• Пушена шунка на скара с ананасова глазураРецепти
    Пушена шунка на скара с ананасова глазура

    Тази печена бавно на барбекю шунка е неустоима на вкус - леко сладка от ананасовата глазура, сервирана с печено зеле и снежен грах със синьо сирене и орехи.

  • Вегетариански стир-фрай с оризови нудлиРецепти
    Вегетариански стир-фрай с оризови нудли

    Тези китайски добре запържени оризови нудли със зеленчуци са богати на вкусове и текстури. Чили олиото ги прави приятно пикантни.

  • Пушено пиле с прясно зелеРецепти
    Пушено пиле с прясно зеле

    Зелето се задушава с домати и предварително запържения до хрупкавост бекон. След това се готви с разфасованото пушено пиле до готовност.

  • Лепкави свински ребра с бананов кетчупРецепти
    Лепкави свински ребра с бананов кетчуп

    Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....

  • Пилешка супа с нудлиРецепти
    Пилешка супа с нудли

    Насладете се на тази вкусна и бърза пилешка супа! Накъсано пилешко месо, зеленчуци, ароматни подправки и нежни нудли, обгърнати в пилешки бульон.

  • Пържени свински ребра със зелева салатаРецепти
    Пържени свински ребра със зелева салата

    Преди да се изпържат, свинските ребра се сваряват във вода, овкусена с люта чушка, джинджифил и соев сос. Сервират се с богата зелева салата.

  • Зеленчукови рулцаРецепти
    Зеленчукови рулца

    Това китайско ястие е интерпретирано по различни начини в кухните на Малайзия, Индонезия и Бирма. Тази версия на рецептата е вегетарианска - само със зеленчуци, но пълнежът може да бъде със скариди ил...

  • Кралски кускусРецепти
    Кралски кускус

     По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...