брашно
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТройно шоколадова сладоледена торта
Тази тройна шоколадова сладоледена торта е наистина внушителна, както с вида си, така и със състава си. Сочните какаови блатове се намазват с бял шоколадов ганаш. След това към тях се добавят поетапно...
РецептиПай с месо
Това е рецепта за един богат пай от маслено тесто и плънка от свинско и пилешко месо, пилешки дробчета и сланина. Рецепта, която изисква време и е подходяща за приготвяне в студен зимен ден.
РецептиСредиземноморско плато
Това средиземноморско плато представлява няколко разядки - хумус, печени зеленчуци, печени пикантни бадеми, салата и гризини. Всяко едно от нещата, естествено, може да се приготви отделно.
РецептиМногоетажна шифонена торта с горски плодове
Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.
РецептиШоколадов сладкиш с глазура
Това е един лесен, но много шоколадов сладкиш. Глазурата на сладкиша също е шоколадова. За моментите, в които наистина много се нуждаете от нещо шоколадово.
РецептиСоден хляб с ирландско сирене и мащерка
Соденият хляб се приготвя лесно и бързо. В тази рецепта хлябът е обогатен с прясна мащерка и ирландско зряло сирене.
РецептиПлоски питки с доматена салата и бурата
Тестото за тези плоски питки се приготвя лесно и бързо и не се нуждае от втасване. Питките се изпичат направо върху барбекюто, а след това се гарнират със салата от домати, накъсано сирене бурата и фи...
РецептиСуфле от пармезан с поширани круши
Това е рецепта за солено суфле с пармезан. Въздушната и нежна текстура на суфлето се съчетава идеално с наситения сладък вкус на пошираните във вино круши.