• Салата с грах и беконРецепти
    Салата с грах и бекон

    Салата с бланширан грах, запържен до хрупкавост бекон и варени яйца, залята с дресинг от майонеза и горчица.

  • Панирано филе от риба с пюре от тиква и грахРецепти
    Панирано филе от риба с пюре от тиква и грах

    От настърган пармезан, кориандър и ядки шамфъстък се приготвя хрупкава коричка за панираната риба, а пюрето от тиква и пюрето от грах добавят кремообразна текстура към това ястие.

  • МинестронеРецепти
    Минестроне

    Минестроне е богата италианска супа, която се приготвя с домати, бульон и паста или ориз. Традиционно супата се приготвя с каквито ни се намират зеленчуци, затова всеки готвач е свободен да използва с...

  • Агнешки ребра с пролетни зеленчуциРецепти
    Агнешки ребра с пролетни зеленчуци

    Това е рецепта, подходяща за пролетния сезон, когато агнешкото е прясно и вече има пресен лук, пресни картофи, аспержи и бакла. Истинско пиршество!

  • Крамбъл с морски даровеРецепти
    Крамбъл с морски дарове

    За тази рецепта най-добре е да използвате замразени морски дарове. Бланширайте ги в прясно мляко, след това ги пуснете в топлия бял сос. Поръсете с маслени трохи от овесения ядки, масло и пържен лук и...

  • АранчиниРецепти
    Аранчини

    Приготвянето на тези оризови топки по класическа италианска рецепта е дълъг процес и изисква подготовка от предишния ден. Но вкусът и удоволствието си заслужават!

  • Бърз гювеч със свински котлетиРецепти
    Бърз гювеч със свински котлети

    Тази рецепта за бърз гювеч наистина ще ви спести много време. Първо се запържват зеленчуците, а котлетите се запечатват. След това всичко се смесва и се пече за кратко.

  • Самоса пайРецепти
    Самоса пай

    Самоса е традиционно ястие  за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...