• Тройно шоколадова сладоледена тортаРецепти
    Тройно шоколадова сладоледена торта

    Тази тройна шоколадова сладоледена торта е наистина внушителна, както с вида си, така и със състава си. Сочните какаови блатове се намазват с бял шоколадов ганаш. След това към тях се добавят поетапно...

  • Пай с месоРецепти
    Пай с месо

    Това е рецепта за един богат пай от маслено тесто и плънка от свинско и пилешко месо, пилешки дробчета и сланина. Рецепта, която изисква време и е подходяща за приготвяне в студен зимен ден.

  • Средиземноморско платоРецепти
    Средиземноморско плато

    Това средиземноморско плато представлява няколко разядки - хумус, печени зеленчуци, печени пикантни бадеми, салата и гризини. Всяко едно от нещата, естествено, може да се приготви отделно.

  • Многоетажна шифонена торта с горски плодовеРецепти
    Многоетажна шифонена торта с горски плодове

    Тази торта, представена от майстор-сладкарката Марта Стюарт, е наистина впечатляваща - на 4 етажа е и е украсена обилно с горски плодове. Блатовете са пандишпанови, а кремът между тях е сметанов.

  • Шоколадов сладкиш с глазураРецепти
    Шоколадов сладкиш с глазура

    Това е един лесен, но много шоколадов сладкиш. Глазурата на сладкиша също е шоколадова. За моментите, в които наистина много се нуждаете от нещо шоколадово.

  • Соден хляб с ирландско сирене и мащеркаРецепти
    Соден хляб с ирландско сирене и мащерка

    Соденият хляб се приготвя лесно и бързо. В тази рецепта хлябът е обогатен с прясна мащерка и ирландско зряло сирене.

  • Плоски питки с доматена салата и буратаРецепти
    Плоски питки с доматена салата и бурата

    Тестото за тези плоски питки се приготвя лесно и бързо и не се нуждае от втасване. Питките се изпичат направо върху барбекюто, а след това се гарнират със салата от домати, накъсано сирене бурата и фи...

  • Суфле от пармезан с поширани крушиРецепти
    Суфле от пармезан с поширани круши

    Това е рецепта за солено суфле с пармезан. Въздушната и нежна текстура на суфлето се съчетава идеално с наситения сладък вкус на пошираните във вино круши.