грах
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Салата с грах и бекон
Салата с бланширан грах, запържен до хрупкавост бекон и варени яйца, залята с дресинг от майонеза и горчица.
Рецепти Панирано филе от риба с пюре от тиква и грах
От настърган пармезан, кориандър и ядки шамфъстък се приготвя хрупкава коричка за панираната риба, а пюрето от тиква и пюрето от грах добавят кремообразна текстура към това ястие.
Рецепти Минестроне
Минестроне е богата италианска супа, която се приготвя с домати, бульон и паста или ориз. Традиционно супата се приготвя с каквито ни се намират зеленчуци, затова всеки готвач е свободен да използва с...
Рецепти Агнешки ребра с пролетни зеленчуци
Това е рецепта, подходяща за пролетния сезон, когато агнешкото е прясно и вече има пресен лук, пресни картофи, аспержи и бакла. Истинско пиршество!
Рецепти Крамбъл с морски дарове
За тази рецепта най-добре е да използвате замразени морски дарове. Бланширайте ги в прясно мляко, след това ги пуснете в топлия бял сос. Поръсете с маслени трохи от овесения ядки, масло и пържен лук и...
Рецепти Аранчини
Приготвянето на тези оризови топки по класическа италианска рецепта е дълъг процес и изисква подготовка от предишния ден. Но вкусът и удоволствието си заслужават!
Рецепти Бърз гювеч със свински котлети
Тази рецепта за бърз гювеч наистина ще ви спести много време. Първо се запържват зеленчуците, а котлетите се запечатват. След това всичко се смесва и се пече за кратко.
Рецепти Самоса пай
Самоса е традиционно ястие за Индия и Пакистан. Вместо малки тестени триъгълни джобчета, които се пържат, самоса може да се приготви и под формата на пай. Тестото за пая се приготвя от брашно, гореща...