оцет
Вижте по-долу всички наши рецепти
Рецепти Баница с тиква
Пригответе тестото за тази баница сами, а след това го разточете на 4 кори. Пълнежът е от задушена тиква със захар, канела и орехи. Неустоимо домашно изкушение!
Рецепти Лепкави свински ребра с бананов кетчуп
Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....
Рецепти Панагюрски тутманик
Тутманикът е традиционно българско тестено изделие. Тестото за него се приготвя с оцет, а след това се разточва на отделни кори, между които се поръсва сирене и мазнина. Неустоима закуска!
Рецепти Стриди по 3 начина
3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.
Рецепти Салата от зелен фасул с чимичури
"Семпли гарнитури, като тази с бланширан за кратко зелен боб с лимоново чимичури, пиперливи репички и хрупкавата текстура на хлебните трохи, допринасят за баланса във вкусовете към едно ястие с месо“,...
Рецепти Пържени картофи с патешка мас и оцет с естрагон
Рецептата изисква малко повече стъпки, но усилията си заслужават! Ще получите хрупкави, златисти парчета картофи, поръсени с билки и сол. Сервирайте ги с лесен естрагонов оцет за перфектно вкусно преж...
Рецепти Гюзлеме с картофи и спанак
Тестото за гюзлемето се приготвя с оцет и трябва да почине само 30 минути. Пълнежът е от варени картофи, сирене и спанак. Това е една невероятно вкусна закуска за всяко време от деня!
Рецепти Агнешки ребра с подправки, оцетено-ментов сос и кюфтенца от тиквички
В тази рецепта агнешките котлети са овкусени с предварително запечени в тиган подправки и са съчетани с ментов сос и кюфтенца от тиквички.