джинджифил
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиРулца със свинско чар сиу
Пълнежът на тези рулца от бутер тесто е приготвен в стила на класическото китайско ястие "Свинско чар сиу", но се приготвя много по-бързо и лесно. Ще трябва да си набавите няколко продукта, характерн...
РецептиДжърк марината
Джърк маринатата е една от най-известните рецепти от карибската кухня. Тя е пикантна и съдържа всичко, необходимо да овкуси месо или зеленчуци.
РецептиПилешки бутчета и карфиол с джърк марината
Ако разполагате с предварително приготвена джърк марината, приготвянето на месо и зеленчуци с нея става лесно и вкусно. Само намажете добре пилешките бутчета и филиите карфиол с марината и печете върх...
РецептиСтир-фрай с бамбук и шунка
Стир-фрай е бърз начин за приготвяне на храна. В китайската кухня това е основен начин на готвене. Тази рецепта за стир-фрай съчетава китайска сушена шунка и корени бамбук.
РецептиЧили сос
1. Отстранете дръжките на лютите чушки и ги поставете цели в хаванче. Добавете обелените скилидки чесън и солта. Счукайте много добре, до получаването на паста. Отстранете отделилите се люспи от лютит...
РецептиМармалад от сливи
1. Разрежете измитите сливи на половинки и отстранете костилките им. Подредете сливите в една или повече тави. 2. Обелете и нарежете джинджифила на ситно. Добавете го при сливите. Поръсете с листенца...
РецептиПиле с кайсии и кокосово мляко
1. За пастата за кърито нарежете на едро стъблата лимонена трева, обелете и нарежете на едро джинджифила, отстранете дръжките на лютите чушки и ги разрежете наполовина. Сложете всичко в кухненски робо...
РецептиПатешки бутчета с паста мисо
1. Измийте бутчетата и ги подсушете добре. Поставете дълбок дълбок съд с огнеупорни дръжки и капак върху котлона, на много ниска температура и поставете бутчетата в него. Запечатайте бутчетата от двет...