• Пилешки шницели с печени картофиРецепти
    Пилешки шницели с печени картофи

    Пилешкото месо за шницелите първо се поставят в саламура от вода, сол и захар. След това се овалват в яйца и галета и се пържат. Сервират се с печени картофи с щипка самардала.

  • Пай с пиле и гъбиРецепти
    Пай с пиле и гъби

    Сочно пилешко месо и гъби в кремообразен сос, покрити с хрупкаво бутер тесто. Успокояваща храна за цялото семейство!

  • Пиле Брес с полента и трюфелиРецепти
    Пиле Брес с полента и трюфели

    Рецептата представя месото на кокошките от порода Брес, което се отличава с нежна структура и дивечов привкус. От пилешките гърди се оформят рула с пълнеж от трюфел. Поднасят се с гарнитура от запърже...

  • Мариновани пилешки гърди на тиган с кремообразна царевицаРецепти
    Мариновани пилешки гърди на тиган с кремообразна царевица

    1. За саламурата в 2 л вода сложете солта, захарта, мащерката, меда, дафиновите листа и марсалата. Разбърквайте, докато солта и захарта се разтворят. 2. Почистете пилешкото и го сложете в саламурата....

  • Пилешки гърди в лимоново-сметанов сос с аспержиРецепти
    Пилешки гърди в лимоново-сметанов сос с аспержи

    1. Поръсете пилешките гърди обилно със сол и черен пипер. Разтопете половината масло и добавете 1 с.л. олио в тенджера с двойно дъно. Запечатайте пилешките гърди за по 2 минути от всяка страна, до зла...

  • Паста с пилешко месо на фурнаРецепти
    Паста с пилешко месо на фурна

    1. Сварете пастата във вряща подсолена вода според указанията на пакета. Добавете нарязания на ситно лук. 2. Нарежете пилешките гърди на ленти и ги сложете в плик с цип затваряне заедно с черевн пипе...

  • Пиле в песто със салатаРецепти
    Пиле в песто със салата

    1. В голяма купа сипете майонезата, прясното песто, лимоновия сок, сол и черен пипер. Разбъркайте добре. 2. Нарежете сготвените пилешки гърди на резени и ги добавете в купата. Разбъркайте много добре...

  • Пиле КиевРецепти
    Пиле Киев

    Една класическа рецепта - пилешките гърди се пълнят с овкусено масло, а след това се панират.