оцет
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТартин с аншоа и краставица
Бързо мариновани краставица и лук и филенца аншоа върху правоъгълничета пържен хляб. Чудесен начин да използвате стар хляб!
РецептиПечено говеждо с бирено-медена глазура и зелен сос
Меню за барбекю вечер със специални приятели - печени рибай стекове с бирено-медена глазура, печени пресни картофи и печен лук. Всичко полято обилно с пикантен сос от пресни подправки.
РецептиПатешко конфи с чътни от къпини
Впечатлете приятелите си с тази интригуваща вариация на класическия "обяд на орача". Приготвя се лесно, но ще трябва да започнете 2-3 дни по-рано. Патешките гърди се сушат като шунка, а бутчетата се...
РецептиБрускети с домати
Тези брускети могат да се приготвят единствено и само в разгара на сезона на слънчевите домати и имат за цел да почетат техния вкус.
РецептиБаница с тиква
Пригответе тестото за тази баница сами, а след това го разточете на 4 кори. Пълнежът е от задушена тиква със захар, канела и орехи. Неустоимо домашно изкушение!
РецептиЛепкави свински ребра с бананов кетчуп
Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....
РецептиПанагюрски тутманик
Тутманикът е традиционно българско тестено изделие. Тестото за него се приготвя с оцет, а след това се разточва на отделни кори, между които се поръсва сирене и мазнина. Неустоима закуска!
РецептиСтриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.