пилешки гърди
Вижте по-долу всички наши рецепти
РецептиТайландска пилешка супа
Тази супа е пълна с вкусове! Приготвянето ѝ е добър начин да използвате останалото ви печено пиле, а може да използвате и бутчета вместо гърди.
РецептиТартифлет с пилешко
Класическият тартифлет е ястие с картофи, бекон, лук и сирене Ребушон, традиционно произвеждано в района на Алпите. Изберете пушена сушена шунка по ваш вкус, а ако не намерите сирене Реблушон, използв...
РецептиСладко-кисел пилешки шницел
Тази рецепта е вдъхновена от австралийско-китайските ресторанти, но и от традиционните австралийски кръчми. Може да добавите дим сум към този хрупкав шницел със сладко-кисели зеленчуци.
РецептиПълнено пиле с чоризо и манчего
Комбинацията от пилешко месо и пикантната наденица чоризо е класическа. Това пълнено пиле с чоризо и овче сирене Манчего се приготвя много бързо и лесно, само с няколко продукта. Идеално за вечеря в д...
РецептиПилешки шницели с печени картофи
Пилешкото месо за шницелите първо се поставя в саламура от вода, сол и захар. След това шницелите се овалват в яйца и галета и се пържат. Сервират се с печени картофи с щипка самардала.
РецептиПай с пиле и гъби
Сочно пилешко месо и гъби в кремообразен сос, покрити с хрупкаво бутер тесто. Успокояваща храна за цялото семейство!
РецептиМариновани пилешки гърди на тиган с кремообразна царевица
1. За саламурата в 2 л вода сложете солта, захарта, мащерката, меда, дафиновите листа и марсалата. Разбърквайте, докато солта и захарта се разтворят. 2. Почистете пилешкото и го сложете в саламурата....
РецептиПилешки гърди в лимоново-сметанов сос с аспержи
1. Поръсете пилешките гърди обилно със сол и черен пипер. Разтопете половината масло и добавете 1 с.л. олио в тенджера с двойно дъно. Запечатайте пилешките гърди за по 2 минути от всяка страна, до зла...