• Зеленчукови хапкиРецепти
    Зеленчукови хапки

    1. Предварително измитата и подсушена тиквичка нарежете на тънки ленти с помощта на белачка за зеленчуци. По същият начин направете ленти и от моркова, и от измитата, но небелена краставица.&nbsp...

  • Торта "Дъга"Рецепти
    Торта "Дъга"

    1. За блатовете разбийте с помощта на миксер маслото със захарта до пухкавост. Разбийте леко яйцата в купичка и ги добавете постепенно към сместа, като разбивате с миксера. Добавете ванилията и разбий...

  • Салата "Морски шах"Рецепти
    Салата "Морски шах"

    1. Обелете, почистете от семките и пюрирайте печените чушки. Посолете пюрето, изсипете го в пош и го оставете настрана.2. Нарежете добре измитите краставица и репички на колелца, суровите чушки – на и...

  • Весели бургериРецепти
    Весели бургери

    1. Сложете двата вида кайма в купа, настържете лука, овкусете със сол, риган и майорана, прибавете яйцето, галетата и разбъркайте. Омесете каймата. Оформете 6 плоски кюфтенца (бургери) и ги изпечете о...

  • Гъсеничка от малки кексчетаРецепти
    Гъсеничка от малки кексчета

    1. Загрейте фурната на 180 градуса. Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците с миксер, прибавете 2 с. л. от захарта и разбийте на твърд сняг. Жълтъците разбийте с останалата захар. 2. См...

  • Риба с броколи и масло с копърРецепти
    Риба с броколи и масло с копър

    1. Обелете и нарежете картофите на четвъртинки. Варете ги 15 минути в тенджера с подсолена вода.2. Измийте почистената пъстърва и я подсушете. Нарежете лимоните на кръгчета и поставете по 3-4 кръгчета...

  • Свински бут в сладко-кисел сос с оризРецепти
    Свински бут в сладко-кисел сос с ориз

    1. Сварете ориза за 8 минути с малко сол и черен пипер.2. Нарежете месото на тънки ивици и го запържете в тиган с малко мазнина за 6 минути, като го разбърквате непрекъснато. Извадете месото в чиния.3...

  • Картофки с майонезаРецепти
    Картофки с майонеза

    1. За кексовото тесто разбийте мекото масло със захарта с помощта на миксер. Добавете вътрешността на шушулката ванилия. След това добавете едно по едно яйцата, като не спирате да разбивате. Накрая до...