• Салата с грах и беконРецепти
    Салата с грах и бекон

    Салата с бланширан грах, запържен до хрупкавост бекон и варени яйца, залята с дресинг от майонеза и горчица.

  • Пушено пиле с прясно зелеРецепти
    Пушено пиле с прясно зеле

    Зелето се задушава с домати и предварително запържения до хрупкавост бекон. След това се готви с разфасованото пушено пиле до готовност.

  • Киш "Лорен"Рецепти
    Киш "Лорен"

    Тази рецепта представя бърз вариант за приготвяне на известни киш "Лорен", с готово маслено тесто.

  • Стриди по 3 начинаРецепти
    Стриди по 3 начина

    3 прости начина за поднасяне на стриди - печени върху морска сол, пълни с хрупкав бекон и пармезан, сурови, пълнени със сос Винегрет и панирани, поднесени в меки хлебчета.

  • Фритата с мидиРецепти
    Фритата с миди

    В тази рецепта пресните миди се комбиниратс яйца, лук, бекон и магданоз. Пържат се малки фритати, които се сервират, поляти с балсамова глазура.

  • Пица във френски стил - 2 видаРецепти
    Пица във френски стил - 2 вида

    Омесете тесто за пица и направете два вида пица във френски стил - Тарт фламбе и Писаладиер. За топингите ще ви трябват много лук шалот, бекон, филенца аншоа и заквасена сметана.

  • Царевични палачинки в стил СидниРецепти
    Царевични палачинки в стил Сидни

    Страхотно предложение за съботен брънч - малки царевични палачинки с хрупкав бекон и намачкано авокадо. 

  • Стриди КилпатрикРецепти
    Стриди Килпатрик

    Когато става въпрос за приготвяне на  супер свежи съставки като стридите, няма място за сложни техники. Достатъчно е морските дарове да се съчетаят с малко бекон, див лук и лют сос, за да се насладите...