пармезан
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Печени наденички с полента със сирене и боб
Печени свински наденички, запечен боб с доматен сос и кремообразна полента със сирене - засищаща комбинация от вкусове, приготвени на барбекю.
Рецепти Спаначена супа "Страчатела"
Тази спаначена супа е много свежа и бърза за приготвяне. Ще ви трябват само бульон, спанак, магданоз, яйца, пармезан и малко грис.
Рецепти Талятели с пушени тиквички и патладжани
Изпечените предварително тиквички, патладжани и чесън на скара обогатяват много кратно вкуса на доматения сос за паста.
Рецепти Ризото "Качо е пепе"
"Cacio e Pepe" означава "сирене и черен пипер" - това са и основните съставки в това кремообразно ризото.
Рецепти Киш "Лорен"
Тази рецепта представя бърз вариант за приготвяне на известни киш "Лорен", с готово маслено тесто.
Рецепти Стриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.
Рецепти Паста със свинско рагу
Сосът за тази паста се състои от карамелизирани сурови свински наденички, бекон и пресни подправки.
Рецепти Песто Дженовезе
Класическа италианска рецепта за известния суров сос песто Дженовезе. Пригответе си хаванче, за да получите автентичен вкус.