• Паста пичи аматричанаРецепти
    Паста пичи аматричана

    Насладете се на тази ръчно приготвена паста пичи с прост сос от запържено гуанчале, домати и пармезан!

  • Фокача с картофиРецепти
    Фокача с картофи

    В тестото за тази фокача се добавят варени картофи за още по-богат вкус. В дупките в тестото се поставя чери домати. След изпичане фокачата се превръща в страхотни сандвичи със страчатела и прошуто. З...

  • Равиоли със спанак и козя извараРецепти
    Равиоли със спанак и козя извара

    Равиоли с домашно приготвено тесто за паста с пълнеж от сотиран спанак, козя извара и пармезан. Поднасят се оваляни в сос от масло и салвия. Идеалната хапка!

  • Шоколадов тартРецепти
    Шоколадов тарт

    Този тарт е наистина забалежително изкушение. Хрупкавата основа е от бадемово брашно и масло, а кадифеният пълнеж - от шоколад, прясно мляко и масло. Всичко, поръсено с какао и канела.

  • ПоничкиРецепти
    Понички

    Насладете се на пикантната сладост на тези понички - пухкаво тесто с мая с ароматни подправки, изпържено до златисто съвършенство, след това потопено в захарен сироп и кокос.

  • Пайчета със задушено в бира говеждоРецепти
    Пайчета със задушено в бира говеждо

    В тези великолепни пайчета има толкова много вкус - от бавно задушеното говеждо месо със зеленчуци и бира до хрупкавото маслено тесто със сирене. Можете да направите голям пай вместо 10 малки пайчета.

  • Маслен блат за тортаРецепти
    Маслен блат за торта

    Това е рецептата за основа за торта на австралийската легенда в приготвянето на торти и сладкиши Памела Кларк. Блатът се приготвя лесно, но все пак има своите тънкости. Използвайте, за да сътворите то...

  • Ньоки от лилави картофи с пармиджано фондутаРецепти
    Ньоки от лилави картофи с пармиджано фондута

    Тези лилави ньоки, сервирани в кадифено гладък сос от пармезан и сметана и поръсени с хрупкави хлебни трохи са истински гурме шедьовър!