• Пълнено свинско филе с ябълков сосРецепти
    Пълнено свинско филе с ябълков сос

    Свинското филе се пълни с печени червени чушки, листа спанак и моцарела. А печените ябълки допринасят за още по-сладкия вкус на соса, който перфектно се съчетава с месото.

  • Нудли, които пресичат мостаРецепти
    Нудли, които пресичат моста

    В тази рецепта най-важното е да направите хубав пилешки бульон. След това може да гарнирате супата по какъвто начин искате.

  • Свинско задушеноРецепти
    Свинско задушено

    Свинско месо, задушено със зеленчуци на слаб огън. Сервира се с картофи, ориз или пресен хляб. Да си оближеш пръстите!

  • ПоркетаРецепти
    Поркета

    Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!

  • Гирос със свинско месоРецепти
    Гирос със свинско месо

    Тайната на гироса е да оставите месото да се маринова в подправките поне 2 часа. След като се изпече, месото поставя в питка и се гарнира със сос Дзадзики, домати и лук.

  • Хапки с диня, кокос и свинскоРецепти
    Хапки с диня, кокос и свинско

    Това са малки хапки от печено свинско филе с пикантна марината върху кубчета диня, овкусени с кафе, кокосова вода и портокалов сок. Сладко, свежо, пикантно!

  • Яхния от боб с пастаРецепти
    Яхния от боб с паста

    Това е рецепта за богата италианска яхния от боб, свинско месо, свинска наденица и прясна паста. Отделете си няколко часа за приготвянето и, но резултатът е забележителен!

  • Шишчета със свинско и аспержиРецепти
    Шишчета със свинско и аспержи

    Цитгрусовата марината придава на месото аромат и го прави по-крехко. Аспержите пък се поливат с маринатата след като се изпекат. Много вкусен и лесен начин за приготвяне на храна на открито.