• Лепкави свински ребра с бананов кетчупРецепти
    Лепкави свински ребра с бананов кетчуп

    Лепкавите свински ребра са върха на барбекю изкуството - първо се мариноват, след това се пекат дълго в различни температурни зони, като се пръскат с ябълков спрей и се мажат с кетчуп с печени банани....

  • Пържени свински ребра със зелева салатаРецепти
    Пържени свински ребра със зелева салата

    Преди да се изпържат, свинските ребра се сваряват във вода, овкусена с люта чушка, джинджифил и соев сос. Сервират се с богата зелева салата.

  • Печени свински ребра със зеленчуков пастетРецепти
    Печени свински ребра със зеленчуков пастет

    За да се получат крехки, сочни и с хрупкава коричка, свинските ребра трябва да се пекат бавно и да се обливат с отделилия се сос. Печените заедно с тях зеленчуци се превръщат в чудесен пастет. Допълни...

  • Свински ребърца на барбекюРецепти
    Свински ребърца на барбекю

    Свинските ребра са идеални за печене на скара. Загрейте барбекюто добре и пригответе жълт барбекю сос, с който да мажете ребърцата. Поднесете със салата Колсло.

  • Печени свински гърди със салата от резене и ябълкиРецепти
    Печени свински гърди със салата от резене и ябълки

    Свинските гърди се намазват със смес от чесън и подправки и се пекат бавно заедно с главите резене. Поднасят се със салата от свежо резене и ябълки.

  • Печени свински ребра с мед и анасонРецепти
    Печени свински ребра с мед и анасон

    Тайната на тези печени ребра е в маринатата и достатъчното време, в което месото престоява в нея. Останалото е лесно - ребрата се пекат дълго, за да се превърнат в крехки и лепкави късчета месо.