яйца
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиРавиоли със спанак и козя извара
Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!
РецептиШоколадов тарт
Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.
РецептиПайчета със задушено в бира говеждо
В тези великолепни пайчета има толкова много вкус - от бавно задушеното говеждо месо със зеленчуци и бира до хрупкавото маслено тесто със сирене. Можете да направите голям пай вместо 10 малки пайчета.
РецептиМаслен блат за торта
Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...
РецептиСандвич с яйчена салата
Този сандвич с яйчена салата с майонеза е типичен за Южна Австралия. Ако не ви стигне, може да направите сандвича двоен, като добавите и други продукти като шунка, моцарела, сладко от домати.
РецептиБлизалки от бокончини, пълни с аншоа
Хрупкави, изпържени до златисто хапки от пълнени с аншоа мини топчета моцарела на клечки. Чудесни за всяко събиране!
РецептиЗадушени тиквички с лимон и чесън
Сервирани с рохки яйца, козе сирене и хляб, тези нежни задушени тиквички са идеални за закуска или брънч.
РецептиЦаревичен хляб със сирене и доматено масло
Този царевичен хляб се приготвя с царевично брашно, бакпулвер и настъргано сирене. За още по-автентичен вкус се добавят и зърна варена царевица. Хлябът се поднася с пикантно масло със сушени домати и...