• Шоколадови брауни бисквитиРецепти
    Шоколадови брауни бисквити

    Тези бисквити са много шоколадови и притежават текстурата на брауни - мека, маслена и плътна.За завършек се потопяват в шоколадов ганаш. Да му мислят шокохолиците!

  • Мини торти "Добуш"Рецепти
    Мини торти "Добуш"

    От това количество продукти ще направите 3 мини торти "Добуш", а всяка торта представлява 2 порции.

  • Торта "Мока"Рецепти
    Торта "Мока"

    Тази италианска торта е с какаови блатове, сиропирани с кафе. Между тях се нанася гладък сметанов крем с кафе и шоколад. Тортата се сервира охладена.

  • Баница с тикваРецепти
    Баница с тиква

    Пригответе тестото за тази баница сами, а след това го разточете на 4 кори. Пълнежът е от задушена тиква със захар, канела и орехи. Неустоимо домашно изкушение!

  • Крамбъл с манго и ревенРецепти
    Крамбъл с манго и ревен

    Печените на скара манго и ревен се съчетават идеално с хрупкавите маслени трохи, за да се превърнат в сочен крамбъл.

  • Идеалните плодови кифлички (сконс)Рецепти
    Идеалните плодови кифлички (сконс)

    Тези английски кифлички (сконс) са меки, пухкави и пълни с малини. Сервирайте със сладко и заквасена сметана за следобеден чай или кафе.

  • Панагюрски тутманикРецепти
    Панагюрски тутманик

    Тутманикът е традиционно българско тестено изделие. Тестото за него се приготвя с оцет, а след това се разточва на отделни кори, между които се поръсва сирене и мазнина. Неустоима закуска!

  • Американски палачинки с тофи сосРецепти
    Американски палачинки с тофи сос

    Американските палачинки са малки и пухкави. В тази рецепта те са съчетани с тофи сос, приготвен от захар, сметана и масло. За още по-голям разкош палачинките се гарнират с резени банани и бита сметана...