• Крамбъл с морски даровеРецепти
    Крамбъл с морски дарове

    За тази рецепта най-добре е да използвате замразени морски дарове. Бланширайте ги в прясно мляко, след това ги пуснете в топлия бял сос. Поръсете с маслени трохи от овесения ядки, масло и пържен лук и...

  • АранчиниРецепти
    Аранчини

    Приготвянето на тези оризови топки по класическа италианска рецепта е дълъг процес и изисква подготовка от предишния ден. Но вкусът и удоволствието си заслужават!

  • Бърз гювеч със свински котлетиРецепти
    Бърз гювеч със свински котлети

    Тази рецепта за бърз гювеч наистина ще ви спести много време. Първо се запържват зеленчуците, а котлетите се запечатват. След това всичко се смесва и се пече за кратко.

  • Самоса пайРецепти
    Самоса пай

    Самоса е традиционно ястие  за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...

  • Паста с авокадо и грахРецепти
    Паста с авокадо и грах

    Това е рецепта, подходяща за онези моменти, в които не разполагате с почти никакви продукти. Ще са ви нужни някакъв вид паста, замразен грах, авокадо и люта чушка за пикантност, за да си приготвите не...

  • Макарони с грах и сиренеРецепти
    Макарони с грах и сирене

    1. Сварете макароните в тенджера с вряща подсолена вода за 10 минути, да не са сварени напълно. Прецедете ги и ги върнете в тенджерата. 2. Сипете 200 г размразен грах в блендер или кухненски робот. Д...

  • Разядка от грах с мариновано сиренеРецепти
    Разядка от грах с мариновано сирене

    1. За маринованото сирене в около 2 с.л. от зехтина запържете за кратко обелените скилидки чесън, едри парчета кора от лимон, мащерката и лютата чушка. 2. Нарежете сиренето на кубчета, сложете го в б...

  • Зелени фусилиРецепти
    Зелени фусили

    1. Сварете фусилите в тенджера с вряща подсолена вода според указанията на пакета. Прецедете ги. 2. Нарежете праза на много тънки ивици. Пуснете ги в тенджера с вряща подсолена вода за 1 минута. След...