джинджифил
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Фъдж от бял шоколад и захаросан джинджифил
Основата на този фъдж е белият шоколад, допълнен от подсладено кондензирано мляко и щипка сол. Малките парченца захаросан джинджифил придават свежест и превръщат всяка хапка в наслада.
Рецепти
Виетнамска супа Фо Бо
Супата Фо Бо е класическо виетнамско ястие, което често се консумира на закуска. Тази супа ще ви засити и ще ви стопли душата. Приготвянето ѝ отнема поне 3 часа, за да се получи питателен и бистър гов...
Рецепти
Лепкаво свинско със соев сос и джинджифил
Свинското бонфиле се пече цяло, което прави рецептата изключително лесна. Маринатата от соев сос, джинджифил и мед придава невероятен вкус на месото, а след това се превръща в прекрасен сос.
Рецепти
Най-добрите джинджифилови бисквити
Плътни, хрупкави и сочни - това са класическите джинджифилови бисквити. За да ги направите, ще ви трябва златен сироп, който може да купите, да си направите сами или да замените с меласа. Съхранявайте...
Рецепти
Пиле с хойсин и кашу
Тази рецепта е страхотна за бърза вечеря в топлите летни вечери. поставете пилешките гърди във фризера за 1 час преди да започнете да готвите, за да ги нарежете по-лесно на ленти.
Рецепти
Бавно готвено къри пиле с масло
Ако нямате уред за бавно готвене, можете да приготвите тази рецепта в огнеупорен съд с капак за 2-3 часа в предварително загрята фурна на 130 градуса (с вентилатор) или докато месото е готово напълно.
Рецепти
Телешки ребра по корейски
Маринованите ребра се готвят на тиган за по няколко минути от всяка страна и се поднасят с бързи кисели краставички, кимчи и варен ориз. Опитайте тази бърза рецепта от корейската кухня!
Рецепти
Джинджифилов сладкиш със солен карамел и сметана
Лесен за приготвяне сладкиш с отличаващ се вкус на кафява захар, златен сироп и джинджифил в сироп. Поднесете парче от сладкиша след вечеря, полят със солен карамел и гарниран с пълномаслена сметана.







