• Свински котлети с кремообразна царевицаРецепти
    Свински котлети с кремообразна царевица

    Царевицата с масло може да се направи и един ден предварително, а свинското се приготвя бързо. Получава се едно бързо и лесно ястие.

  • Бърз гювеч със свински котлетиРецепти
    Бърз гювеч със свински котлети

    Тази рецепта за бърз гювеч наистина ще ви спести много време. Първо се запържват зеленчуците, а котлетите се запечатват. След това всичко се смесва и се пече за кратко.

  • Свински котлети с хрупкав фенелРецепти
    Свински котлети с хрупкав фенел

    1. Загрейте 1 с.л. зехтин в тиган. Поръсете котлетите със сол, черен пипер и семена от копър. Втрийте подправките добре от двете страни на месото. 2. Поставете котлетите в загрятата мазнина и гответе...

  • Португалски сандвич със свинскоРецепти
    Португалски сандвич със свинско

    1. С помощта на чук за месо начукайте пържолите, за да се изтънят леко. 2. В дълбока тавичка сложете намачканите с ръце дафинови листа, обелените и намачкани на едро скилидки чесън, сол, черен пипер...

  • Свински котлети с домати и нахутРецепти
    Свински котлети с домати и нахут

    1. Извадете свинските котлети от хладилника 30 минути преди готвене. 2. За соса загрейте 1 с.л. зехтин в тиган и запържете в него нарязания на ситно лук. Добавете нарязаната на тънки ивички зелена чу...

  • Свински котлети по миланскиРецепти
    Свински котлети по милански

    Овкусете месото със сол и пипер меланж от всички страни. Начукайте го внимателно между два листа прозрачно фолио. Смелете хляба на трохи и към тях настържете пармезана. Смесете брашното със сухия ч...

  • Свински котлети в портокалов сосРецепти
    Свински котлети в портокалов сос

    1. Овкусете котлетите с лимоновия пипер и сол на вкус. Изпържете ги от двете страни, в загрят тиган със зехтин, до златисто. 2. Нарежете лука на полумесеци, а домата - на кубчета. Настържете фино к...

  • Свинско на тиган със сладко-кисели чушкиРецепти
    Свинско на тиган със сладко-кисели чушки

    Това е бърза рецепта за приготвяне на свински пържоли на тиган. Сочното месо е съчетано с ароматни сладко-кисели червени чушки - бърз и вкусен обяд.