• Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Пикантни уйгурски телешки шишчетаРецепти
    Пикантни уйгурски телешки шишчета

    Маринатата за тези шишчета включва кимион, чили, джинджифил и индийско орехче, а докато се пекат на скарата хората ще искат още и още. "Колкото по-дълго мариновате месото, толкова по-вкусно и крехко щ...

  • Шишчета с телешко със соев сос и сусамРецепти
    Шишчета с телешко със соев сос и сусам

    Месото за тези шишчета е мариновано със соев сос, сусамово олио, джинджифил и лимонов сок. Шишчетата се пекат само 5 минути в грил-тиган, за да станат сочни и крехки.

  • Провансалска яхния с телешкоРецепти
    Провансалска яхния с телешко

    Това е класическа рецепта от френската кухня. Яхнията се готви бавно, за да може месото да стане много крехко, а сосът да се редуцира и вкусът му да стане наситен.

  • Салтимбока по римскиРецепти
    Салтимбока по римски

    За да стане вкусна салтимбоката, телешкото месо трябва добре да се изтъни. След това то се увива в слайс прошуто и се панира в смес от брашно, газирана вода и бакпулвер. Поднася се с панирани листа са...

  • Лютива супа с телешкоРецепти
    Лютива супа с телешко

    Това е рецепта за лесна, вкусна и питателна супа с телешко. Лютите чушки добавят пикантност, която прави супата още по-ободряваща.

  • Говежди стек на скара с печена царевица и салата от фенелРецепти
    Говежди стек на скара с печена царевица и салата от фенел

    Това е рецепта за приготвяне на открито. Идеално изпечен рибай стек, придружен от цяла печена царевица, намазана с масло и поръсена с пармезан и свежа салата от фенел и репички.

  • Ренданг с телешкоРецепти
    Ренданг с телешко

    Приготвянето на това ястие започва със запържването на пикантна паста ремпа, съдържаща люти чушки, различни подправки, лук, чесън и джинджифил. След като месото се запържи в ароматната паста, се залив...