пармезан
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Спаначена супа "Страчатела"
Тази спаначена супа е много свежа и бърза за приготвяне. Ще ви трябват само бульон, спанак, магданоз, яйца, пармезан и малко грис.
Рецепти Талятели с пушени тиквички и патладжани
Изпечените предварително тиквички, патладжани и чесън на скара обогатяват много кратно вкуса на доматения сос за паста.
Рецепти Ризото "Качо е пепе"
"Cacio e Pepe" означава "сирене и черен пипер" - това са и основните съставки в това кремообразно ризото.
Рецепти Киш "Лорен"
Тази рецепта представя бърз вариант за приготвяне на известни киш "Лорен", с готово маслено тесто.
Рецепти Стриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.
Рецепти Паста със свинско рагу
Сосът за тази паста се състои от карамелизирани сурови свински наденички, бекон и пресни подправки.
Рецепти Песто Дженовезе
Класическа италианска рецепта за известния суров сос песто Дженовезе. Пригответе си хаванче, за да получите автентичен вкус.
Рецепти Неаполитански картофен пай
За този супер семпъл картофен пай намачканите сварени картофи оформят два пласта, между които има кубчета сирене и колбас. Паят се поръсва с галета и малки бучици масло. Опитайте докато е топъл!