• Пържени свински ребра със зелева салатаРецепти
    Пържени свински ребра със зелева салата

    Преди да се изпържат, свинските ребра се сваряват във вода, овкусена с люта чушка, джинджифил и соев сос. Сервират се с богата зелева салата.

  • Зеленчукови рулцаРецепти
    Зеленчукови рулца

    Това китайско ястие е интерпретирано по различни начини в кухните на Малайзия, Индонезия и Бирма. Тази версия на рецептата е вегетарианска - само със зеленчуци, но пълнежът може да бъде със скариди ил...

  • Кралски кускусРецепти
    Кралски кускус

     По произход ястието е северноафриканско, но придобива голяма популярност във Франция. Приготвя се с три ви да месо - агнешко, пилешко и наденица. Месото се готви бавно заедно със зеленчуци и нахут. Я...

  • Карибско къри с печено пилеРецепти
    Карибско къри с печено пиле

    Основата на всяко добро къри са подправките. Къри сосът трябва да къкри 30 минути на огъня. Към него се поднасят печените на шиш пилешки бутчета, салата колсло и печени плантани. Пиршество в карибски...

  • Свински бургер с ананас и колслоРецепти
    Свински бургер с ананас и колсло

    Тези бургери се правят от свинска кайма, сурови свински наденички и стрити, предварително запечени, сухи подправки. Изпечени върху скара и съчетани с карамелизиран печен ананас и салата от червено зел...

  • Пикантна зелева салатаРецепти
    Пикантна зелева салата

    Това е рецепта за обогатена зелева салата с пикантен майонезен сос, който не съдържа животински продукти. Освен бяло и червено зеле, салатата съдържа карфиол, моркови, целина, нахут и лешници.

  • Туршия от зелеРецепти
    Туршия от зеле

    Това е рецепта за туршия от нарязано зеле в буркан. Зелето ферментира по естествен начин и е готово за консумация само след 3 седмици.

  • Букатини със зеле и беконРецепти
    Букатини със зеле и бекон

    Това е рецепта за паста със савойско зеле, праз и бекон. Сосът се приготвя бързо, тъй като савойското зеле се готви много по-бързо от обикновеното. Сметаната и настъргания пармезан, добавени към соса,...