• Спагети с мидиРецепти
    Спагети с миди

    Това е рецепта за паста по сицилиански, което означава продуктите да са сезонни и местни. Затова най-добре е тази паста да се приготвя в топлите месеци, когато чери доматите са най-сладки.

  • Умай скаридиРецепти
    Умай скариди

    Това е традиционно ястие с прясна морска храна от Саравак, Източна Малайзия. Специалитетът на хората от народност меланау наподобява севичето, и тук лимоновият сок се използва за да "сготви" леко прес...

  • Пилешки шишчета с пита и дзадзикиРецепти
    Пилешки шишчета с пита и дзадзики

    Тази рецепта изисква предварителна подготовка, за да можете да се насладите на съчетанието на вкусовете. Домашно приготвен хляб пита, мариновано пилешко месо и салата Дзадзики.

  • Свински пържоли в хавайски стилРецепти
    Свински пържоли в хавайски стил

    В тази рецепта изпечените в грил-тиган свински пържоли без кост, намазани със соев сос и смес от хавайски подправки, идеално се съчетават с доматената салата с лук, чесън и джинджифил.

  • Пенне от грах с песто, кейл и печени доматиРецепти
    Пенне от грах с песто, кейл и печени домати

    Една бърза и здравословна рецепта. Пастата е от грах и се съчетава с домашно приготвено песто, сладки печени домати и задушен кейл.

  • Говежди стек с аспержи и пълнени доматиРецепти
    Говежди стек с аспержи и пълнени домати

    Това е рецепта за класически говежди рибай стек. Тук той е съчетан с овкусено масло, което го прави още по-сочен. Гарнитурата е от аспержи, приготвени на тиган и пълнени домати с пармезан и чесън.

  • Тарт с карамелизиран лук, домати и аншоаРецепти
    Тарт с карамелизиран лук, домати и аншоа

    Един прекрасен солен тарт, подходящ за летните дни. Основата е от готово маслено тесто, а пълнежът от филенца аншоа, карамелизиран лук, рикота, маслини и разноцветни чери доматчета.

  • Бавно задушен бейби октоподРецепти
    Бавно задушен бейби октопод

    Основата на тази яхния е от зеленчуци и подправки. Нарязаният на парчета октопод се задушава бавно в доматения сос. Поднесете с препечен хляб или топла багета.