джинджифил
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиДжинджифилов сладкиш с шоколадова глазура
Това е рецепта за богат джинджифилов сладкиш. Първо се приготвя сладко от джинджифил, което се добавя в кексовата смес, а след като се изпече сладкишът, тойсе залива с мраморна глазура от бял и натура...
РецептиАзиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниока
Това е рецепта за малки хапки от агнешки кюфтенца, поднесени върху запечени в грил-тиган кръгчета маниока и поръсени с домашна майонеза. Корените маниока са добра алтернатива на така познатите ни карт...
РецептиАсам лакса
Асам лакса е малайзийска рибена супа с прясна и сушена риба, стъклена юфка от боб мунг и много пресни зеленчуци. В ролята на основата на супата е пикантната паста от лук, чесън, галангал и люти чушки.
РецептиСтир-фрай със скариди и лимонена трева
В тази вдъхновена от азиатската кухня рецепта скаридите се запържват за кратко заедно с предварително приготвената паста с лимонена трева. Сервират се веднага с топъл сварен на пара жасминов ориз.
РецептиРулца със свинско чар сиу
Пълнежът на тези рулца от бутер тесто е приготвен в стила на класическото китайско ястие "Свинско чар сиу", но се приготвя много по-бързо и лесно. Ще трябва да си набавите няколко продукта, характерн...
РецептиДжърк марината
Джърк маринатата е една от най-известните рецепти от карибската кухня. Тя е пикантна и съдържа всичко, необходимо да овкуси месо или зеленчуци.
РецептиПилешки бутчета и карфиол с джърк марината
Ако разполагате с предварително приготвена джърк марината, приготвянето на месо и зеленчуци с нея става лесно и вкусно. Само намажете добре пилешките бутчета и филиите карфиол с марината и печете върх...
РецептиСтир-фрай с бамбук и шунка
Стир-фрай е бърз начин за приготвяне на храна. В китайската кухня това е основен начин на готвене. Тази рецепта за стир-фрай съчетава китайска сушена шунка и корени бамбук.