свинско месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Нудли, които пресичат моста
В тази рецепта най-важното е да направите хубав пилешки бульон. След това може да гарнирате супата по какъвто начин искате.
Рецепти Свинско задушено
Свинско месо, задушено със зеленчуци на слаб огън. Сервира се с картофи, ориз или пресен хляб. Да си оближеш пръстите!
Рецепти Поркета
Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!
Рецепти Гирос със свинско месо
Тайната на гироса е да оставите месото да се маринова в подправките поне 2 часа. След като се изпече, месото поставя в питка и се гарнира със сос Дзадзики, домати и лук.
Рецепти Хапки с диня, кокос и свинско
Това са малки хапки от печено свинско филе с пикантна марината върху кубчета диня, овкусени с кафе, кокосова вода и портокалов сок. Сладко, свежо, пикантно!
Рецепти Свински пържоли в хавайски стил
В тази рецепта изпечените в грил-тиган свински пържоли без кост, намазани със соев сос и смес от хавайски подправки, идеално се съчетават с доматената салата с лук, чесън и джинджифил.
Рецепти Чап чой
Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...
Рецепти Яхния от боб с паста
Това е рецепта за богата италианска яхния от боб, свинско месо, свинска наденица и прясна паста. Отделете си няколко часа за приготвянето и, но резултатът е забележителен!