• Тайландска пилешка супаРецепти
    Тайландска пилешка супа

    Тази супа е пълна с вкусове! Приготвянето ѝ е добър начин да използвате останалото ви печено пиле, а може да използвате и бутчета вместо гърди.

  • Тартифлет с пилешкоРецепти
    Тартифлет с пилешко

    Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...

  • Сладко-кисел пилешки шницелРецепти
    Сладко-кисел пилешки шницел

    Тази рецепта е вдъхновена от австралийско-китайските ресторанти, но и от традиционните австралийски кръчми. Може да добавите дим сум към този хрупкав шницел със сладко-кисели зеленчуци.

  • Пълнено пиле с чоризо и манчегоРецепти
    Пълнено пиле с чоризо и манчего

    Комбинацията от пилешко месо и пикантната наденица чоризо е класическа. Това пълнено пиле с чоризо и овче сирене Манчего се приготвя много бързо и лесно, само с няколко продукта. Идеално за вечеря в д...

  • Пилешки шницели с печени картофиРецепти
    Пилешки шницели с печени картофи

    Пилешкото месо за шницелите първо се поставя в саламура от вода, сол и захар. След това шницелите се овалват в яйца и галета и се пържат. Сервират се с печени картофи с щипка самардала.

  • Пай с пиле и гъбиРецепти
    Пай с пиле и гъби

    Сочно пилешко месо и гъби в кремообразен сос, покрити с хрупкаво бутер тесто. Успокояваща храна за цялото семейство!

  • Мариновани пилешки гърди на тиган с кремообразна царевицаРецепти
    Мариновани пилешки гърди на тиган с кремообразна царевица

    1. За саламурата в 2 л вода сложете солта, захарта, мащерката, меда, дафиновите листа и марсалата. Разбърквайте, докато солта и захарта се разтворят. 2. Почистете пилешкото и го сложете в саламурата....

  • Пилешки гърди в лимоново-сметанов сос с аспержиРецепти
    Пилешки гърди в лимоново-сметанов сос с аспержи

    1. Поръсете пилешките гърди обилно със сол и черен пипер. Разтопете половината масло и добавете 1 с.л. олио в тенджера с двойно дъно. Запечатайте пилешките гърди за по 2 минути от всяка страна, до зла...