• Пица във френски стил - 2 видаРецепти
    Пица във френски стил - 2 вида

    Омесете тесто за пица и направете два вида пица във френски стил - Тарт фламбе и Писаладиер. За топингите ще ви трябват много лук шалот, бекон, филенца аншоа и заквасена сметана.

  • Пълнени цветове от тиквичкиРецепти
    Пълнени цветове от тиквички

    Пълнените цветове от тиквички са наистина нещо специално. Пълнежът им е от козе сирене, аншоа и маслини, а панировката е със сода за повече пухкавост. Топлите пълнени цветове се поръсват с кръгчета лю...

  • Спагети с мидиРецепти
    Спагети с миди

    Това е рецепта за паста по сицилиански, което означава продуктите да са сезонни и местни. Затова най-добре е тази паста да се приготвя в топлите месеци, когато чери доматите са най-сладки.

  • Наси лемакРецепти
    Наси лемак

    Наси лемак е националното ястие на Малайзия и въпреки че вариациите му са безкрайни, в него задължително присъстват сварен в кокосово мляко ориз, няколко хрупкави добавки и запържена пикантна паста са...

  • Треска с крем от черен чесън, страчатела и прошутоРецепти
    Треска с крем от черен чесън, страчатела и прошуто

    Това е рецепта за приготвяне на бяла риба по възможно най-простия начин. Парчетата риба се увиват в хартиени пакетчета заедно с резен картоф, филенце аншоа, маслини и домат и се пекат за кратко във фу...

  • Кростини с чесън, аншоа и бито маслоРецепти
    Кростини с чесън, аншоа и бито масло

    Това е рецепта за изключително просто за приготвяне, но изключително вкусно предястие. Филийките багета се намазват с паста от печен чесън и се гарнират с филенца аншоа и пухкаво бито масло, овкусено...

  • Тарт с карамелизиран лук, домати и аншоаРецепти
    Тарт с карамелизиран лук, домати и аншоа

    Един прекрасен солен тарт, подходящ за летните дни. Основата е от готово маслено тесто, а пълнежът от филенца аншоа, карамелизиран лук, рикота, маслини и разноцветни чери доматчета.

  • Панирани сандвичи с моцарела и прошутоРецепти
    Панирани сандвичи с моцарела и прошуто

    Неустоими сандвичи с пълнеж от филенца аншо, прошуто и течна моцарела и хрупкава панировка. Поднесете със сладко от люти чушки и домати.