свинско месо
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти
Пълнено свинско филе с ябълков сос
Свинското филе се пълни с печени червени чушки, листа спанак и моцарела. А печените ябълки допринасят за още по-сладкия вкус на соса, който перфектно се съчетава с месото.
Рецепти
Нудли, които пресичат моста
В тази рецепта най-важното е да направите хубав пилешки бульон. След това може да гарнирате супата по какъвто начин искате.
Рецепти
Свинско задушено
Свинско месо, задушено със зеленчуци на слаб огън. Сервира се с картофи, ориз или пресен хляб. Да си оближеш пръстите!
Рецепти
Поркета
Това руло от свинско месо, с пълнеж от горчица, филенца аншоа и пресни подправки, се пече до хрупкава коричка и крехка вътрешност. Истински шедьовър!
Рецепти
Гирос със свинско месо
Тайната на гироса е да оставите месото да се маринова в подправките поне 2 часа. След като се изпече, месото поставя в питка и се гарнира със сос Дзадзики, домати и лук.
Рецепти
Хапки с диня, кокос и свинско
Това са малки хапки от печено свинско филе с пикантна марината върху кубчета диня, овкусени с кафе, кокосова вода и портокалов сок. Сладко, свежо, пикантно!
Рецепти
Яхния от боб с паста
Това е рецепта за богата италианска яхния от боб, свинско месо, свинска наденица и прясна паста. Отделете си няколко часа за приготвянето и, но резултатът е забележителен!
Рецепти
Шишчета със свинско и аспержи
Цитгрусовата марината придава на месото аромат и го прави по-крехко. Аспержите пък се поливат с маринатата след като се изпекат. Много вкусен и лесен начин за приготвяне на храна на открито.







