепкаво свинско със соев сос и джинджифил

    Свинското бонфиле се пече цяло, което прави рецептата изключително лесна. Маринатата от соев сос, джинджифил и мед придава невероятен вкус на месото, а след това се превръща в прекрасен сос.

  • Най-добрите джинджифилови бисквитиРецепти
    Най-добрите джинджифилови бисквити

    Плътни, хрупкави и сочни - това са класическите джинджифилови бисквити. За да ги направите, ще ви трябва златен сироп, който може да купите, да си направите сами или да замените с меласа. Съхранявайте...

  • Пиле с хойсин и кашуРецепти
    Пиле с хойсин и кашу

    Тази рецепта е страхотна за бърза вечеря в топлите летни вечери. поставете пилешките гърди във фризера за 1 час преди да започнете да готвите, за да ги нарежете по-лесно на ленти. 

  • Бавно готвено къри пиле с маслоРецепти
    Бавно готвено къри пиле с масло

    Ако нямате уред за бавно готвене, можете да приготвите тази рецепта в огнеупорен съд с капак за 2-3 часа в предварително загрята фурна на 130 градуса (с вентилатор) или докато месото е готово напълно.

  • Телешки ребра по корейскиРецепти
    Телешки ребра по корейски

    Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!

  • Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметанаРецепти
    Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана

    Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.