пармезан
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиБяла полента със салам и сос гремолата
Малки хапки, съдържащи вкуса на Италия - полента, твърд салам Сопресата, Пармиджано Реджано и лимонов сос Гремолата. Идеални за парти!
РецептиПаста пичи аматричана
Насладете се на тази ръчно приготвена паста пичи с прост сос от запържено гуанчале, домати и пармезан!
РецептиПоширани круши с мус от пармезан
Кадифено-гладкият мус от пармезан, зрял 30 месеца, се съчетава перфектно със сладостта на пошираните в червено вино, с нотка на цитрус и канела, карамфил и анасон, круши.
РецептиРизото с бира и наденица
Насладете се на богатите вкусове на това ризото, съчетаващи карамелизирана южноафриканска наденица boerewors, ароматна мащерка и кремообразен ориз арборио.
РецептиПечени наденички с полента със сирене и боб
Печени свински наденички, запечен боб с доматен сос и кремообразна полента със сирене - засищаща комбинация от вкусове, приготвени на барбекю.
РецептиСпаначена супа "Страчатела"
Тази спаначена супа е много свежа и бърза за приготвяне. Ще ви трябват само бульон, спанак, магданоз, яйца, пармезан и малко грис.
РецептиТалятели с пушени тиквички и патладжани
Изпечените предварително тиквички, патладжани и чесън на скара обогатяват много кратно вкуса на доматения сос за паста.
РецептиРизото "Качо е пепе"
"Cacio e Pepe" означава "сирене и черен пипер" - това са и основните съставки в това кремообразно ризото.