• Сандвич с печена пържолаРецепти
    Сандвич с печена пържола

    Сочният стек се сервира върху багета, намазана с овкусено с печен лук, чесън и естрагон масло и малко сос от майонеза и хрян за отскок.

  • Пилаф с телешкоРецепти
    Пилаф с телешко

    За таза рецепта телешкото месо се вари дълго време, след това се накъсва и се готви с ориз.

  • Телешко със спанакРецепти
    Телешко със спанак

    Телешкото месо може да се сготви в тенджера под налягане, мултикукър или в обикновена тенджера. След като се задуши заедно със спанака, се сервира върху варен ориз със сос от кисело мляко.

  • Стек тартарРецепти
    Стек тартар

    При приготвянето на тартар най-важното е качеството и свежестта на месото. Телешкият тартар се сервира върху препечени филийки франзела, поръсен с настърган трюфел.

  • Пикантни уйгурски телешки шишчетаРецепти
    Пикантни уйгурски телешки шишчета

    Маринатата за тези шишчета включва кимион, чили, джинджифил и индийско орехче, а докато се пекат на скарата хората ще искат още и още. "Колкото по-дълго мариновате месото, толкова по-вкусно и крехко щ...

  • Шишчета с телешко със соев сос и сусамРецепти
    Шишчета с телешко със соев сос и сусам

    Месото за тези шишчета е мариновано със соев сос, сусамово олио, джинджифил и лимонов сок. Шишчетата се пекат само 5 минути в грил-тиган, за да станат сочни и крехки.

  • Провансалска яхния с телешкоРецепти
    Провансалска яхния с телешко

    Това е класическа рецепта от френската кухня. Яхнията се готви бавно, за да може месото да стане много крехко, а сосът да се редуцира и вкусът му да стане наситен.

  • Салтимбока по римскиРецепти
    Салтимбока по римски

    За да стане вкусна салтимбоката, телешкото месо трябва добре да се изтъни. След това то се увива в слайс прошуто и се панира в смес от брашно, газирана вода и бакпулвер. Поднася се с панирани листа са...