свинско месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Чап чой
Това ястие представя основен кулинарен метод на приготвяне на храна в китайската кухня. Всички съставки се запържват поотделно в уок за кратко, а след това се приготвя сос, сгъстен с нишесте, в който...
Рецепти Яхния от боб с паста
Това е рецепта за богата италианска яхния от боб, свинско месо, свинска наденица и прясна паста. Отделете си няколко часа за приготвянето и, но резултатът е забележителен!
Рецепти Шишчета със свинско и аспержи
Цитгрусовата марината придава на месото аромат и го прави по-крехко. Аспержите пък се поливат с маринатата след като се изпекат. Много вкусен и лесен начин за приготвяне на храна на открито.
Рецепти Пай с месо
Това е рецепта за един богат пай от маслено тесто и плънка от свинско и пилешко месо, пилешки дробчета и сланина. Рецепта, която изисква време и е подходяща за приготвяне в студен зимен ден.
Рецепти Сарми с лозови листа
Това е рецепта за сарми с домашно приготвени лозови листа и смляно на момента свинско месо. Класическа за региона на Балканите рецепта, представена от словенския готвач Примож Долничар.
Рецепти Бургер с чоризо
Това е рецепта за бургер със свинско месо, обогатен с чоризо. Питките бриош са намазани със салца от печени чушки и домати, а кюфтета са гарнирани с маринован лук и пукани люти чушлета. Всички съставк...
Рецепти Домашно салсиче с чушки и лук
1. Смесете смляната свинска плешка със сол, семената от резене, накълцания чесън, пушения червен пипер, черен пипер и виното. Разбъркайте хубаво и оставете да престои поне една нощ. 2. Нарежете лука...
Рецепти Свински късчета с лук и трахана
1. Нарежете месото на кубчета. Задушете го в олио с вода под капак. Овкусете го със сол. 2. Щом месото омекне, махнете капака и го оставете да се запържи до златисто. 3. Прибавете лука, нарязан на п...