джинджифил
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Тарт с джинджифил и кокос
Класически тарт със сладко от джинджифил, златен сироп и кокосови стърготини - истинско изкушение!
Рецепти Червени нудли със задушен рак
Червените нудли са известни като "Бан да" във Виетнам. Преди да бъдат нарязани, листовете кори съхнат 6 часа на слънце. В тази рецепта нудлите са съчетани с месо от сварен рак, задушени целенчуци и пи...
Рецепти Виетнамски ориз с пиле
Това ястие се продава почти на всеки ъгъл в Хой Ан, Виетнам и се яде с пръсти. Задължително го опитайте!
Рецепти Нудли, които пресичат моста
В тази рецепта най-важното е да направите хубав пилешки бульон. След това може да гарнирате супата по какъвто начин искате.
Рецепти Варени пелмени
Пълнежът от свински гърди, оризово вино, чесън и джинджифил се ував в кори уонтон. Кнедлите първо се запържват в масло, а след това се задушават в бульона от месото. Невероятно балансирана и удовлетво...
Рецепти Сироп от джинджифил и лимон
Правенето на сироп никога не е било по-лесно, със захарта "Захира" за сироп - цвят от бъз и билки. Захарният сироп е основата за вкусни домашни сиропи, като този от бъз или от билки, като маточина или...
Рецепти Конфитюр от кайсии с кардамон и джинджифил
Количеството кайсии за конфитюра е 2 кг, затова използвайте желираща захар "Захира" 2:1 XXL. Този вид захар позволява преработка на 2 кг плодове в един процес на готвене, само за 4 минути.
Рецепти Сьомга терияки и зеленчуци в темпура
Тънко нарязаните зеленчуци, потопени в темпура, се превръщат в изкусителни гарнитура за филетата сьомга, приготвени на тиган с домашен сос Терияки.